Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

5 εργαλεία που πρέπει να έχετε για να βελτιστοποιήσετε την επιχείρησή σας Dropshipping για ανάπτυξη

5 εργαλεία που πρέπει να έχετε για να βελτιστοποιήσετε την επιχείρησή σας Dropshipping για ανάπτυξη

Το Dropshipping είναι ένα μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο όπου ένας drop shipper δεν παράγει τίποτα. είναι σαν ένας διευθυντής που οργανώνει την εκπλήρωση παραγγελιών και βρίσκει Πελάτες μόνο μέσω του ποιοτικού ηλεκτρονικού καταστήματος.

Το Dropshipping είναι ένας καλός βοηθός για κατασκευαστές που δεν ξέρουν πώς να πουλήσουν τα προϊόντα τους, για χονδρεμπόρους με πολλά αγαθά στις αποθήκες και για άλλους προμηθευτές που θέλουν να επεκτείνουν την επιχείρησή τους.

Εάν είστε αρχάριος στην επιχείρηση dropshipping και δεν θέλετε να επενδύσετε πολλά χρήματα, μπορείτε να ξεκινήσετε μόνο με τον υπολογιστή σας και ορισμένα τέλη εγγραφής για έναν τομέα ή αγορά για την τοποθέτηση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Αφού αποκτήσετε μια συνεχή ροή πελατών, χρειάζεστε εργαλεία για να αναπτύσσεστε σταθερά και χωρίς να χάνετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας και της ποιότητάς σας.

Αυτό το άρθρο αποδεικνύει ότι πρέπει να αποκτήσετε αυτά τα πέντε εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της επιχείρησής σας dropshipping.

Η επιχείρηση Dropshipping είναι ηλεκτρονικό εμπόριο, επομένως όλες οι λειτουργίες πραγματοποιούνται στο Διαδίκτυο, επομένως χρειάζεστε λογισμικό για να εκτελείτε τις παραγγελίες πιο γρήγορα και καλύτερα ανεξάρτητα από το ύψος τους. Επομένως, ελέγξτε τα πέντε πιο προτεινόμενα εργαλεία μας. Αυτά τα εργαλεία χωρίζονται σε πέντε ομάδες με βάση την κύρια εργασία τους. Οι πιο προηγμένοι αποστολείς θα πρέπει να χρησιμοποιούν όλα. Οι αρχάριοι μπορούν να ξεκινήσουν από τον πιο περίπλοκο τομέα – την επεξεργασία παραγγελιών.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε το κόκκινο φως του Eero;

1. Εργαλεία δημιουργίας ιστοσελίδων

Ένα επαγγελματικό ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου. Ανεξάρτητα από το πού τοποθετείτε το κατάστημά σας – σε ξεχωριστό τομέα ή χρησιμοποιώντας δημοφιλείς αγορές, θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την επωνυμία σας και να είναι φιλικό προς τον χρήστη με λεπτομερή περιγραφή των αγαθών. Χάρη σε εργαλεία δημιουργίας ιστοσελίδων, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε πολλά για το πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο. δεν απαιτούνται επίσης δεξιότητες κωδικοποίησης. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να χειριστούν όλα τα τεχνικά, σχεδιαστικά, οικονομικά εξαρτήματα και ασφάλεια του καταστήματος.

Τέτοια εργαλεία μπορούν να ενσωματωθούν σε υπάρχουσες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου (όπως το Shopify) ή να ληφθούν ξεχωριστά (CommerceHQ). Με τη βοήθειά τους, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μέσα σε 20 λεπτά. αρκεί να επιλέξετε ένα θέμα σχεδίασης, να προσθέσετε τη διεύθυνση της εταιρείας σας και τον τρόπο πληρωμής και να καταχωρίσετε τα προϊόντα. Επιπλέον, τέτοια εργαλεία μπορούν να έχουν ενσωματώσεις με άλλα εργαλεία για να διευκολύνουν τη ζωή του αποστολέα σας (παραγγελία AliExpress ή Google Analytics). Μπορείτε να το βρείτε με δωρεάν συνδρομές ή επί πληρωμή.

