Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

5 τρόποι για να διορθώσετε τα σχόλια στο Facebook που δεν εμφανίζονται

5 τρόποι για να διορθώσετε τα σχόλια στο Facebook που δεν εμφανίζονται

Το Facebook είναι το κορυφαίο και πιο δημοφιλές δίκτυο μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο προσελκύει περισσότερα από 2,91 δισεκατομμύρια χρήστες το μήνακαθιστώντας το ένα εξαιρετικό σημείο εισόδου για τις επιχειρήσεις για συνομιλητικό μάρκετινγκ και για την επίτευξη υψηλότερης επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Η ενότητα σχολίων στο Facebook είναι μια από τις πιο συναρπαστικές λειτουργίες για τις επιχειρήσεις, καθώς είναι ένας από τους ορατούς τρόπους για να αναμένετε σχόλια σχετικά με το περιεχόμενο που δημοσιεύεται, είτε πρόκειται για βίντεο, κείμενα, τοποθεσία ή εικόνες.

Χωρίς την ενότητα σχολίων, το Facebook μπορεί να χάσει τη γοητεία του για τις επιχειρήσεις, καθώς τα σχόλια που λαμβάνουν καθημερινά τις βοηθούν να αυξήσουν την κοινωνική αφοσίωση και να χτίσουν μια ισχυρή σχέση με το κοινό τους.

Ωστόσο, αυτή η εξαιρετική δυνατότητα μπορεί μερικές φορές να γίνει buggy και να δημιουργήσει προβλήματα όπως “δεν εμφανίζονται τα σχόλια στο Facebook”.

Σε αυτό το ιστολόγιο, έχουμε περιγράψει διάφορους λόγους για τους οποίους δεν μπορείτε να δείτε σχόλια στο Facebook και πώς μπορείτε να αναλάβετε δράση με τους σίγουρους τρόπους επίλυσης του προβλήματος.

Αλλά για αρχή, ας καταλάβουμε γιατί τα σχόλια είναι απαραίτητα για κάθε επιχείρηση.

Λοιπόν, χωρίς πολλή φασαρία, ας ξεκινήσουμε.

Τα σχόλια είναι μία από τις καλύτερες μορφές αφοσίωσης για κάθε επιχείρηση, επειδή υποδεικνύουν ότι οι ακόλουθοί τους αφιέρωσαν χρόνο για να διαβάσουν και να απαντήσουν στο περιεχόμενό σας, καθώς η λειτουργία σχολίων είναι μια πιο ενεργή μορφή αφοσίωσης από το να πατήσετε απλώς το “μου αρέσει” κουμπί.

Η απάντηση στα σχόλια στις αναρτήσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε την παρουσία σας στο Facebook και να δημιουργήσετε μια πιο ενεργή σύνδεση με το κοινό σας. Ενθαρρύνει επίσης τους ανθρώπους να σχολιάσουν περισσότερα και να ξεκινήσουν μια συζήτηση.

Σύμφωνα με Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμεραο νέος αλγόριθμος του Facebook εξατομικεύει Οι ειδήσεις των χρηστών τροφοδοτούν και ορίζουν σχετικό περιεχόμενο μέσω πολύτιμης αλληλεπίδρασης, παραπέμποντας σε «μου αρέσει», σχόλια, απαντήσεις και άλλες μορφές αφοσίωσης.

Για απλούστευση, όταν οι επιχειρήσεις αλληλεπιδρούν με τους χρήστες απαντώντας στα σχόλιά τους, όσο μεγαλύτερα είναι τα νήματα των σχολίων, τόσο περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν στην ανάρτηση. Είτε προσθέτετε ιστορίες, αναρτάτε περιεχόμενο, ζωντανή ροή, ενημερώνετε τις πληροφορίες της σελίδας σας κ.λπ., τα άτομα που ασχολήθηκαν με τις αναρτήσεις της σελίδας σας στο παρελθόν είναι πιο πιθανό να δείτε την επόμενη ενημέρωση σας πιο ψηλά στη ροή ειδήσεων τους.

