Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

5 τρόποι για να αποκτήσετε περισσότερες προβολές ιστορίας Instagram το 2024

“Αύξηση περιεχομένου και χρήση hashtags για περισσότερες προβολές.”

5 τρόποι για να αποκτήσετε περισσότερες προβολές ιστορίας Instagram το 2024

Γνωρίζατε ότι σχεδόν 500 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Instagram Stories σε καθημερινή βάση;

Αυτό το καθιστά ένα από τα καλύτερα εργαλεία μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης για επωνυμίες και επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με το Instagram for Business, οι ιστορίες οδηγούν σε αυξημένη μετατροπή αγορών.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι αγωνίζονται να λάβουν απόψεις για τις Ιστορίες τους. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε 5 εύκολους τρόπους για να αποκτήσετε περισσότερες προβολές στο Instagram Story.

Τι είναι τα Instagram Stories;

Ιστορίες Instagram

Το Instagram ξεκίνησε το Ιστορίες χαρακτηριστικό τον Αύγουστο του 2016 αφού έγινε εξαιρετικά δημοφιλής στο Snapchat. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες, να τις επεξεργάζεστε με εφέ και να τις μοιράζεστε στο Instagram Story σας.

Είναι διαφορετικό από τις κανονικές αναρτήσεις σας και εξαφανίζεται μετά από 24 ώρες, εκτός αν τις αποθηκεύσετε ως επισημάνσεις. Μπορείτε να δημοσιεύσετε φωτογραφίες καθώς και βίντεο ως Ιστορίες και να τις μοιραστείτε με τους ακόλουθούς σας ή τους στενούς φίλους σας.

Το καλύτερο πράγμα για τα Instagram Stories είναι ότι δεν περιορίζει τις αναρτήσεις που μοιάζουν με το προφίλ σας. Μπορείτε ακόμη και να δημοσιεύσετε πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα και να τις προσαρμόσετε με αυτοκόλλητα.

Ανάγνωση:  Τι πρέπει να αναζητήσετε όταν προσλαμβάνετε μια εταιρεία μάρκετινγκ

Εάν χρησιμοποιείτε το Instagram για μάρκετινγκ και προώθηση της επιχείρησής σας, οι ιστορίες μπορούν να ενισχύσουν την αφοσίωση σας. Μπορείτε επίσης να προσλάβετε ένα πρακτορείο μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και να αποκτήσετε περισσότερα likes, προβολές και ακόλουθους στο Instagram.

Πώς να αποκτήσετε περισσότερες προβολές στο Instagram Story;

Πώς να αποκτήσετε περισσότερες προβολές στο Instagram Story

Ακολουθούν οι πέντε μέθοδοι για να ενισχύσετε τις προβολές σας στο Instagram Stories το 2024:

1. Προσθέστε ένα ελκυστικό αυτοκόλλητο στην πρώτη σας ιστορία της ημέρας

  ελκυστικό αυτοκόλλητο

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Instagram Story σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα αυτοκόλλητο. Μπορείτε να προσθέσετε ένα αυτοκόλλητο όπως ένα κουίζ, μια δημοσκόπηση ή ένα ρυθμιστικό emoji. Έχουν τη δυνατότητα να ενθαρρύνουν τους ακόλουθούς σας να κάνουν κλικ στην Ιστορία σας.

Αυτό το τέχνασμα μπορεί να σας βοηθήσει με δύο τρόπους – αυξάνοντας την αφοσίωση και στη συνέχεια βοηθώντας σας να αποκτήσετε περισσότερες προβολές. Όταν περισσότεροι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με την ιστορία σας, Ο αλγόριθμος του Instagram θα το σπρώξει προς τα εμπρός, βοηθώντας σας έτσι να έχετε περισσότερες προβολές.

Η χρήση αυτοκόλλητων είναι μια εξαιρετική τεχνική μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικές επιλογές για να δείτε ποια λειτουργεί καλύτερα. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αυτοκόλλητο για να ξεκινήσετε μια δημοσκόπηση σε δημοφιλή θέματα όπως ο Μέσι εναντίον του Ρονάλντο.

Δημοσιεύστε μια επιπλέον ιστορία

Είναι πολύ συνηθισμένο οι άνθρωποι να δημοσιεύουν περισσότερες από μία Ιστορίες την ημέρα. Ωστόσο, ο χρόνος της ανάρτησής σας κάνει πραγματικά όλη τη διαφορά. Μια αποτελεσματική συμβουλή διαχείρισης και μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι να δημοσιεύσετε μια επιπλέον ιστορία λίγο πριν το τέλος της ημέρας.

Ανάγνωση:  Πώς να κερδίσετε το Stormcaller στο Call of Duty: Modern Warfare 3 Zombies (MWZ).

Όταν δημοσιεύετε μια νέα ιστορία μεταξύ των ωρών 22 και 23, λίγο πριν λήξουν οι υπόλοιπες, τους δίνει σε όλους μια μεγάλη ώθηση προβολής. Οι λόγοι πίσω από την επιτυχία του δεν είναι ξεκάθαροι, αλλά αξίζει να του δώσουμε μια ευκαιρία.

Προσθέτοντας πολλές Ιστορίες σε καθημερινή βάση, οι ακόλουθοί σας θα συνηθίσουν να βλέπουν το περιεχόμενό σας. Μπορείτε να διατηρήσετε τις Ιστορίες σας ενδιαφέρουσες για να δημιουργήσετε μια πιστή ομάδα οπαδών στην πλατφόρμα. Εάν δεν έχετε χρόνο για συνεπή ανάρτηση, αναζητήστε ένα αξιοπρεπές πρακτορείο μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Αυστραλία για την εξωτερική ανάθεση της υπηρεσίας.

