Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Χρειάζεστε βοήθεια τώρα; – Γνωρίστε τη νέα εφαρμογή «One-on-One Chat With An Expert».

 Χρειάζεστε βοήθεια τώρα;  – Γνωρίστε τη νέα εφαρμογή «One-on-One Chat With An Expert».

Οι εφαρμογές δεξιοτήτων που προσφέρουν ζωντανές βιντεοκλήσεις με ειδικούς αλλάζουν τον τρόπο που μαθαίνουμε στο διαδίκτυο.Υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό” είναι πλέον ένα κλισέ, παρόλο που είναι ως επί το πλείστον αληθινό. Δεν έχετε ψευδώνυμο αλλά θέλετε; Θέλετε να προσποιηθείτε ότι πίνετε μπύρα από το τηλέφωνό σας; Θέλετε μια λίστα με τις 200 κορυφαίες ταινίες που περιέχουν τις περισσότερες βωμολοχίες; – Αυτά και άλλα είναι διαθέσιμα ως εφαρμογές… στα καλά και στα άσχημα. Ωστόσο, μέχρι τώρα, δεν υπήρχε μια καλή εφαρμογή για κάποιον που αναζητά έναν άνθρωπο ειδικό σε σχεδόν κάθε τομέα για να απαντήσει σε μια άμεση ερώτηση ή να προσφέρει ζωντανή βοήθεια ένας προς έναν.

Σίγουρα, μπορείτε να βρείτε έναν διαδικτυακό personal trainer, αλλά τι γίνεται αν χρειάζεστε βοήθεια για να μαγειρέψετε ένα γεύμα, να ρυθμίσετε τη νέα σας smart TV ή να μάθετε πώς να αντιγράψετε ένα μουσικό κομμάτι βινυλίου και να το μετατρέψετε σε αρχείο mp3; – Και χρειάζεσαι αυτή τη βοήθεια τώρα αμέσως. Αντιμέτωποι με τέτοια προβλήματα, οι περισσότεροι από εμάς θα στρεφόμασταν στον Ιστό, και δικαίως. Μπορείτε να βρείτε βίντεο και εικόνες με οδηγίες για σχεδόν οτιδήποτε, αλλά υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ της εύρεσης γνώσης και της εφαρμογής αυτής της γνώσης.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Google Bard "Σφάλμα δικτύου. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και προσπαθήστε ξανά»;

Αυτό που φαίνεται αρκετά απλό σε ένα βίντεο YouTube στην πράξη μπορεί να σας οδηγήσει στον τοίχο με απογοήτευση. Αυτό είναι όταν πολλοί από εμάς αποκαλούμε αυτόν τον φίλο που είναι καλό με υπολογιστές, για παράδειγμα, και ζητήστε επιμελώς βοήθεια. Φυσικά, δεν έχουμε όλοι τέτοιους φίλους καλό με υπολογιστές ή «ειδικούς» σε οποιονδήποτε τομέα βοήθειας μπορεί να χρειαστούμε.

Τώρα, ωστόσο, υπάρχει επιτέλους μια εφαρμογή για την άμεση σύνδεση ατόμων που αναζητούν γνώση με ειδικούς. Και γίνεται καλύτερο – η μορφή είναι βιντεοκλήσεις πρόσωπο με πρόσωπο με επαγγελματίες που χρεώνουν ανά λεπτό. Είναι μια ιδέα που συνδυάζει τη διαδικτυακή μάθηση με την εξατομικευμένη καθοδήγηση. Επί του παρόντος, ο πιο συνηθισμένος όρος για την ιδέα είναι α εφαρμογή δεξιοτήτωνκαι η ιδέα συνοψίζεται στο να συνδυάσετε ανεξάρτητους ειδικούς με ανθρώπους που αναζητούν ανθρώπους για να απαντήσουν σε ερωτήσεις ή να προσφέρουν καθοδήγηση για λογικές τιμές.

Οι ειδικοί της εφαρμογής βαθμολογούνται και ως εκ τούτου μπορούν να γίνουν περιζήτητοι και να «ανέβουν στην ιεραρχία» ούτως ή άλλως – εάν είναι ιδιαίτερα καλοί ή συνιστώνται ιδιαίτερα. Και αν πληροίτε τις προϋποθέσεις ως κάποιος με τις δεξιότητες που αναζητά κάποιος άλλος, είσαι ειδικός! Εγγραφείτε και μοιραστείτε τις δεξιότητές σας κερδίζοντας επιπλέον χρήματα. Θα υποστηρίξαμε ότι αυτό αλλάζει το παιχνίδι καθώς ανοίγει τόσες πολλές νέες δυνατότητες για online προπόνηση ή μάθηση.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε τον τίτλο του HBO Max που δεν μπορεί να παίξει το 2024

Πολλοί από εμάς έπρεπε να προσαρμοστούμε σε νέες πραγματικότητες καθώς η πανδημία εξαπλώθηκε, και πολλές φορές αυτό σήμαινε να αποκτήσουμε διάφορες δεξιότητες. Αλλά πόσοι έχουν τα χρήματα ή τον χρόνο για να αγοράσουν, ας πούμε, ένα υπέροχο μάθημα Adobe Photoshop; Τα προγράμματά τους είναι εξαιρετικά. Συχνά όμως είναι πολύ χρονοβόρες – ειδικά ίσως αν χρειάζεται να βουρτσίσετε μόνο μια συγκεκριμένη περιοχή.