Ανάγνωση:  Καινοτομίες σαρωτή: Οι πιο πρόσφατες εφαρμογές και gadget για τους λάτρεις της τεχνολογίας

Τα σχόλια στο Facebook βοηθούν επίσης τις επιχειρήσεις με τους εξής τρόπους:

Βελτιώνει την αξιοπιστία της επωνυμίας

Η διαχείριση σχολίων στο Facebook δείχνει την ανταπόκριση της επωνυμίας και τα κάνει πιο προσιτά. Επιπλέον, η εκτίμηση των πελατών ότι ακούγονται και εκτιμώνται ενισχύει τελικά την αξιοπιστία της επωνυμίας.

Ενισχύστε την δέσμευση πελατών

Το να δίνετε άμεσες απαντήσεις στα σχόλια του Facebook, τόσο θετικά όσο και αρνητικά, δείχνει ότι εκτιμάτε τους πελάτες σας και παρέχετε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η προσφορά άμεσων αναλύσεων σε ερωτήματα ενισχύει την ευχαρίστηση των πελατών και αυξάνει το ποσοστό ικανοποίησης.

Αυξήστε την αφοσίωση των πελατών

Κατά μέσο όρο, οι χρήστες του Facebook ξοδεύουν περίπου 19,5 ώρες το μήνα. Έτσι, μια σταθερή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook βοηθά τις επιχειρήσεις να επεκτείνουν τη δέσμευσή τους και ενισχύει την αφοσίωση των πελατών απλώς απαντώντας στα σχόλια του πελάτη έγκαιρα και ευγενικά με σχετικές πληροφορίες.

Βελτιώνει την Ποιότητα

Η μεγάλη προσοχή στα σχόλια των πελατών μέσω σχολίων μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις. Ο διαχειριστής μπορεί να κατεβάσει όλα τα σχόλια του Facebook, να εντοπίσει το πιο συνηθισμένο ερώτημα ή παράπονο και να ψάξει βαθύτερα για να εξετάσει τυχόν ζητήματα. Έτσι οι εταιρείες έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Μια σελίδα επαγγελματικού λογαριασμού ή οποιοσδήποτε μεμονωμένος χρήστης μπορεί μερικές φορές να αντιμετωπίσει ένα σφάλμα με τα σχόλια του Facebook, καθώς ενδέχεται να μην φορτωθούν για να εμφανιστούν όλα τα σχόλια. Μπορεί να υπάρχουν πολλοί πιθανοί λόγοι για να μην εμφανίζονται τα σχόλια στο Facebook. Ορισμένοι λόγοι δεν βρίσκονται στον έλεγχό μας, όπως ένα μέτρο πολιτικής από τη διοίκηση του Facebook όπου μπλοκάρει προσωρινά τα σχόλια σε περίπτωση:

 • Ύποπτα ή ακατάλληλα σχόλια.
 • Επισημασμένα σχόλια.
 • Παραβίαση κοινοτικών προτύπων.

Για να το κατανοήσετε καλύτερα αυτό, το Κέντρο βοήθειας είναι ένα εξαιρετικό μέρος κατανοούν τα κοινοτικά πρότυπα.

Αλλά ορισμένοι λόγοι είναι σίγουρα μέσα στις δυνατότητές μας. Παρακάτω παρατίθενται μερικοί από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους τα σχόλια στο Facebook δεν εμφανίζονται:

Ας υποθέσουμε ότι ο διαχειριστής της σελίδας παρατηρεί τυχόν ζητήματα όπως παραβίαση των οδηγιών, υβριστική γλώσσα κ.λπ. Σε αυτήν την περίπτωση, ο διαχειριστής της ομάδας ενδέχεται να αποκρύψει τα σχόλια ή να απενεργοποιήσει το σχόλιο σε μια συγκεκριμένη ανάρτηση για να αποτρέψει περαιτέρω παραβιάσεις κανόνων ή επιθέσεις.

Ζητήματα κακής συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο

Γενικά, το Facebook ή ακόμα και η πλοήγηση στο διαδίκτυο απαιτεί σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Όταν η σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι κακή ή δεν είναι αρκετά δυνατή για να φορτώσει τον ιστότοπο ή την εφαρμογή, γίνεται σχεδόν αδύνατο να φορτώσετε και να δείτε τα σχόλια.

