Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Υγρό ή υπολείμματα στη θύρα USB στο Pixel

Υγρό ή υπολείμματα στη θύρα USB στο Pixel

Η σειρά τηλεφώνων Pixel της Google είναι μια από τις καλύτερες συσκευές Android που μπορούν να αγοράσουν χρήματα με μια εξαιρετική κάμερα, φυσικά, εξαιρετική υποστήριξη λογισμικού. Τούτου λεχθέντος, αυτές οι συσκευές δεν είναι ακριβώς απρόσβλητες από τα στοιχεία γύρω τους και μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα εάν περάσουν υπερβολική υγρασία ή σκόνη.

Για την προστασία των συσκευών της, η Google έχει ενσωματωμένη προστασία για το τηλέφωνό της που θα σας ειδοποιεί όταν έχετε υγρά ή υπολείμματα στη θύρα φόρτισης USB-C του Pixel. Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε πώς να επιλύσετε αυτό το σφάλμα.

Διαβάστε επίσης: DSLR εναντίον κάμερας τηλεφώνου: Έχουν πραγματικά σημασία τα megapixel;

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το σφάλμα ενεργοποιείται επειδή κάποιο υγρό, υγρασία ή πολλά υπολείμματα έχουν εισχωρήσει στη θύρα USB του τηλεφώνου σας. Ως προστατευτικό μέτρο, το τηλέφωνό σας θα σας προειδοποιήσει γι’ αυτό και δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη θύρα USB εκτός εάν την έχετε καθαρίσει σωστά.

Η επίλυση αυτού του προβλήματος είναι στην πραγματικότητα αρκετά εύκολη. Αρχικά, αφαιρέστε τυχόν καλώδια φόρτισης και (ενσύρματα) ακουστικά που είναι συνδεδεμένα στη συσκευή σας και αφήστε τη να καθίσει για λίγα λεπτά.

Μετά από αυτό, επιθεωρήστε προσεκτικά το λιμάνι. Εάν είναι υγρό, απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας και τοποθετήστε το σε μια επίπεδη επιφάνεια για να αφήσετε τη θύρα να στεγνώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Εάν η θύρα έχει υπολείμματα μέσα, χτυπήστε την απαλά στο χέρι σας (η θύρα προς τα κάτω) για να τινάξετε τυχόν υπολείμματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια μπατονέτα ή έναν εύκαμπτο σωλήνα αναρρόφησης για να απαλλαγείτε από την υγρασία και τα υπολείμματα εξίσου.

Ανάγνωση:  Ομαλή μετεγκατάσταση: Αποφυγή λαθών κατά τη μετάβαση από το OpenCart στο WooCommerce

Ό,τι κι αν κάνετε, θυμηθείτε να μην φυσήξετε το νερό καθώς μπορεί να καταλήξει να σπρώξει το νερό περισσότερο μέσα στο λιμάνι αντί να το βγάλει έξω. Για να μην αναφέρουμε, η υγρασία στην αναπνοή σας μπορεί επίσης να επιδεινώσει το πρόβλημα.

Δείτε τον λεπτομερή οδηγό μας για το πώς να βγάζετε νερό από τη θύρα φόρτισής σας εδώ.

Διαβάστε επίσης: Pixel 5a vs Pixel 4a

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Ο Yadullah είναι πτυχιούχος Επιστήμης Υπολογιστών που γράφει/επεξεργάζεται/φωτογραφίζει/κωδικοποιεί όλα τα πράγματα που αφορούν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα παιχνίδια και το τεχνολογικό υλικό. Όταν δεν είναι, μεταδίδει τον εαυτό του σε αγώνες εικονικών αυτοκινήτων. Γράφει και κάνει αναφορές για την τεχνολογία και την κυβερνοασφάλεια με ιστότοπους όπως οι Candid.Technology και MakeUseOf από το 2018. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected].