Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Χρειάζεται χρέωση το AirTag;

Χρειάζεται χρέωση το AirTag;

Ακόμη και πριν από την κυκλοφορία του το 2021, το AirTag της Apple είχε δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες σχετικά με τη χρήση του για την παρακολούθηση αντικειμένων όπως αποσκευές ή άλλα αντικείμενα, συνδέοντας AirTag στα υπάρχοντά σας και παρακολουθώντας τα μέσω της εφαρμογής Find My. Το AirTag είναι ένα μικρό κυκλικό μέταλλο που μπορεί να προστεθεί και να χαραχθεί. Η Apple πουλά αξεσουάρ AirTag χωριστά.

Σε αυτό το άρθρο, θα εστιάσουμε κυρίως στο εάν το AirTag σας μπορεί να φορτιστεί ή όχι όταν παρατηρήσετε ότι η μπαταρία εξαντλείται.

Είναι τα Airtags αδιάβροχα; Συμβουλές για να τα στεγνώσετε

Σύνθεση μπαταρίας AirTag

Τώρα, καθώς όλα τα προϊόντα της Apple είναι επαναφορτιζόμενα και διαθέσιμα με ενσωματωμένο Bluetooth, δυστυχώς το AirTag δεν είναι ένα από αυτά. Τα AirTag έχουν μια μπαταρία που ονομάζεται CR2032 στην οποία το πρώτο γράμμα είναι το διοξείδιο του λιθίου-μαγγανίου (η χημική σύνθεση) και το δεύτερο γράμμα για το σχήμα, το οποίο είναι στρογγυλό. Έχουν τάση 3 βολτ, διάμετρο κυψέλης 20 mm και πάχος 3,2 mm.

Η μπαταρία του AirTag μπορεί να αντικατασταθεί χωρίς φόρτιση.

Παρόλο που οι μπαταρίες είναι τέλειες για μεταφορά, είναι ελαφριές, εργονομικές και μικρές με υψηλή αντοχή στη θερμοκρασία, όπως θα έπρεπε να είναι τα AirTag, είναι μη επαναφορτιζόμενες. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαρκεί για ένα χρόνο με καθημερινή χρήση σύμφωνα με την Apple λόγω της χημικής σύνθεσης λιθίου και μαγγανίου που παρέχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε εκφόρτιση χαμηλού φορτίου.

Ανάγνωση:  Η Asus διορθώνει εννέα ευπάθειες σε δρομολογητές WiFi

Έλεγχος μπαταρίας της AirTag

Εάν η μπαταρία του AirTag σας είναι χαμηλή, το οποίο θα είναι πιθανότατα ένα έτος από την αγορά σας, θα λάβετε μια ειδοποίηση στο iPhone σας καθώς η κατάσταση Bluetooth του AirTag είναι ορατή δίπλα στις άλλες συσκευές σας στην εφαρμογή Find My. Μπορείτε να ελέγξετε χειροκίνητα την μπαταρία του AirTag ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα εάν δεν έχετε λάβει καμία ειδοποίηση:

  • Κατευθυνθείτε στο δικό σας Find My εφαρμογή και ανοίξτε το Είδη αυτί.
  • Εάν έχετε περισσότερα από ένα AirTag, πατήστε σε αυτό του οποίου το επίπεδο μπαταρίας θέλετε να δείτε.
  • Εκτός αν η χρέωση είναι χαμηλή, αν δεν υπάρχει Χαμηλή μπαταρία το σημάδι που εμφανίζεται κάτω από το όνομα του AirTag σας, τότε είστε έτοιμοι.

Πώς να αλλάξετε την μπαταρία του AirTag;

Η μπαταρία του AirTag μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα καθώς διαθέτει ένα πίσω κάλυμμα από ανοξείδωτο χάλυβα για την μπαταρία που βγαίνει όταν πιέζεται και περιστρέφεται ελαφρώς αριστερόστροφα για να αφαιρέσετε το κάλυμμα. Μετά από αυτό, μπορείτε να αφαιρέσετε την παλιά μπαταρία και να την αντικαταστήσετε με μια νέα μπαταρία CR2032 με τη θετική πλευρά στραμμένη προς τα πάνω.

βίντεο YouTube

Δεν χρειάζεστε καμία ειδική κυψέλη για αυτό το προϊόν Apple και οποιαδήποτε μπαταρία CR2032 που είναι διαθέσιμη στα καταστήματα θα λειτουργήσει.

Ανάγνωση:  Ο πλήρης οδηγός για το Αναδυόμενο Builder για ηλεκτρονικό εμπόριο και ιστολόγια

Ένας ήχος θα επιβεβαιώσει ότι η μπαταρία σας έχει συνδεθεί και θα βιδώσει το πίσω κάλυμμα δεξιόστροφα. Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι μπαταρίες λιθίου σε σχήμα νομίσματος μπορούν να καταποθούν, επομένως μερικές από αυτές μπορεί να έχουν μια πικρή επίστρωση για να αποτρέψουν τα παιδιά. Ωστόσο, τέτοιες μπαταρίες ενδέχεται να μην ευθυγραμμίζονται σωστά μέσα σε ένα AirTag. Επομένως, αποφύγετε τη χρήση μπαταριών CR2032 με πικρή επίστρωση στα AirTag. ρωτήστε τον πωλητή πριν τα αγοράσετε.

Συμπερασματικά, η αντικατάσταση μιας μπαταρίας AirTag είναι αρκετά εύκολη, καθώς οι μπαταρίες είναι ευρέως διαθέσιμες, γεγονός που καθιστά τα AirTag ένα πολύτιμο αγαθό που μπορείτε να έχετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας ή όταν περπατάτε το κατοικίδιο ζώο σας, ειδικά εάν έχουν μια τάση για περιπλάνηση. Τα AirTags μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση οτιδήποτε πολύτιμου και κατά τη μεταφορά.

Γιατί το Airtag μου δεν ενημερώνει τις πληροφορίες; 8 Διορθώσεις