Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τρόπος κατασκευής & Καλλιεργήστε ένα ισχυρό & Συνεκτική εταιρική κουλτούρα

 Τρόπος κατασκευής &  Καλλιεργήστε ένα ισχυρό &  Συνεκτική εταιρική κουλτούρα

Είτε διευθύνετε μια μικρή, τοπική επιχείρηση με πολλά αξιόπιστα και πιστά μέλη του προσωπικού είτε μια μεγαλύτερη εταιρεία με εκατοντάδες υπαλλήλους, η συναισθηματική υγεία και η ευημερία τους στην εργασία πρέπει να είναι ύψιστης προτεραιότητας. Έτσι, έχοντας αυτό κατά νου, δείτε πώς να οικοδομήσετε και να καλλιεργήσετε μια ισχυρή και συνεκτική εταιρική κουλτούρα.

Διεξαγωγή Ενδελεχούς Αξιολόγησης

Πρώτα και κύρια, για να βελτιώσετε την εταιρική σας κουλτούρα, πρέπει να γνωρίζετε τα τρέχοντα δυνατά σημεία και, αντίθετα, τις παρούσες αδυναμίες. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να ελέγξετε ότι οι βασικές αξίες της εταιρείας σας αντικατοπτρίζονται στον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας.

Σκεφτείτε εάν οι υπάλληλοι σε κάθε τμήμα φαίνονται και αισθάνονται γεμάτοι ενέργεια και εκτιμήσεις από τους άμεσους διευθυντές τους και εάν γνωρίζουν τους στόχους προς τους οποίους εργάζονται αυτήν τη στιγμή και τους γενικούς στόχους της εταιρείας.

Επιπλέον, μόλις εντοπίσετε πώς η επιχείρηση μπορεί να βελτιώσει τη γενική εταιρική κουλτούρα, ένας οξυδερκής διευθυντής θα πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα τμήμα των ατομικών συναντήσεων των εργαζομένων του ως ηχητικούς πίνακες για να δοκιμάσει νέους τρόπους να οδηγήσει την εταιρεία προς τα εμπρός.

Ανάγνωση:  Πώς να γράψετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο Digital Marketing Agency (με πρότυπο PDF)

Προσφέρετε ειδικά και ελκυστικά προγράμματα κινήτρων

Προσφορά εξατομικευμένα και ελκυστικά προγράμματα κινήτρων για τους εργαζόμενους είναι μια από τις πιο κοινές και αποτελεσματικές μεθόδους καλλιέργειας μιας ισχυρής κουλτούρας στην επιχείρησή σας. Επιπλέον, θα επηρεάσει θετικά τα ποσοστά διατήρησης των εργαζομένων σε όλο το παροιμιώδες πλαίσιο.

Παραδείγματα αποδεδειγμένα αποτελεσματικών προγραμμάτων κινήτρων περιλαμβάνουν:

  • Πρόγραμμα αναγνώρισης βάσει πόντων
  • Προγράμματα παραπομπής
  • Επιστροφές διδάκτρων
  • Προαιρετικές Διαλέξεις από Προσκεκλημένους Ομιλητές
  • Διασκεδαστικά δώρα
  • Εσωτερικές Ευκαιρίες Προσλήψεων

Εισαγωγή Εσωτερικών Ευκαιριών Προσλήψεων

Την επόμενη φορά που μια θέση θα είναι κενή, ή μάλιστα σύντομα κενή, στην επιχείρησή σας, αντί να ενθαρρύνετε αυτόματα το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού σας να διαφημιστεί για εξωτερική πρόσληψη, εμπιστευτείτε την ομάδα σας και αντ’ αυτού προσλάβετε εσωτερικά.

Η εσωτερική πρόσληψη όχι μόνο θα ενσταλάξει ένα επίπεδο σιγουριάς και εμπιστοσύνης στο τρέχον εργατικό δυναμικό σας, το οποίο, με τη σειρά του, θα κερδίσει τον σεβασμό και την αφοσίωσή του σε εσάς, αλλά θα σας εξοικονομήσει χρήματα και πολύτιμο χρόνο μη χάνοντας χρόνο προσλαμβάνοντας υποψηφίους που γνωρίζετε. τίποτα για.

Επιπλέον, οι εσωτερικές προσλήψεις θα επιτρέψουν στους σημερινούς υπαλλήλους σας την ευκαιρία να αναπτυχθούν και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, βοηθώντας τους ακόμη και να ανέβουν τα σκαλιά της διοίκησης εντός της εταιρείας.

Σχετίζεται με: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανάγνωση:  Do My Android Homework: Λόγοι για να λάβετε επαγγελματική βοήθεια

Σκεφτείτε τη Διεύρυνση Εργασίας

Επέκταση της δουλειάςΕπέκταση της δουλειάς

Τέλος, μια άλλη δημοφιλής και πραγματικά αποτελεσματική μέθοδος δραστικής βελτίωσης της κουλτούρας εντός της εταιρείας σας είναι να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε τη διαδικασία διεύρυνσης των θέσεων εργασίας.

Η διεύρυνση του αριθμού και των περίπλοκων ευθυνών πολλών ή περισσότερων μεμονωμένων ρόλων εντός της επιχείρησης θα διευρύνει τη βάση γνώσεων των εργαζομένων και θα τους καταστήσει πιο πολύτιμους για την εταιρεία.

Θα ήταν επίσης περισσότερο από σκόπιμο να επισημάνουμε ότι, έχοντας ξεκινήσει με επιτυχία τις μυριάδες νέες ευκαιρίες για τους υπαλλήλους να προοδεύουν και να συμβάλλουν σε μια πιο θετική εργασιακή κουλτούρα, πρέπει να διασφαλίσετε ότι αυτές οι ευκαιρίες ανάπτυξης είναι γνωστές.

Εάν η επιχείρησή σας διαθέτει ένα συνεκτικό intranet που είναι προσβάσιμο σε όλους, η προώθηση των εν λόγω ευκαιριών μέσω του intranet θα διασφάλιζε ότι κάθε μέλος του προσωπικού έχει πρόσβαση σε αυτά που προσφέρετε, ενισχύοντας για άλλη μια φορά τη συνοχή.