3. Μοιραστείτε ενδιαφέρον και αποκλειστικό περιεχόμενο

Μοιραστείτε ενδιαφέρον και αποκλειστικό περιεχόμενο

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι είναι να κρατούν τις Ιστορίες τους ήπιες και βασικές. Ακριβώς επειδή εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες δεν σημαίνει ότι μπορείτε να δημοσιεύσετε οτιδήποτε. Αν θέλετε να έχετε περισσότερες προβολές, πρέπει να μοιράζεστε ενδιαφέρον και αποκλειστικό περιεχόμενο στις Ιστορίες.

Το περιεχόμενό σας πρέπει να είναι μοναδικό όσο και συναρπαστικό. Η κοινή χρήση πολυτελούς περιεχομένου είναι ένα παλιό αλλά αποτελεσματικό κόλπο για να αποκτήσετε περισσότερες προβολές, ειδικά εάν είναι κάτι που η κοινότητά σας θεωρεί πολύτιμο ή ενδιαφέρον. Μια εταιρεία μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εκρηκτικό περιεχόμενο για Ιστορίες.

Ένα παράδειγμα είναι η κοινή χρήση ενός ειδικού εκπτωτικού κωδικού που διαρκεί μόλις 24 ώρες. Μπορείτε επίσης να προσφέρετε μια κλεφτή ματιά σε ένα σεμινάριο ή να μοιραστείτε μια προοπτική που δεν έχετε αποκαλύψει ποτέ πριν. Η σύντομη διάρκεια ζωής του Instagram Stories είναι ιδανική για να δημιουργεί ενθουσιασμό, ειδικά όταν το πειράζετε σε μια δημοσίευση ροής και ωθήσετε τους θεατές να δουν τις ιστορίες σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ανάγνωση:  4 CEOs που κάνουν tweet αυθεντικά

4. Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα του στενού φίλου

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία του στενού φίλου

Τα Instagram Stories συνοδεύονται από μια λειτουργία απορρήτου όπου μπορείτε να τα μοιραστείτε μόνο με το δικό σας στενοί φίλοι. Ωστόσο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας για μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν κάποιος σας προσθέτει στη λίστα των στενών φίλων του, οι Ιστορίες σας εμφανίζονται πιο κοντά στο μπροστινό μέρος της ροής του. Είναι ορατό με έντονο πράσινο περίγραμμα.

Το Instagram το κάνει αυτό για να επισημάνει το περιεχόμενο από εκείνα που θεωρούνται στενές συνδέσεις. Αν και η προσθήκη όλων των ακολούθων σας σε αυτήν τη λίστα δεν είναι πρακτική, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε βασικές πληροφορίες με τους πιο πιστούς ακολούθους σας.

Θα σας βοηθήσει επίσης να τους κάνετε να νιώσουν ξεχωριστοί και να δημιουργήσετε μια κοινότητα στο διαδίκτυο. Αυτοί οι άνθρωποι στη συνέχεια θα εργαστούν ως πρεσβευτές επωνυμίας και θα προωθήσουν την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας από στόμα σε στόμα.

5. Διατηρήστε τη συνέπεια και επικεντρωθείτε στο χρονοδιάγραμμα

Διατηρήστε τη συνέπεια και επικεντρωθείτε στο χρονοδιάγραμμα

Η συνεπής ανάρτηση είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε, δεν θα υπάρξει ανάπτυξη εάν δεν δημοσιεύετε τακτικά.

Ο αλγόριθμος του Instagram λαμβάνει υπόψη αυτόν τον παράγοντα όταν δίνει προτεραιότητα στο περιεχόμενο. Η έρευνα δείχνει ότι οι επωνυμίες και οι επιχειρήσεις που μοιράζονται αναρτήσεις σε τακτική βάση βλέπουν σταθερή ανάπτυξη όσον αφορά τους ακόλουθους, τα likes, τα σχόλια και τις κοινοποιήσεις.

Ανάγνωση:  Ανασκόπηση CleverPDF για Windows: Αξίζει να το αγοράσετε;

Προσθέτοντας συνεπείς ιστορίες Instagram, θα έχετε περισσότερες προβολές. Πρέπει επίσης να μοιράζεστε περιεχόμενο την κατάλληλη στιγμή, ανάλογα με τη ζώνη ώρας του κοινού-στόχου σας. Είναι καλύτερο να δημοσιεύετε όταν οι άνθρωποι είναι πιο ενεργοί στο Instagram.

Ωστόσο, η καθημερινή ανάρτηση τη σωστή στιγμή μπορεί να είναι πολύ χρονοβόρα. Εάν έχετε άλλες σημαντικές εργασίες στο χέρι, είναι καλύτερο να προσλάβετε μια εταιρεία διαχείρισης και μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μπορούν να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε, να προγραμματίσετε και να δημοσιεύετε περιεχόμενο Instagram σε τακτική βάση.

συμπέρασμα

Εδώ το έχετε – οι 5 καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε περισσότερες προβολές στο Instagram Story. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τους ακολούθους σας αφοσιωμένους και να παρακολουθούν με ανυπομονησία το περιεχόμενό σας. Εάν δεν έχετε χρόνο να χειριστείτε τις εργασίες σας στο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αναθέστε τις υπηρεσίες σε ειδικούς. Το πρακτορείο social media Australia ειδικεύεται στο μάρκετινγκ Instagram και μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στην πλατφόρμα.