Ορισμένες υπηρεσίες προσφέρουν βίντεο για συγκεκριμένα θέματα και τα βίντεό τους συχνά είναι επίσης εξαιρετικά. Είναι η εξατομίκευση, ωστόσο – απαντήσεις για εσείςπότε εσείς τα χρειάζονται, για έναν προϋπολογισμό που λειτουργεί εσείς – που ξεχωρίζει την ιδέα της εφαρμογής δεξιοτήτων.

Καθημερινά δισεκατομμύρια άνθρωποι αναζητούν στο Διαδίκτυο απαντήσεις σε ερωτήσεις που κυμαίνονται από το πώς να αλλάξετε ένα ελαστικό έως το πώς να αναλάβετε γονείς έναν έφηβο. Μερικές φορές οι διαθέσιμες πληροφορίες είναι ακριβείς και κατανοητές. Αλλά τις περισσότερες φορές, χρειάζεται αρκετή έρευνα για να καταλήξετε σε μια ικανοποιητική απάντηση στο συγκεκριμένο πρόβλημά σας και ακόμη και τότε, υπάρχουν ανταγωνιστικές θεωρίες ή λύσεις που μπορεί να αφήσουν τους μη ειδικούς να ξύνουν το κεφάλι τους, να φορτωθούν υπερβολικά με πληροφορίες.

Και, ας το παραδεχτούμε: Δεν έχουν όλοι το χάρισμα για έρευνα. Μια άμεση απάντηση από μια αξιόπιστη πηγή είναι μια πολύτιμη πηγή. Φανταστείτε να προσπαθείτε να προετοιμαστείτε για μια παρουσίαση, αλλά αυτή τη φορά πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Keynote της Apple… κάτι με το οποίο δεν είστε και τόσο εξοικειωμένοι. Αντί να κάνετε Google “πώς-να” και να παρακολουθείτε βίντεο 45 λεπτών, ενεργοποιείτε την εφαρμογή και αμέσως βρίσκετε κάποιον που είναι χρήσιμος, ανταποκρίνεται, δεν συγκατατίθεται ποτέ, αφοσιωμένος στο πρόβλημά σας και διαθέσιμος για όσο διάστημα το χρειάζεστε – και πληρώνεις ανά λεπτό!

Ανάγνωση:  Πώς η τεχνολογία έχει βελτιώσει τη φυσική κατάσταση

Οι ειδικοί των εφαρμογών δεξιοτήτων μπορούν να βοηθήσουν σε γρήγορα προβλήματα ή – εάν το επιθυμείτε – να γίνουν ο προπονητής σας και να σας καθοδηγήσουν σε μια ωριαία προπόνηση ή να σας προσφέρουν ένα εβδομαδιαίο μάθημα κιθάρας. Έχουμε δει εφαρμογές στο ιατρικό επάγγελμα όπου ένας γιατρός μιλάει σε έναν ασθενή που βρίσκεται κλινήρη ή απομακρυσμένο απευθείας μέσω μιας συνομιλίας μέσω βίντεο, αλλά μια εφαρμογή με ειδικούς σε όλα και τα πάντα είναι πολύ «επόμενο επίπεδο». Επίσης, σε αυτό που κάποιοι αποκαλούν το δικό μας εποχή της «μετά-αλήθειας».έχει γίνει δύσκολο να ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς.

Ειλικρινά, αν ψάξετε στο Διαδίκτυο για μια απάντηση θέλω – σίγουρα θα το βρείτε. Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν ποιον να εμπιστευτούν… αλλά όταν κοιτάτε κάποιον στα μάτια καθώς μιλάτε για το πρόβλημά σας, αυτό το εξατομικευμένο στοιχείο της ανθρωπιάς τρέφει την εμπιστοσύνη και είναι πολύ πιο πολύτιμο ακόμη και από μια «σωστή» απάντηση από την Google. Ορισμένες εταιρείες έχουν πολύ καλές υπηρεσίες βοήθειας μέσω μηνυμάτων συνομιλίας ή ρομπότ υπηρεσιών, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να εξηγήσετε ένα πρόβλημα… μερικές φορές χρειάζεται να προβολή κάποιος κάτι για να το εκφράσει σωστά.

Σε αυτούς τους τύπους περιπτώσεων, μια συνομιλία μέσω βίντεο με έναν ειδικό κερδίζει τα χέρια. Είναι μια συναρπαστική ανατροπή στη διαδικτυακή μάθηση και έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης.

Ανάγνωση:  Transforming Cancer Care: Απελευθερώνοντας το Δυναμικό των Νανοσωματιδίων κατά του Καρκίνου