Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

10 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε καρούλια για να αναπτύξετε το εμπορικό σήμα και το κοινό σας (στο Instagram)

10 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε καρούλια για να αναπτύξετε το εμπορικό σήμα και το κοινό σας (στο Instagram)

Οι τροχοί είναι trend στο Instagram. Με τα Reels μπορείτε να προσεγγίσετε γρήγορα ένα ευρύ κοινό και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει viral αν τα χρησιμοποιήσετε σωστά. Αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Reels για να αναπτύξετε την επωνυμία και το κοινό σας στο Instagram.

Η δημιουργία και η κοινή χρήση του Instagram Reels είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπτύξετε την επωνυμία και το κοινό σας στο Instagram. Εάν προωθείτε την επωνυμία ή την επιχείρησή σας στο Instagram, θα πρέπει να συμπεριλάβετε τα Reels στη στρατηγική μάρκετινγκ σας.

Αυτά τα βίντεο σύντομης μορφής είναι διασκεδαστικά και είναι εύκολο να τα παρακολουθήσουν οι χρήστες στην Πλατφόρμα. ΕΝΑ Μελέτη Ιουνίου 2023 αποκάλυψε ότι το Instagram Reels είχε πολύ μεγαλύτερη απήχηση χρηστών από τις τυπικές αναρτήσεις στην πλατφόρμα.

Θα πρέπει να εστιάσετε στα Reels για να προωθήσετε την επωνυμία σας στο Instagram. Με το Reels, μπορείτε να αυξήσετε τις προβολές Instagram για να ενισχύσετε την προβολή σας στην πλατφόρμα.

Μπορείτε να αγοράσετε πραγματικές προβολές Instagram στους κυλίνδρους σας για να προσελκύσετε περισσότερη προσοχή στους κυλίνδρους σας. Εάν δεν είστε σίγουροι τι είναι το Reel ή πώς να το δημιουργήσετε, αυτός ο οδηγός θα σας γεμίσει με τον κόσμο των Insta-Reels.

Θα εξετάσουμε επίσης πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Reels για να αναπτύξετε την επωνυμία και το κοινό σας στο Instagram.

Τι είναι ένα καρούλι Instagram;

Το Instagram Reels είναι μια λειτουργία βίντεο σύντομης μορφής που διατίθεται τόσο για χρήστες iOS όσο και για Android Android. Με το Instagram Reels, τραβάτε, επεξεργάζεστε και δημοσιεύετε αυτά τα βίντεο στο Instagram. Οι τροχοί είναι κάθετα βίντεο διάρκειας 15, 30, 60 ή 90 δευτερολέπτων πλήρους οθόνης που επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν διασκεδαστικό και εύκολο στην παρακολούθηση περιεχόμενο βίντεο.

Ανάγνωση:  Παρακολουθήστε το UFC στο Kodi ΔΩΡΕΑΝ | Τα καλύτερα πρόσθετα Kodi για UFC

Χρησιμοποιήστε συναρπαστικά εφέ για να δημιουργήσετε διασκεδαστικά, μοναδικά και εντυπωσιακά βίντεο κλιπ. Αυτά τα εργαλεία επεξεργασίας και επεξεργασίας βίντεο περιλαμβάνουν:

  • Αλλαγή ταχύτητας βίντεο
  • Επικάλυψη βίντεο με μουσική
  • Προσθέτοντας ειδικά εφέ, φίλτρα, λεζάντες, αυτοκόλλητα, διαδραστικά φόντο και πολλά άλλα.

Θα βρείτε Κυλίνδρους στην καρτέλα Κυλίνδρους στο προφίλ σας στο Instagram και στην καρτέλα Εξερεύνηση. Μπορείτε να μοιραστείτε τους κυλίνδρους σας στο Story, στη ροή σας ή απευθείας με άλλον κάτοχο λογαριασμού Instagram. Οι τροχοί σας παραμένουν μόνιμα στον λογαριασμό σας (εκτός εάν τους διαγράψετε με μη αυτόματο τρόπο).

Εάν ο λογαριασμός σας είναι δημόσιος, οι χρήστες ενδέχεται να συναντήσουν τους κυλίνδρους σας στις αναζητήσεις τους για hashtags ή τραγούδια που χρησιμοποιούνται στους κυλίνδρους σας. Όπως και το TikTok, η καρτέλα Instagram Reels παρέχει μια άπειρη ροή με δυνατότητα κύλισης με μοντέρνους τροχούς για παρακολούθηση, καθιστώντας τους εύκολα προσβάσιμους.

