Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το Walkie-talkie στο Apple Watch δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Το Walkie-talkie στο Apple Watch δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Το Apple Watch είναι γεμάτο με λειτουργίες που έχουν σκοπό να βελτιώσουν την εμπειρία χρήστη του iPhone και να παρέχουν αυτόνομη λειτουργικότητα. Μία από τις πολλές πρόσθετες λειτουργίες που έχετε με ένα Apple Watch είναι η λειτουργία walkie-talkie που σας επιτρέπει να έρθετε σε επαφή με κοντινούς φίλους με ένα πάτημα.

Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα ενδέχεται να μην λειτουργεί όπως αναμένεται συνεχώς. Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για τη δυνατότητα walkie-talkie στο Apple Watch που δεν λειτουργεί όπως αναμένεται, τις αιτίες της και τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Τι προκαλεί αυτό το σφάλμα;

Η δυνατότητα Walkie-Talkie απαιτεί Apple Watch Series 1 ή νεότερη έκδοση με watchOS 5.3 ή νεότερη έκδοση. Πρέπει επίσης να ρυθμίσετε την εφαρμογή Facetime στο iPhone σας με iOS 12.4. Εκτός από αυτές τις απαιτήσεις, υπάρχουν αρκετοί άλλοι λόγοι για τους οποίους η δυνατότητα ενδέχεται να μην λειτουργεί για εσάς.

  • Η δυνατότητα Walkie-Talkie δεν υποστηρίζεται στην περιοχή σας.
  • Δεν υπάρχει σύνδεση στο Διαδίκτυο στο iPhone σας.
  • Το Facetime δεν έχει ρυθμιστεί σωστά.
Ανάγνωση:  Πώς να επανεκκινήσετε το Fitbit Versa

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ 40mm και 44mm Apple Watch;

Πώς να το διορθώσετε;

Ακολουθούν τέσσερις επιδιορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Επανεκκινήστε το iPhone και το Apple Watch

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να επανεκκινήσετε το iPhone και το Apple Watch για να δείτε εάν αυτό επιλύει το πρόβλημα. Η επανεκκίνηση της συσκευής σας μπορεί να λύσει πολλά φαινομενικά τυχαία προβλήματα που θα ήταν δύσκολο να εντοπιστούν.

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο

Χρειάζεστε μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο για να έχετε πρόσβαση στο Facetime που τροφοδοτεί τη λειτουργία. Ελέγξτε εάν η συσκευή σας έχει ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Εάν είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο WiFi, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετή ισχύ και ταχύτητα σήματος. Εάν χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι έχετε καλή κάλυψη δικτύου και ότι είναι ενεργοποιημένη.

Ελέγξτε εάν το Facetime λειτουργεί

Εφόσον λειτουργεί το Facetime, η δυνατότητα walkie-talkie του Apple Watch, βεβαιωθείτε ότι το Facetime λειτουργεί σωστά για να διασφαλίσετε ότι και η λειτουργία walkie-talkie λειτουργεί καλά.

Ελέγξτε εάν το Walkie-Talkie υποστηρίζεται στην περιοχή σας

Τέλος, βεβαιωθείτε επίσης ότι η δυνατότητα walkie-talkie υποστηρίζεται στην περιοχή σας. Μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπο υποστήριξης WatchOS της Apple στο ελέγξτε την καταλληλότητα της περιοχής εδώ.

Ανάγνωση:  Γιατί η Vlone προσφέρει την καλύτερη ένδυση στο Διαδίκτυο;

Διαβάστε επίσης: Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτίσει το Apple Watch;