Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Φήμες για Motorola Razr 3: Τιμή, προδιαγραφές και ημερομηνία κυκλοφορίας

Φήμες για Motorola Razr 3: Τιμή, προδιαγραφές και ημερομηνία κυκλοφορίας

Μετά από δύο λήψεις στην αναδιπλούμενη αγορά με νοσταλγική σχεδίαση, η Motorola προσπαθεί ξανά να κάνει το Moto Razr τρίτης γενιάς να σημειώσει όλα τα κουτάκια που δεν κατάφεραν οι προκάτοχοί της. Ωστόσο, εν μέσω αυξανόμενου ανταγωνισμού και της τεράστιας επιτυχίας που γνώρισαν οι σειρές Flip and Fold του Galaxy, έχουν ένα πραγματικό βουνό για να ανέβουν.

Ευτυχώς, από ό,τι γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή, το Razr 3, με την κωδική ονομασία Maven, θα είναι μια τεράστια βελτίωση τις τελευταίες δύο γενιές. Θα είναι όμως αρκετό;

Στα Νέα: Τιμή και προδιαγραφές iPhone 14: Τι να περιμένετε;

Ενώ το τηλέφωνο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, δεν έχουμε ακριβώς ημερομηνία κυκλοφορίας του αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, εάν υπάρχει ανταγωνισμός, η Motorola θα μπορούσε να ευθυγραμμίσει την κυκλοφορία του νέου τηλεφώνου μαζί με το Galaxy Z Flip 4, που φημολογείται ότι θα φτάσει τον Αύγουστο. Ο γερμανικός ιστότοπος TechnikNews ισχυρίστηκε ότι οι πηγές του αναφέρουν μια κυκλοφορία του Ιουνίου 2022, η οποία είναι προ των πυλών.

Όσον αφορά την τιμή, δεδομένου ότι το τηλέφωνο παίρνει σχεδόν σίγουρα το πιο πρόσφατο Snapdragon 8+ Gen 1 SoC του Snapdragon, η γενική τιμή των πτυσσόμενων σήμερα και οι τιμές των προηγούμενων μοντέλων Razr, η τιμή των 1000 $+ είναι σχεδόν εγγυημένη. Αναμένουμε ότι η τιμή θα είναι ελαφρώς μικρότερη από τη δεύτερη γενιά Razr στα 1200 $ περίπου.

Ανάγνωση:  Αιχμαλωτίστε το κοινό σας: Πώς οι εξωτερικές επιγραφές LED για επιχειρήσεις οδηγούν στην αφοσίωση και τις πωλήσεις πελατών

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι φήμες υποδηλώνουν ότι το Moto Razr 3 θα είναι στο ίδιο επίπεδο με σχεδόν οποιαδήποτε ναυαρχίδα που θα κυκλοφορήσει φέτος, πράγμα που σημαίνει πανίσχυρα χαρακτηριστικά. Εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή.

Το τηλέφωνο φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο μοντέλα, ένα με το Snapdragon 8 Gen 1 SoC και ένα με την έκδοση Plus (SM8475). Υπάρχουν επίσης πολλές διαμορφώσεις μνήμης και αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων 8 GB ή 12 GB μνήμης RAM και 256 GB ή 512 GB αποθηκευτικού χώρου.

Οι προδιαγραφές κάμερας του επερχόμενου Razr θα είναι επίσης μια σημαντική αναβάθμιση από τα προηγούμενα. Αναμένουμε μια κύρια κάμερα 50MP f1.8 με μια δευτερεύουσα κάμερα 13MP με διπλή λειτουργία ως κάμερα ultrawide ή macro.

Όσο για το μπροστινό μέρος, η εγκοπή έχει φύγει. Αντίθετα, θα δούμε μια selfie κάμερα 32MP με διάτρηση.

Αναμένουμε οθόνη FHD+ με πάνελ AMOLED και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Δεδομένου ότι αυτή τη φορά η Motorola θέλει μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, η απομάκρυνση από το εμβληματικό πηγούνι δίνει στο τηλέφωνο χώρο για μεγαλύτερη οθόνη μέσα και έξω. Ο σύγχρονος σχεδιασμός έχει αφαιρέσει επίσης τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων από το πλάι, συγχωνεύοντάς τον με το κουμπί λειτουργίας.