2. Εργαλεία διαχείρισης αποθεμάτων

Εάν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων, θα πρέπει να παρακολουθείτε τη διαθεσιμότητά τους στην αποθήκη του Προμηθευτή σας ή να διασφαλίσετε ότι το απαιτούμενο προϊόν μπορεί να παραχθεί γρήγορα. Αυτά τα εργαλεία έχουν τη δυνατότητα να σας ειδοποιούν σε περίπτωση χαμηλού αποθέματος, να παρέχουν αναφορές και πίνακες εργαλείων και να αντιμετωπίζουν γραμμωτούς κώδικες (απόθεμα που χρησιμοποιείται σε αποθήκες για τον έλεγχο των αποθεμάτων και την ένδειξη σύντομων πληροφοριών για τα προϊόντα).

Ανάγνωση:  SEO ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ: 10 λάθη που πρέπει να αποφύγετε

Όσο πιο συγχρονισμένα θα είναι τα δεδομένα σας με τους Προμηθευτές σας, τόσο πιο επαγγελματίας και αξιόπιστος πωλητής θα είστε για τους πελάτες σας και λιγότερες παραγγελίες θα ακυρωθούν ή θα καθυστερήσουν. Χρειάζεστε οπωσδήποτε αυτό το εργαλείο εάν έχετε περισσότερους από έναν Προμηθευτές. Αυτά τα εργαλεία βοηθούν επίσης να δείτε την τρέχουσα κατάσταση παράδοσης και να εντοπίσετε τυχόν πιθανά προβλήματα.

3. Εργαλεία προμήθειας προμηθευτών

Μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτό το εργαλείο στην αρχή της επιχείρησής σας στο dropshipping, καθώς ο Προμηθευτής καθορίζει την ποιότητα των προϊόντων σας. Χωρίς εμπειρία, δεν είναι εύκολο να βρείτε έναν αξιόπιστο προμηθευτή.

Τα εργαλεία προμήθειας προμηθευτών μπορούν να αναζητήσουν κατασκευαστές από όλο τον κόσμο ή να επικεντρωθούν σε μια συγκεκριμένη χώρα. Μπορείτε να ορίσετε την επιθυμητή τοποθεσία για να μειώσετε τον χρόνο παράδοσης και να ενισχύσετε τις πωλήσεις σας με δωρεάν και γρήγορη παράδοση. Όπως και με άλλα εργαλεία, μπορείτε να εγγραφείτε στις δωρεάν ή επί πληρωμή εκδόσεις. η κυρίως επί πληρωμή έκδοση σάς επιτρέπει να αναζητάτε προμηθευτές για καθορισμένα προϊόντα με τεχνική υποστήριξη 24/7.

Τα εργαλεία προμήθειας μπορούν να επιλεγούν για αγορές με χαμηλές ή υψηλές τιμές. Με τέτοια εργαλεία, λαμβάνετε άμεση επαφή με τον Προμηθευτή, βλέπετε την αξιολόγηση του Προμηθευτή πόσο ανταγωνιστικός είναι στην επιλεγμένη θέση, αναλύετε πόσοι Προμηθευτές βρίσκονται σε αυτήν τη θέση και αναζητάτε πολλά καταστήματα. Ανάλογα με την εφαρμογή, μπορείτε ακόμη και να παραγγείλετε μέσα σε αυτά τα εργαλεία (παραγγελίες έως και 100s) με αριθμούς παρακολούθησης.

4. Εργαλεία αυτόματης εκπλήρωσης παραγγελιών

Είναι δύσκολο για έναν drop shipper να είναι ακριβής σε όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας, να μεταφέρει σωστά όλες τις παραγγελίες στους Προμηθευτές και να μεταφέρει τα στοιχεία παρακολούθησης χωρίς λάθη. Για να αποκλειστούν προβλήματα σε αυτόν τον τομέα, τα εργαλεία εκπλήρωσης παραγγελιών αναλαμβάνουν την πιο χρονοβόρα καθημερινή εργασία. Με την αναποτελεσματική επεξεργασία παραγγελιών, μπορείτε να χάσετε όλους τους πελάτες σας εάν αναπτυχθείτε γρήγορα. Το πιο δημοφιλές λογισμικό είναι τα ShipBob, Fishbowl, ShipMonk, OWD κ.λπ.

