Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το Pixel Tablet εντοπίστηκε στο Amazon πριν από την κυκλοφορία του Google I/O

Το Pixel Tablet εντοπίστηκε στο Amazon πριν από την κυκλοφορία του Google I/O

Εικόνα από @evleaks

Ο μύλος φημών δεν ήταν ευγενικός με την Google τον τελευταίο καιρό. Με το Pixel Fold να περιβάλλεται από φήμες και διαρροές προτού η Google επιβεβαιώσει τελικά τη συσκευή, τώρα έχει εντοπιστεί μια λίστα Pixel Tablet στο Amazon που περιλαμβάνει τις προδιαγραφές της συσκευής και δείχνει μια γεύση από το τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε στο επερχόμενο Google I/O 2023 έναρξη στις 10 Μαΐου.

Η καταχώριση εντοπίστηκε στο Amazon Japan από έναν Χρήστης Reddit ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το tablet θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 20 Ιουνίου με τιμή εκκίνησης τα 79.800 γιεν Ιαπωνίας, περίπου 591 $. Η τιμή φέρεται να περιλαμβάνει τη βάση φόρτισης των ηχείων που θα μετατρέψει το tablet σε συσκευή Google Home, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη κυκλοφορία για να μάθουμε με βεβαιότητα, καθώς ορισμένες αναφορές υποδηλώνουν ότι η Google χρεώνει επιπλέον 17.000 JPY για το προνόμιο.

Σύμφωνα με τη διαγραμμένη πλέον λίστα, το tablet θα κυκλοφορήσει με το τσιπ Tesnor G2, τον προσαρμοσμένο επεξεργαστή της Google που τροφοδοτεί επίσης τη σειρά Pixel 7 και σύμφωνα με πληροφορίες το Pixel Fold. Το τσιπ G2 συνδυάζεται με 8 GB LPDDR5 RAM καθώς και 128 GB ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου UFS 3.1.

Ανάγνωση:  Στη λίστα τα τηλέφωνα συμβατά με TruConnect

Θα υπάρχουν δύο κάμερες στο tablet και οι δύο είναι πανομοιότυπες όσον αφορά τις προδιαγραφές. Έχετε κάμερες 8MP με διάφραγμα f/2.0, σταθερή εστίαση και οπτικό πεδίο 84 μοιρών με αισθητήρα τέταρτης ίντσας. Αν και αυτό δεν είναι ακριβώς το χρυσό πρότυπο όσον αφορά το υλικό της κάμερας, η Google είναι ήδη διάσημη για το λογισμικό επεξεργασίας εικόνας που μπορεί να επηρεάσει μαζικά την έξοδο της κάμερας. Άλλες λειτουργίες λογισμικού που βρίσκονται στη σειρά Pixel, όπως το Magic Eraser και το Photo Unblur, θα είναι επίσης διαθέσιμες στο Pixel Tablet.

Για συνδεσιμότητα, το tablet διαθέτει WiFi 6 συμβατό με 2×2 MIMO και ταυτόχρονη διπλή ζώνη με 2,4 GHz/5 GHz. Αυτό φαίνεται να είναι μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η Google σκοπεύει επίσης να χρησιμοποιηθεί το tablet ως συσκευή Google Home. Αυτές θεωρούνται γενικά συσκευές IoT και πιθανότατα θα συνδεθούν σε δίκτυα 2,4 GHz ή 5 GHz για να αποφευχθεί η συμφόρηση οποιωνδήποτε δικτύων WiFi 6 που μπορεί να εκτελούνται στην περιοχή, εκτός εάν απαιτείται. Έχετε επίσης δυνατότητες Bluetooth 5.2 και Google Cast.

Το οικοσύστημα της Google πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του. | Πηγή: Google

Αυτά τα εσωτερικά θα κρύβονται πίσω από μια αναλογία διαστάσεων 16:10, οθόνη 10,95 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1600, φωτεινότητα 500 nits και υποστήριξη στυλό USI 2.0. Η οθόνη διαθέτει επίσης χρώμα 24-bit και αντιρρυπαντική επίστρωση. Δεν έχουμε επιβεβαιωμένα νούμερα για τη χωρητικότητα της μπαταρίας, αλλά οι φήμες προτείνουν μια μπαταρία 27 Wh που η Google ισχυρίζεται ότι θα διαρκέσει έως και 24 ώρες ροής βίντεο.

Ανάγνωση:  Περίληψη φημών Pixel 6a: Προδιαγραφές που διέρρευσαν, renders και πολλά άλλα

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, οι αγοραστές μπορούν να περιμένουν να λάβουν τετραγωνικά ηχεία, τρία μικρόφωνα, μια θύρα USB-C 3.2 Gen 1 και μια υποδοχή αξεσουάρ 4 ακίδων — ουσιαστικά ακίδες pogo που θα χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση του tablet στο εξάρτημα του ηχείου φόρτισης και πιθανώς άλλα αξεσουάρ όπως καλύμματα πληκτρολογίου.

Στις ειδήσεις: Τι να περιμένετε στο Google I/O 2023;