Καθυστέρηση στο Facebook λόγω των Cache

Ένας άλλος τυπικός λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να δείτε τα σχόλια του Facebook είναι εάν η εφαρμογή Facebook έχει συμφορήσει την προσωρινή μνήμη της. Όταν η συμφορημένη προσωρινή μνήμη καταστεί κατεστραμμένη ή ξεπερασμένη, η εφαρμογή Facebook καθυστερεί.

Ανάγνωση:  Κριτική Collaborator.Pro: Είναι η καλύτερη πλατφόρμα μάρκετινγκ περιεχομένου;

Η εφαρμογή Facebook είναι ξεπερασμένη

Η παρωχημένη έκδοση της εφαρμογής Facebook δεν λειτουργεί στα καλύτερά της και προκαλεί διάφορα είδη σφαλμάτων. Η μη ενημέρωση του Facebook όπως και όταν σας ζητηθεί είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο τα σχόλια στο Facebook δεν εμφανίζουν σφάλματα.

Τώρα που γνωρίζουμε τους κοινούς λόγους που οδηγούν στο πρόβλημα των σχολίων στο Facebook, είναι καιρός να μάθουμε τις πιθανές μεθόδους για να το διορθώσουμε.

1. Επανεκκινήστε την εφαρμογή Facebook

Η επανεκκίνηση της εφαρμογής Facebook συχνά επιλύει το πρόβλημα επειδή η εγγενής εφαρμογή μπορεί να κολλήσει και η σάρωση προς τα κάτω για επαναφορά της εφαρμογής την ανανεώνει. Ως αποτέλεσμα, επαναφέρει τα σχόλια στο Facebook, τα οποία θα είναι πλέον ορατά. Εάν αυτό δεν διορθώσει το πρόβλημα των σχολίων, η ακόλουθη λύση μπορεί να βοηθήσει.

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ:

 • Μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις», κάντε κλικ στην «Εφαρμογή», ​​«Επιλέξτε Διαχείριση εφαρμογής και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Λήψη.
 • Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα, κάντε κλικ στην εφαρμογή Facebook και μεταβείτε στη σελίδα πληροφοριών εφαρμογής. Τώρα, πατήστε το κουμπί “Αναγκαστική διακοπή” για να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή.

2. Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Ένας άλλος τρόπος για να διορθώσετε το πρόβλημα είναι να κλείσετε το τηλέφωνο και να το επανεκκινήσετε. Η επανεκκίνηση του τηλεφώνου είναι συχνά η απόλυτη λύση αντιμετώπισης προβλημάτων για οποιοδήποτε πρόβλημα με το τηλέφωνο.

Η εφαρμογή Facebook τείνει να κολλάει όταν το τηλέφωνο θερμαίνεται με πολλές εφαρμογές να λειτουργούν στο παρασκήνιο. Η επανεκκίνηση του τηλεφώνου μπορεί να βοηθήσει την εφαρμογή να λειτουργεί καλά. Η επανεκκίνηση διορθώνει επίσης προβλήματα κακής σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Η επανεκκίνηση του τηλεφώνου επιλύει επίσης τις μικρές δυσλειτουργίες στο τηλέφωνό σας, οι οποίες μπορεί να έχουν προκαλέσει το πρόβλημα μη φόρτωσης των σχολίων στο Facebook. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επανεκκίνηση του τηλεφώνου μπορεί να βοηθήσει.

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ:

 • Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο λειτουργίας που βρίσκεται στο πλάι του τηλεφώνου σας μέχρι να εμφανιστεί η επιλογή μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Επανεκκίνηση» ή «Απενεργοποίηση».
 • Εάν το τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται, εκτελέστε μια “μαλακή επαναφορά” πατώντας το πλήκτρο αύξησης της έντασης ήχου ταυτόχρονα με το πλήκτρο λειτουργίας για περίπου 20 δευτερόλεπτα ή μέχρι να δονηθεί το τηλέφωνο.

3. Διαγράψτε τα δεδομένα περιήγησης

Η προσωρινή μνήμη ή τα δεδομένα περιήγησης είναι συχνά πηγή του προβλήματος μη φόρτωσης των σχολίων. Η κρυφή μνήμη του Facebook είναι ιστορικά δεδομένα των συνδέσμων στους οποίους έγινε κλικ και των σελίδων που επισκέφθηκαν. Οι περισσότερες εφαρμογές παρακολουθούν το ιστορικό περιήγησης για να βελτιώσουν τη δραστηριότητα προβολής των χρηστών.