Πώς να δημιουργήσετε ένα καρούλι Instagram

Είναι απλό να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε τους δικούς σας κυλίνδρους. Πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την πιο πρόσφατη έκδοση του Instagram για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία Reels.

Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ποτέ ξανά Καρούλι, ακολουθούν τα βασικά βήματα:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο συν στην επάνω δεξιά γωνία του προφίλ σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Reel”.
  2. Όταν βρίσκεστε σε λειτουργία Reels, επιλέγετε στη συνέχεια τις ρυθμίσεις που θέλετε να εφαρμόσετε στο Reel σας, όπως η διάρκεια του βίντεο, η επικάλυψη μουσικής, τα εφέ και η ταχύτητα. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε πολλά βίντεο κλιπ ή να ανεβάσετε κλιπ από τη συλλογή σας για να τα προσθέσετε στον τρέχοντα τροχό σας.
  3. Όταν είστε έτοιμοι, πατήστε το κουμπί εγγραφής και θα δείτε μια αντίστροφη μέτρηση πριν ξεκινήσει η εγγραφή του βίντεό σας. Μια γραμμή προόδου κατά την εγγραφή διασφαλίζει ότι παραμένετε εντός του χρονικού ορίου που έχετε επιλέξει για το Reel.
  4. Μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή του βίντεό σας, επιλέξτε «Προεπισκόπηση» στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης για να κάνετε προεπισκόπηση του Καρούλι σας.
  5. Μετά την προεπισκόπηση, μπορείτε να επεξεργαστείτε περαιτέρω τον κύλινδρο με τις αρχικές και πρόσθετες επιλογές επεξεργασίας, όπως η φωνή και οι επιλογές στοίχισης.
  6. Το τελευταίο βήμα είναι να δημοσιεύσετε τον τροχό σας επιλέγοντας το κουμπί “Κοινή χρήση σε” κάτω δεξιά στην οθόνη. Θα μεταφερθείτε στην οθόνη δημοσίευσης, όπου μπορείτε να γράψετε μια λεζάντα, να επιλέξετε ένα εξώφυλλο, να προσθέσετε hashtags και να δημοσιεύσετε το Reel σας.
Ανάγνωση:  Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας Mercari το 2024

Μπορείτε να αγοράσετε πραγματικές προβολές Instagram για τροχούς;

Ναί! Είναι δυνατό να αγοράσετε πραγματικές προβολές Instagram για τους κυλίνδρους σας. Υπάρχουν διάφοροι πάροχοι υπηρεσιών ανάπτυξης Instagram και ιστότοποι από τους οποίους μπορείτε να αγοράσετε προβολές για το Instagram. Μπορείς αγοράστε πραγματικές προβολές Instagram από το skweezer.net για παράδειγμα.

Είναι καλή ιδέα να αγοράζετε φθηνές προβολές βίντεο Instagram, ειδικά όταν θέλετε να αυξήσετε την επωνυμία και το κοινό σας στο Instagram. Εάν αγοράζετε φθηνές προβολές Instagram, είναι ένας αποδεδειγμένος τρόπος για να αυξήσετε το ποσοστό αφοσίωσης και την προβολή του περιεχομένου σας στο Instagram (χωρίς να ξοδέψετε πολλά μετρητά για να το κάνετε). Τα βίντεο και οι τροχοί με υψηλότερο αριθμό προβολών προσελκύουν περισσότερη προσοχή από τους χρήστες και μπορεί να οδηγήσουν στην εμφάνιση των κυλίνδρων σας στη σελίδα Εξερεύνηση.

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε προβολές βίντεο Instagram, βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε μόνο προβολές στο Instagram που προέρχονται από υψηλής ποιότητας πραγματικούς ενεργούς λογαριασμούς χρηστών που προσφέρονται από μια αξιόπιστη και αξιόπιστη υπηρεσία ανάπτυξης Instagram.

Τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τους κυλίνδρους για να αναπτύξετε το εμπορικό σήμα και το κοινό σας

Ο αλγόριθμος Instagram ευνοεί επί του παρόντος τους Reels ως τύπο περιεχομένου στο Instagram. Αυτό σημαίνει ότι αν δημοσιεύσετε κυλίνδρους υψηλής ποιότητας που προσελκύουν πολλή αφοσίωση, οι τροχοί σας θα γίνουν ορατές στην πλατφόρμα σε χρήστες που δεν σας ακολουθούν καν.

