Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Φιλοξενία Raja Review – Μία από τις καλύτερες ινδικές εταιρείες φιλοξενίας

Φιλοξενία Raja Review – Μία από τις καλύτερες ινδικές εταιρείες φιλοξενίας

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο ή έναν ιστότοπο, χρειάζεστε χώρο ιστού στον Παγκόσμιο Ιστό. Ένας ιστότοπος αποτελείται από τόσα πολλά διαφορετικά αρχεία. Επομένως, για να τρέξετε έναν ιστότοπο, αυτά τα αρχεία πρέπει να αποθηκεύονται στο διαδίκτυο. Αυτος ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ; χρειάζεστε χώρο ιστού για να αποθηκεύσετε αυτά τα αρχεία. Οι εταιρείες που προσφέρουν χώρο Ιστού είναι γνωστές ως Εταιρείες Φιλοξενίας Ιστού.

Οι Ινδοί προσελκύονται να αγοράσουν το web hosting από παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας στις ΗΠΑ ή το Ηνωμένο Βασίλειο επειδή οι υπηρεσίες τους είναι καλύτερες καθώς και οι διακομιστές τους φορτώνουν γρήγορα. Όμως, δεν είναι όλες οι ινδικές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων κακές. Φιλοξενεί τον Raja είναι μια ινδική εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που διαπίστωσα ότι είναι καλύτερη από πολλές φτηνές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων από άλλες χώρες.

Εάν η έναρξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης είναι το κύριο μέλημά σας, ελέγξτε τους καλύτερους οικοδεσπότες ιστοτόπων για μικρές επιχειρήσεις.

Λίγα λόγια για τη φιλοξενία του Raja

Ξεκίνησε ως εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων το 2005, η Hosting Raja έχει πλέον εξελιχθεί ως ταχέως αναπτυσσόμενος web host στην Ινδία. Σύμφωνα με αυτούς, αυτή τη στιγμή φιλοξενούν περισσότερους από 10.000 λογαριασμούς φιλοξενίας.

Ανάγνωση:  Κορυφαίοι ιστότοποι βοήθειας για τις εργασίες για το σπίτι προγραμματισμού

Έχει πάρει δύο βραβεία. ένα από το Web Hosting Search το 2012 για το Top Pick Web Host και ένα άλλο βραβείο για το Best Reseller Hosting το 2010.

Μερικά φανταστικά χαρακτηριστικά του Hosting Raja

Εξαιρετική εξυπηρέτηση σε συγκριτικά φθηνότερες τιμές

Εάν θέλετε φοβερές υπηρεσίες, πρέπει να πληρώσετε περισσότερα επειδή οι καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας χρεώνουν υψηλά. Αλλά όταν πρόκειται για Hosting Raja, προσφέρει premium υπηρεσίες σε φθηνότερες τιμές.

Προσφέρει διάφορες Επιλογές Φιλοξενίας

Οι περισσότερες από τις εταιρείες φιλοξενίας έχουν περιορισμένες επιλογές, αλλά η Hosting Raja έχει πολλά να προσφέρει. Προσφέρει WordPress Hosting, Joomla Hosting, Magento Hosting που είναι ειδικά σχεδιασμένα τηρώντας αυτές τις απαιτήσεις CMS.

Προσφέρει φιλοξενία Windows καθώς και φιλοξενία Linux, ώστε να μην χρειάζεται να μεταβείτε σε άλλον web host εάν χρειάζεστε κάποιον. Έχω δει ως επί το πλείστον οικοδεσπότες Ιστού να προσφέρουν μόνο φιλοξενία Linux, οπότε αντιμετωπίζω προβλήματα εάν χρειάζομαι έναν λογαριασμό φιλοξενίας Windows. Θα πρέπει να πάω για άλλα. Αλλά το Hosting Raja λύνει αυτό το πρόβλημα προσφέροντας τα πάντα σε μία μόνο θέση.

Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε φιλοξενία WordPress, θα σας προτείνω να ελέγξετε την καλύτερη φθηνή φιλοξενία ιστοσελίδων για WordPress.

Κερδίστε χρήματα με το Reseller Hosting

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση φιλοξενίας ιστοσελίδων και δεν έχετε τον προϋπολογισμό, τότε η επιλογή φιλοξενίας μεταπωλητών είναι πολύ καλή για εσάς. Η φιλοξενία της φιλοξενίας μεταπωλητών της Raja είναι εξαιρετική και μπορείτε να εγγραφείτε για αυτό και να αρχίσετε να πουλάτε φιλοξενία σε άλλους για να κερδίσετε χρήματα.

Ανάγνωση:  Πώς να βρείτε τις καλύτερες προσφορές ηλεκτρικής ενέργειας

Καλή υποστήριξη πελατών

Η φιλοξενία Raja προσφέρει υποστήριξη πελατών με τρία μέσα, όπως διαδικτυακή συνομιλία, email και κλήση. Για δοκιμή έστειλα ένα μήνυμα γεια στην υποστήριξη συνομιλίας τους και ο χρόνος αναμονής τους ήταν 2 λεπτά, αλλά έλαβα μια απάντηση σε 40 δευτερόλεπτα μόνο. Μπορώ λοιπόν να πω ότι η υποστήριξη πελατών ανταποκρίνεται πολύ.

Καταχώρηση τομέα

Όπως όλες οι εταιρείες φιλοξενίας, προσφέρει επίσης εγγραφή domain. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε το domain σας από άλλο καταχωρητή στη Hosting Raja χωρίς κόστος.

Μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε ανάρτηση ιστολογίου στο Best Domain Registrar.

Δωρεάν Domains

Εάν εγγραφείτε για απεριόριστα προγράμματα, θα λάβετε δωρεάν τομείς με κάθε πρόγραμμα και επιπλέον, μπορείτε να φιλοξενήσετε και απεριόριστους τομείς.

Τιμολόγηση

Η φιλοξενία Raja είναι μια από τις πιο προσιτές εταιρείες φιλοξενίας Ιστού της Ινδίας που προσφέρει premium φιλοξενία χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Ελέγξτε τα παρακάτω προγράμματα φιλοξενίας με τιμές για να μάθετε περισσότερα:

φιλοξενία-raja-τιμή

Δείτε τα σχέδια και τις τιμές και συγκρίνετε με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Θα παρατηρήσετε ότι οι εταιρείες που προσφέρουν premium υπηρεσίες έχουν υψηλές τιμές, και αυτές που κάνουν σε χαμηλότερες τιμές, δεν είναι αρκετά αξιόπιστες.

Το Hosting Raja έχει χαμηλότερη τιμή αλλά premium υπηρεσίες για όλους τους πελάτες του. Η ικανοποίηση πελατών είναι το κύριο σύνθημα αυτής της εταιρείας.

Ανάγνωση:  Οι 10 καλύτεροι τύποι οπτικοποίησης δεδομένων για να κάνετε την παρουσίασή σας να ξεχωρίζει

Σταμάτα λοιπόν να αναρωτιέσαι, και εγγραφείτε στο Hosting Raja για όλες τις ανάγκες φιλοξενίας σας.