Έτσι, η προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης μειώνει την απόδοση της συσκευής, των ιστοσελίδων και των εφαρμογών και προκαλεί σφάλματα. Επομένως, η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του προγράμματος περιήγησης και η επαναφόρτωση της σελίδας μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση των σχολίων στο Facebook που δεν εμφανίζουν το πρόβλημα.

Ανάγνωση:  Γιατί χρειάζεστε ένα σύστημα διαχείρισης προϊόντων για την επιχείρησή σας

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ:

 • Πατήστε στις τρεις στοιβαγμένες γραμμές στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής Facebook.
 • Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Ρυθμίσεις & Απόρρητο” για να εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού με ένα νέο σύνολο δυνατοτήτων. Πατήστε «Ρυθμίσεις».
 • Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω, κάντε κλικ στο «Πρόγραμμα περιήγησης» και πατήστε «Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης».

4. Ελέγξτε για σύνδεση δικτύου

Η κακή σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι ένα άλλο κοινό πρόβλημα. ο έλεγχος της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο για τυχόν προβλήματα είναι υποχρεωτικός. Ταχύτητα κάτω από 5 Mbps (megabits ανά δευτερόλεπτο) δημιουργεί προβλήματα στις κύριες υπηρεσίες διαδικτύου.

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο για να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε επαρκές εύρος ζώνης για πρόσβαση στον ιστότοπο. Σε περίπτωση χρήσης κινητής συσκευής, βεβαιωθείτε ότι διαθέτει αξιόπιστο δίκτυο δεδομένων ή συνδεσιμότητα Wi-Fi.

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ:

 • Μεταβείτε στην επιλογή “Ρυθμίσεις” στο τηλέφωνό σας. Εάν χρησιμοποιείτε Wi-Fi, ελέγξτε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 • Εάν χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, μεταβείτε στα “Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας” και ανανεώστε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

5. Ενημερώστε την εφαρμογή Facebook

Διατηρείτε πάντα το Facebook σας ενημερωμένο για να αποφύγετε τυχόν σφάλματα εξαρχής. Εφόσον αντιμετωπίζετε το πρόβλημα “Δεν εμφανίζονται τα σχόλια στο Facebook”, το πρώτο βήμα είναι να ελέγξετε την έκδοση της εφαρμογής και να ενημερώσετε την εφαρμογή σας εάν χρειάζεται. Στη συνέχεια, συνδεθείτε ξανά και φορτώστε τα σχόλια για να το δείτε. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε για τυχόν ειδοποιήσεις για να ενημερώσετε την εφαρμογή Facebook.

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ:

 • Οι χρήστες Android μπορούν απλώς να πάνε στο play store και να κοιτάξουν την εφαρμογή Facebook.
 • Στη συνέχεια, εάν είναι διαθέσιμη με ένα κουμπί ενημέρωσης, ενημερώστε την εφαρμογή κάνοντας κλικ στο “Ενημέρωση”.
 • Για χρήστες iOS, εντοπίστε την εφαρμογή Facebook από το κατάστημα εφαρμογών και κάντε κλικ στην καρτέλα “Ενημέρωση”.

Μία από τις καλύτερες μεθόδους που οι εταιρείες μπορούν να συνδεθούν με το κοινό-στόχο τους σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook είναι να απαντούν στα σχόλια των χρηστών στις αναρτήσεις τους. Ήρθε λοιπόν η ώρα για τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται σχόλια και μηνύματα στο Facebook και να έχουν τον πλήρη έλεγχο των σελίδων και των λογαριασμών τους στο Facebook επιλέγοντας το σωστό εργαλείο διαχείρισης για αποτελεσματική διαχείριση.

Το HypoChat είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ενδυναμώνει αβίαστα τις επωνυμίες στη διαχείριση σχολίων.