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε αυτό το πλεονέκτημα των Reels για να αυξήσετε σημαντικά την επωνυμία και το κοινό σας στο Instagram. Οι τροχοί σάς επιτρέπουν να είστε δημιουργικοί, να συνδεθείτε με το κοινό-στόχο σας και να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό.

Για να σας βοηθήσουμε στο δρόμο σας, ακολουθούν 10 τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Reels για να αναπτύξετε την επωνυμία και το κοινό σας στο Instagram:

1. Επαναχρησιμοποίηση παλιού περιεχομένου

Χρησιμοποιήστε περιεχόμενο που έχετε ήδη στη διάθεσή σας. Η επανατοποθέτηση παλιού περιεχομένου σάς προσφέρει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να μεταφέρετε τα Reels στο κοινό σας. Μπορείτε να τροποποιήσετε βίντεο και εικόνες που έχετε αποθηκεύσει ή να μοιραστείτε παλιές αναρτήσεις και Ιστορίες με το Reels. Γίνετε δημιουργικοί. Θυμηθείτε να διατηρείτε το περιεχόμενο που επαναπροσδιορίζεται σχετικά και ενημερωμένο για να είναι αποτελεσματικό.

2. Επισημάνετε το εμπορικό σήμα, την επιχείρησή σας και τους υπαλλήλους σας

Επισημάνετε και δείξτε τι εκτιμά η επωνυμία ή η επιχείρησή σας και τι κάνει. Οι άνθρωποι λατρεύουν να βλέπουν ποια άτομα βρίσκονται πίσω από τις μάρκες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αγαπούν. Χρησιμοποιήστε το Reels για να δείξετε στο κοινό σας ποιοι είναι οι υπάλληλοί σας και μια γεύση από τους ρόλους τους.

Ανάγνωση:  Πώς να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο στο WordPress και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά το περιεχόμενο

Βοηθά το κοινό σας να αισθάνεται συνδεδεμένο με την επωνυμία σας. Οι υπάλληλοί σας θα αισθάνονται επίσης πιο εκτιμημένοι και παρακινημένοι από την αναγνώριση που τους δίνετε.

3. Παρουσιάστε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και πώς λειτουργούν

Αυτή η συμβουλή δεν είναι καθόλου αισιόδοξη όταν πρόκειται για μάρκετινγκ. Προβάλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο Reels και τι τα κάνει μοναδικά ή διαφορετικά από τους ανταγωνιστές σας. Οι καταναλωτές λατρεύουν να βλέπουν βίντεο για το πώς λειτουργούν τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες. Βοηθά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης σε προϊόντα ή υπηρεσίες προτού αγοραστούν από εσάς.

4. Sneek-Peek Βίντεο

Δημιουργήστε διαφημιστική εκστρατεία σχετικά με νέα προϊόντα ή υπηρεσίες που θα λανσάρετε σύντομα, δημιουργώντας κλεφτά βίντεο. Σε όλους αρέσει η ίντριγκα και ο ενθουσιασμός για αυτό που έρχεται, ειδικά αν είναι από μια μάρκα που ήδη αγαπούν. Επίσης, οι χρήστες μοιράζονται και αλληλεπιδρούν περισσότερο με τους κυλίνδρους σας όταν υπάρχει κάτι νέο στο δρόμο του.

5. Ακολουθήστε τις τάσεις

Ακολουθήστε τις τρέχουσες τάσεις, όπως η χρήση συγκεκριμένων φίλτρων ή εφέ που είναι μοντέρνα, η ενσωμάτωση μουσικών επικαλύψεων της ανερχόμενης μουσικής ή η δημιουργία τροχών με θέμα τις ανερχόμενες διακοπές ή εκδηλώσεις. Ερευνήστε τι είναι μοντέρνο στον εξειδικευμένο κλάδο σας και ξεκινήστε να δημιουργείτε μοντέρνους τροχούς όσο η τάση είναι καυτή. Αναζητήστε τις τάσεις του Reel στη σελίδα Εξερεύνηση μέσω hashtag ή κλιπ ήχου.