Ανάγνωση:  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διασταυρούμενη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Θα δείτε την επισκόπηση όλων των παραγγελιών (σε εκκρεμότητα, προς παράδοση, αποστολή), μπορείτε να ελέγξετε τα αποθέματα και τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, να ελέγξετε τα στοιχεία της παραγγελίας και την τρέχουσα τοποθεσία παράδοσης. Ενδέχεται να λάβετε συστάσεις για τη συσκευασία και τα μεγέθη δοχείων. Τέτοιο λογισμικό είναι ενσωματωμένο στους λογαριασμούς σας στην αγορά (Amazon, Walmart, eBay, κ.λπ.). Ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες μπορούν να ανταποκρίνονται ακόμη και σε διαδικτυακές συνομιλίες ή τηλέφωνα. Αυτά τα εργαλεία κυρίως δεν είναι δωρεάν.

5. Εργαλεία έρευνας προϊόντων

Εάν χάνεστε στις θέσεις των προϊόντων, δεν ξέρετε πώς να ξεκινήσετε, αυτό το εργαλείο είναι αυτό που μπορεί να αποτελέσει το θεμέλιο της επιχείρησής σας. Μπορείτε να ελέγξετε εφαρμογές όπως το Sell the Trend, το SaleHoo ή το Easync. Τέτοια εργαλεία συνδυάζουν δύο βασικές εργασίες για έναν αρχάριο: αναζήτηση προϊόντος και εύρεση ενός αξιόπιστου προμηθευτή. Μπορείτε να εκτελέσετε τις εργασίες τους με μη αυτόματο τρόπο χρησιμοποιώντας τις μηχανές αναζήτησης, το Google Analytics ή να ελέγξετε τους κορυφαίους πωλητές στις πιο δημοφιλείς αγορές (Amazon, Walmart, eBay). Πρέπει να περάσετε από χιλιάδες κριτικές, να υπολογίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε προϊόντος και να διαβάσετε πολλές οδηγίες σχετικά με τις τάσεις dropshipping.

Αυτά τα εργαλεία διαθέτουν μέρη για την έρευνα προϊόντων, κατηγοριών και προμηθευτών. Μπορείτε να εγγραφείτε στην κοινότητα ή να αναθεωρήσετε εκπαιδευτικά προγράμματα για να είστε ενημερωμένοι για τα πιο πρόσφατα μπεστ σέλερ. Επιπλέον, κάθε εργαλείο έχει τη βαθμολογία του προμηθευτή, τις μεθόδους αποστολής, την ποιότητα του προϊόντος και τη σύγκριση πολλών προμηθευτών και προϊόντων. Μερικοί μπορούν ακόμη και να σας πουν πόσα καταστήματα πωλούν αυτό το προϊόν και τη μέση τιμή πώλησης.

Ανάγνωση:  Προκλήσεις και βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση αποθεμάτων παντοπωλείου

συμπέρασμα

Οι ομάδες εργαλείων που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο απλοποιούν και βελτιώνουν την εργασία του dropshipped. Μπορείτε να ενισχύσετε την επιχείρησή σας χωρίς να προσλάβετε προσωπικό. Μπορείτε να προχωρήσετε ακόμη περισσότερο και να κατεβάσετε εργαλεία για μάρκετινγκ, έρευνα ανταγωνιστών ή επικοινωνία με πελάτες.

Πρέπει να είστε καλύτεροι και πιο γρήγοροι για να νικήσετε τους ανταγωνιστές σας, επομένως χωρίς τα πιο πρόσφατα επιτεύγματα λογισμικού, είναι αδύνατο. Προτείνουμε να ξεκινήσετε με εργαλεία εκπλήρωσης παραγγελιών και εργαλεία διαχείρισης αποθέματος για την παρακολούθηση παραγγελιών και αποθεμάτων. Καλοί βοηθοί θα είναι οι κατασκευαστές ιστότοπων, η προμήθεια προμηθευτών και τα εργαλεία έρευνας προϊόντων για περαιτέρω επέκταση. Και σίγουρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολυλειτουργικό λογισμικό που μπορεί να κάνει όλες αυτές τις εργασίες.