Ανάγνωση:  Πώς μπορώ να προετοιμαστώ για μια συνέντευξη επιστήμονα δεδομένων;

Η εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι είναι μια οθόνη τριών ιντσών, πάνω από 0,3 ίντσες μεγαλύτερη από τη δεύτερης γενιάς Razr και μια πλήρη ίντσα μεγαλύτερη από την οθόνη κάλυψης του Z Flip 3.

Η Motorola φαίνεται επίσης να έχει επιλύσει προβλήματα τσακίσματος και παραμόρφωσης στην οθόνη. Ο Tipster Evleaks ανέφερε σε ένα tweet και υπάρχει μια ανεπαίσθητη στρέβλωση και τσάκισμα, αν κοιτάξετε προσεκτικά την οθόνη.

Το τηλέφωνο αναμένεται να κυκλοφορήσει με Android 12, με την εμφάνιση My UX της Motorola. Δεδομένου ότι το Razr 5G είναι επί του παρόντος κολλημένο στο Android 11, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα φαίνεται το Android 12 σε ένα αναδιπλούμενο Motorola.

Αυτό μας φέρνει σε ένα άλλο σημείο – εκτεταμένη υποστήριξη λογισμικού. Η Samsung έχει αποδείξει με το πτυσσόμενο της ότι η προσφορά περισσότερης ασφάλειας και ενημερώσεων λειτουργικού συστήματος είναι ο καλύτερος τρόπος. Η Motorola δεν είναι ακριβώς γνωστή για την έγκαιρη παροχή ενημερώσεων και με τα περισσότερα τηλέφωνά της να λαμβάνουν μόνο μία αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος, δύο εάν είναι ναυαρχίδα, η Motorola δεν έχει καμία δικαιολογία να ρίχνει λιγότερες ενημερώσεις σε ένα τηλέφωνο 1000+ $.

Ανάγνωση:  Η Sony ανακοινώνει το PlayStation VR2. αποκαλύπτει νέο παιχνίδι για την πλατφόρμα

Διαβάστε επίσης: Τηλέφωνο Tesla: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Δεν γνωρίζουμε ακόμη τίποτα για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τις ταχύτητες φόρτισης, τυχόν πιθανές αξιολογήσεις IP ή την αντοχή της συσκευής. Αλλά θα ήταν ωραίο να δείτε ένα τηλέφωνο που θα περάσει τουλάχιστον μια μέρα τακτικής χρήσης και δεν θα χρειαστεί μια ολόκληρη νύχτα για να φορτιστεί.

Το προηγούμενο πτυσσόμενο της Motorola δεν ήταν ακριβώς εξαιρετικό στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η μπαταρία των 2800 mAh στο Razr 5G 1400 δολαρίων ήταν τουλάχιστον θλιβερή, ακόμη και σε σύγκριση με τη σχετικά μικρότερη μπαταρία 3300 mAh στο Z Flip 3. Το γεγονός ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει πιο ισχυρά εσωτερικά στοιχεία και οθόνη AMOLED με υψηλό ρυθμό ανανέωσης υποδεικνύει μεγαλύτερη μπαταρία και πιθανώς ταχύτερη φόρτιση.

Το Razr 5G κόλλησε με φόρτιση 15 W, κάτι που είναι κάπως απογοητευτικό να βλέπουμε σε αυτό το σημείο τιμής. Αυτή τη φορά, θα ήταν ωραίο να δούμε φόρτιση 18W ή ακόμα και 25W.

Καλύτερη αντοχή θα είναι επίσης ωραίο να δούμε. Είναι ήδη γνωστό ότι τα δύο προηγούμενα Razr ήταν απίστευτα δύσκολο να επισκευαστούν, ακόμη και από τα επίσημα κανάλια της Motorola. Πιο προσιτές και πιθανώς φθηνότερες επισκευές θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για τη Motorola αυτή τη φορά.

Ανάγνωση:  Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Hydra Bot στο Discord

Διαβάστε επίσης: Υ.Γ.6: Τι επιφυλάσσει το μέλλον;