6. Αξιοποιήστε το περιεχόμενο που δημιουργείται από το χρήστη

Αξιοποιήστε περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες, με άδεια από τον δημιουργό περιεχομένου, για να δημιουργήσετε συσχετιζόμενους κυλίνδρους για να συνδεθείτε με το κοινό σας. Η δημιουργία κυλίνδρων που εμφανίζουν εξαιρετικές κριτικές πελατών θα συμβάλει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στην επωνυμία σας. Μοιραστείτε καρούλια πελατών που χρησιμοποιούν πραγματικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στην πραγματική ζωή, προσελκύοντας περισσότερους πιθανούς πελάτες.

7. Δημιουργήστε λίστες και λίστες ελέγχου βίντεο

Οι χρήστες προσελκύονται από τους κυλίνδρους και τους κυλίνδρους λίστας ελέγχου επειδή είναι εύκολοι στην παρακολούθηση, ενημερωτικοί, διασκεδαστικοί και σύντομοι.

8. Βίντεο πίσω από τις σκηνές

Οι τροχοί που δείχνουν πλάνα από τα παρασκήνια του τρόπου λειτουργίας της επωνυμίας ή της επιχείρησής σας καθημερινά ή του τρόπου κατασκευής των προϊόντων σας, συμβάλλουν στον εξανθρωπισμό της επωνυμίας σας. Αυτό το περιεχόμενο παρέχει πληροφορίες στους χρήστες σχετικά με τις δημιουργικές σας διαδικασίες και βοηθά στην επίδειξη της αυθεντικότητάς σας. Χτίζει την πίστη, τη σύνδεση και την εκτίμηση της επωνυμίας καθώς οι πελάτες βλέπουν τη φροντίδα και την προσπάθεια που καταβάλλεται για την παραγωγή των προϊόντων που αγαπούν.

Ανάγνωση:  Πώς η χρηματοοικονομική τεχνολογία διαμορφώνει τη διαδικασία δανεισμού

9. Σύντομα εκπαιδευτικά βίντεο

Δημιουργήστε σύντομους οδηγούς βίντεο για να εκπαιδεύσετε και να δείξετε στους χρήστες πώς να χρησιμοποιούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Αυτό είναι εξαιρετικό για το μάρκετινγκ της επωνυμίας σας. Θα μπορούσατε ακόμη και να συνεργαστείτε με παράγοντες επιρροής και να τους κάνετε να δείξουν στο κοινό σας πώς χρησιμοποιούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, δημιουργώντας ευρεία προβολή για την επωνυμία σας. Η παροχή συμβουλών στους χρήστες στο Reels είναι επίσης αποτελεσματική στη δημιουργία δημοφιλών Reels.

10. Καρούλια Blooper

Τα Blooper Reels είναι μια σαφής νίκη σε μια στρατηγική μάρκετινγκ. Είναι αστεία, ανάλαφρα, διασκεδαστικά και μπορούν να γίνουν viral στο Instagram. Η κοινή χρήση blooper Reels είναι ένας πολύ καλός τρόπος να σχετιστείτε με το κοινό σας, καθώς δείχνει ότι είστε αυθεντικοί και ιδιόρρυθμοι.

Takeaway: Χρησιμοποιήστε καρούλια για να λάβετε προβολές Instagram

Οι τροχοί παρέχουν μια εξαιρετική στρατηγική για την ανάπτυξη της επωνυμίας και του κοινού σας στο Instagram. Για να λάβετε προβολές στο Instagram χρησιμοποιώντας το Reels, πρέπει να δημιουργήσετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, αυθεντικό και σχετικό. Διατηρήστε τη συνέπεια της επωνυμίας στους κυλίνδρους σας και δημοσιεύστε τους κυλίνδρους σας τη στιγμή που το κοινό-στόχος σας είναι πιο ενεργό στο διαδίκτυο.

Οι προβολές στο Instagram είναι σημαντικές όταν πρόκειται για Reels. Όσο περισσότερες προβολές έχουν οι τροχοί σας, τόσο πιο ορατό θα είναι το περιεχόμενό σας στο Instagram, οδηγώντας σε οργανική ανάπτυξη των ακολούθων σας.

Αν δυσκολεύεστε να αποκτήσετε δυναμική στις προβολές στους κυλίνδρους σας, μπορείτε να αγοράσετε προβολές στο Instagram για να ενισχύσετε την ορατότητα των κυλίνδρων σας. Δοκιμάστε να δημιουργήσετε μερικές από τις ιδέες Reel που παραθέσαμε παραπάνω. Θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ του Instagram στο επόμενο επίπεδο. Γίνετε δημιουργικοί και ξεκινήστε ηχογράφηση.