Με το εργαλείο εισερχομένων κοινωνικής δικτύωσης της HypoChat, οι επωνυμίες μπορούν να παρακολουθούν τις συνομιλίες μεταξύ σχολίων και μηνυμάτων Facebook σε μια ενιαία πλατφόρμα. Η ομαδοποίηση όλων των συνομιλιών του Facebook σε ένα μέρος βοηθά στη σωστή ρύθμιση της ομάδας για την ανάθεση ιδιοκτησίας των εισερχόμενων μηνυμάτων και σχολίων και τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών.

Ανάγνωση:  PDFBear για τη μετατροπή του Excel σε PDF

Η λειτουργία Team Collaboration του HypoChat σάς βοηθά να εργαστείτε στα ενοποιημένα εισερχόμενα από κοινού και να βελτιώσετε την υποστήριξη πελατών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εκχωρώντας τα σχόλια και τα μηνύματα του Facebook στα σωστά μέλη της ομάδας για να απαντούν αποτελεσματικά σε ένα σχόλιο ή ένα μήνυμα, να επιλύουν το ερώτημα και να ενημερώνουν τις σημειώσεις.

Για τυχόν συνηθισμένα ζητήματα ή απορίες που μπορεί να κατακλύζουν την ενότητα σχολίων στο Facebook, οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία Canned Responses του HypoChat για να απαντήσουν σε όλες τις συχνές ερωτήσεις με ένα μόνο κλικ αντί να γράψουν ξανά την ίδια απάντηση σε όλους.

Η μέτρηση της απόδοσης της ομάδας δεν είναι εύκολη με το HypoChat’s Actionable Reports. Βοηθά να αποκτήσετε καλύτερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα υποστήριξης πελατών διαχειρίζεται τις συνομιλίες. Μπορείτε να δημιουργήσετε λεπτομερείς αναφορές που παρουσιάζουν τις προσπάθειες και την ανάλυση συναισθημάτων της ομάδας.

Οι αναφορές περιλαμβάνουν:

 • ο όγκος των εισιτηρίων που διακινούνται συλλογικά και μεμονωμένα
 • τον αριθμό των απαντημένων συνομιλιών από κάθε μέλος της ομάδας
 • πληροφορίες σχετικά με τον μέσο χρόνο απόκρισης
 • ανάλυση συναισθήματος και ετικετών (θετική, αρνητική και ουδέτερη)

Shoan Snoday

Digital Marketer

«Χρησιμοποιούσαμε το HypoChat και μας βοήθησε να διπλασιάσουμε την εταιρεία μας με μια λέξη… ENGAGEMENT! Πραγματικά δυσκολευόμασταν να παρακολουθήσουμε όλα τα σχόλια και τις αλληλεπιδράσεις μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο HypoChat μας βοήθησε να συνδεθούμε και να ασχοληθούμε με κάθε υποψήφιο πελάτη ΚΑΙ μας βοήθησε να μετατρέψουμε 33% περισσότερους δυνητικούς πελάτες την πρώτη μας εβδομάδα χρησιμοποιώντας το HypoChat. Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πιο χαρούμενο.”

✓ Επαληθευμένη κριτική για το κυνήγι προϊόντος

Συμπερασματικά, αυτό το ιστολόγιο συζήτησε ορισμένους σημαντικούς λόγους για το σφάλμα “Δεν εμφανίζονται τα σχόλια στο Facebook”. Αν και το να μην μπορείτε να δείτε σχόλια στο Facebook μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό, με τους τρόπους που αναφέρθηκαν παραπάνω, μπορείτε πάντα να βρείτε έναν τρόπο να επιλύσετε το πρόβλημα.

Το Facebook είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης και οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το Facebook μπορούν να διαχειρίζονται λογαριασμούς FB απευθείας με το εργαλείο αφοσίωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, HypoChat.

Η επιλογή του HypoChat και η ενσωμάτωσή του με το Facebook ενισχύει την επικοινωνιακή στρατηγική της μάρκας, βελτιστοποιώντας όλες τις συνομιλίες σε ένα μόνο μέρος και συμβάλλει στην παροχή μιας συνεπούς εμπειρίας πελάτη.

Ξεκινήστε με τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών σήμερα.

Σχετικό άρθρο – Meta Business Suite, aka. Οδηγός Facebook Business Manager