Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το PS5 έχει Bluetooth;

Το PS5 έχει Bluetooth;

Το PS5 έχει γίνει απίστευτα δημοφιλές στο gaming λόγω του εντυπωσιακού υλικού, των όμορφων γραφικών και της συνεχώς αυξανόμενης συλλογής παιχνιδιών. Ένα κρίσιμο μέρος οποιασδήποτε κονσόλας παιχνιδιών είναι ο τρόπος με τον οποίο συνδέεται με άλλες συσκευές και στον κόσμο μας που εστιάζει στην ασύρματη σύνδεση, το Bluetooth είναι ένα ζωτικό χαρακτηριστικό για τους παίκτες και τους λάτρεις της τεχνολογίας.

Σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε εάν το PS5 διαθέτει Bluetooth και διάφορους τρόπους σύνδεσης των ακουστικών Bluetooth στο PS5.

Το PS5 έχει Bluetooth;

Ναι, το PlayStation 5 (PS5) έχει δυνατότητες Bluetooth. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bluetooth στο PS5 για να συνδέσετε διάφορες συσκευές, όπως ακουστικά Bluetooth, ελεγκτές και ηχεία. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει ασύρματη συνδεσιμότητα ήχου και ελεγκτή, βελτιώνοντας την εμπειρία παιχνιδιού και παρέχοντας άνεση.

Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να μην είναι όλα τα ακουστικά Bluetooth συμβατά με το PS5 και ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ορισμένους περιορισμούς όσον αφορά τη λειτουργικότητα. Συνιστάται να ελέγξετε τη συμβατότητα των συγκεκριμένων ακουστικών σας με το PS5 για να εξασφαλίσετε μια απρόσκοπτη εμπειρία.

Ανάγνωση:  Πώς να αποκτήσετε το Precious Dragonstone στο Palworld
Προέλευση του Bluetooth: WiFi vs Bluetooth.  Bluetooth 5 έναντι 4.2

Τα 7 κορυφαία παιχνίδια για να παίξετε όταν βαριέστε στο Google

Διάφοροι τρόποι σύνδεσης ακουστικών Bluetooth στο PS5

Παρακάτω, έχουμε εξηγήσει μερικούς τρόπους για να σας βοηθήσουμε να συνδέσετε σωστά τα ακουστικά Bluetooth με το PS5.

Χρησιμοποιήστε επίσημα ακουστικά παιχνιδιών PS5 ή ακουστικά τρίτων κατασκευαστών

Αν θέλετε ένα νέο ακουστικό για το PS5 σας, καλό είναι να δείτε αυτά που έχουν εγκριθεί επίσημα από τη Sony. Η Sony διαθέτει μια σειρά ακουστικών που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με το PS5 και το βασικό τους μοντέλο ονομάζεται Sony Pulse 3D.

Αυτά τα ακουστικά δεν συνδέονται απευθείας στο PS5. Αντίθετα, συνοδεύονται από έναν ασύρματο προσαρμογέα USB που συνδέετε σε μια θύρα USB-A στο μπροστινό ή το πίσω μέρος της κονσόλας. Μόλις ενεργοποιήσετε τα ακουστικά, συνδέονται αυτόματα σε αυτόν τον προσαρμογέα και το PS5 σας θα πρέπει να αλλάξει τον ήχο σε αυτά.

Χρησιμοποιήστε ένα dongle USB

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά Bluetooth με το PS5, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να αποκτήσετε ένα dongle Bluetooth μόνο για ήχο τρίτου κατασκευαστή συμβατό με το PS5. Αυτά τα dongle λειτουργούν παρόμοια με τους επίσημους προσαρμογείς για τους οποίους μιλήσαμε νωρίτερα. Όταν συνδέονται στο PS5 (ή σε υπολογιστή, Mac, κ.λπ.), λειτουργούν σαν συσκευή ήχου USB και διαχειρίζονται εσωτερικά την ασύρματη σύνδεση ήχου.

Ανάγνωση:  Το Xbox αποκαλύπτει σύστημα που βασίζεται σε απεργίες για την επιβολή των κοινοτικών προτύπων

Όμως, σε αντίθεση με τους επίσημους προσαρμογείς, πρέπει να συνδέσετε χειροκίνητα το dongle στα ακουστικά σας. Συνήθως, αυτό το κάνετε βάζοντας τα ακουστικά σας σε λειτουργία σύζευξης και πατώντας το κουμπί σύζευξης στο dongle. Μετά από αυτό, θα πρέπει να συνδεθεί αυτόματα στην πρώτη συσκευή ήχου Bluetooth που θα βρει προσπαθώντας να ζευγαρώσει μαζί της.

Συνδέστε στην τηλεόραση

Εάν διαθέτετε νεότερη έξυπνη τηλεόραση, πιθανότατα έχει ήδη ενσωματωμένη υποστήριξη Bluetooth. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να συνδέσετε τα ακουστικά σας στο PS5. Αντίθετα, μπορείτε να τα συνδέσετε απευθείας στην τηλεόραση και θα ακούτε οποιονδήποτε ήχο από την τηλεόραση μέσω των ακουστικών σας.

Συνδέστε τα ενσύρματα ακουστικά στο DualSense Controller

Κάθε χειριστήριο PlayStation 5 DualSense είναι ένας ασύρματος προσαρμογέας ήχου χάρη στην ειδική τεχνολογία της Sony. Θα βρείτε μια υποδοχή ακουστικών στο χειριστήριο ανάμεσα στις δύο λαβές. Τα περισσότερα ακουστικά Bluetooth, εκτός από τα ασύρματα μπουμπούκια όπως τα Apple AirPods, διαθέτουν καλώδιο για ασύρματη και ενσύρματη σύνδεση.

Η απλή σύνδεση των ακουστικών σας στο χειριστήριο σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα των δυνατοτήτων ασύρματου τρισδιάστατου ήχου και συνομιλίας, υποθέτοντας ότι το ακουστικό σας διαθέτει μικρόφωνο. Παρόλο που δεν είναι εντελώς ασύρματο αφού είστε συνδεδεμένοι στο χειριστήριο, εξακολουθείτε να έχετε την ελευθερία να κάθεστε όπου θέλετε, κάτι που προσθέτει στην άνεση του παιχνιδιού σας.

Ανάγνωση:  Πώς να απενεργοποιήσετε το Google Discover βήμα προς βήμα

Πώς να συνδέσετε ακουστικά Bluetooth στο PS4;