Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το Starlink προσφέρει ένα παγκόσμιο πρόγραμμα περιαγωγής 200 $ το μήνα

Το Starlink προσφέρει ένα παγκόσμιο πρόγραμμα περιαγωγής 200 $ το μήνα

Φωτογραφία: Starlink

Το Starlink της SpaceX έχει προσφέρει ένα παγκόσμιο πρόγραμμα περιαγωγής για πελάτες που ταξιδεύουν πολύ, ειδικά σε τοποθεσίες όπου υπάρχουν προβλήματα συνδεσιμότητας με κόστος 200 $ ανά μήνα παγκοσμίως και 150 $ ανά μήνα περιφερειακό πρόγραμμα.

Αυτή η νέα υπηρεσία — Starlink Roam — υπόσχεται απεριόριστο internet υψηλής ταχύτητας και χαμηλής καθυστέρησης ανάλογα με τις ανάγκες σε χώρες όπου είναι διαθέσιμη αυτή η υπηρεσία. Η εταιρεία άρχισε να δοκιμάζει αυτή τη νέα έκδοση τον περασμένο μήνα, όταν αρκετοί πελάτες έλαβαν προσκλήσεις για να δοκιμάσουν το Starlink RV — τον προκάτοχο του Starlink Roam.

Το Starlink Roam είναι διαθέσιμο για χρήση γης στην ήπειρό σας ή σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα στο Χάρτης διαθεσιμότητας Starlink. Εάν θέλετε να εγγραφείτε στην υπηρεσία, θα επιβαρυνθείτε με ένα εφάπαξ κόστος 599 $ για το φορητό υλικό, ενώ, για το υλικό σε κίνηση, οι πελάτες θα πρέπει να χάσουν 2500 $.

Το νέο Flat High-Performance Starlink hardware πιάτο έρχεται με ευρύ οπτικό πεδίο και βελτιωμένο GPS και, ως εκ τούτου, μπορεί να συνδεθεί με πολλούς δορυφόρους για να προσφέρει απρόσκοπτη σύνδεση στο διαδίκτυο εν κινήσει. Το υλικό μπορεί να εγκατασταθεί στο όχημά σας και είναι ανθεκτικό στο περιβάλλον. Ενώ το Standard Starlink δεν είναι κατασκευασμένο για χρήση σε κίνηση, το Starlink Roam έχει σχεδιαστεί για φορητότητα, με εύκολες επιλογές ρύθμισης και ανάλυσης.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα συγχρονισμού iCloud είναι κολλημένο;

Οι πελάτες μπορούν να διακόψουν και να καταργήσουν την παύση του προγράμματος ανάλογα με την άνεσή τους και χρεώνονται σε προσαυξήσεις ενός μήνα, επιτρέποντας μια πιο προσαρμοσμένη υπηρεσία.

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, η SpaceX ανακοίνωσε το Διαδίκτυο σε αεροπλάνα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 2023. Η Starlink έχει επίσης ένα πρόγραμμα 5000 $ το μήνα για ναυτικούς.

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται μέσα σε μια εβδομάδα μετά την Amazon, μέσω του Project Kupierανακοίνωσε κεραίες χαμηλού κόστους σε «κοινότητες που δεν εξυπηρετούνται ή δεν εξυπηρετούνται από τις παραδοσιακές τεχνολογίες επικοινωνιών».

Διαρρέει το Pixel 8 Pro με επίπεδη οθόνη και αισθητήρα μυστηρίου κάμερας

Κουμάρ Χέμαντ

Κουμάρ Χέμαντ

Αναπληρωτής Συντάκτης στο Candid.Technology. Ο Hemant γράφει στη διασταύρωση τεχνολογίας και πολιτισμού και έχει έντονο ενδιαφέρον για την επιστήμη, τα κοινωνικά ζητήματα και τις διεθνείς σχέσεις. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected]