Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το Pixel Fold μπορεί να δώσει στο Galaxy Z Fold 4 μια καλή κίνηση για τα χρήματά του

Το Pixel Fold μπορεί να δώσει στο Galaxy Z Fold 4 μια καλή κίνηση για τα χρήματά του

Φωτογραφία από Onleaks και Howtoisolve

Με ένα φημολογούμενο Pixel Fold που αναμένεται να ανακοινωθεί στο επερχόμενο συνέδριο Google I/O στις 10 Μαΐου, τα εσωτερικά έγγραφα που διέρρευσαν δείχνουν μια βαριά και premium συσκευή με μεγαλύτερη μπαταρία από το Galaxy Z Fold 4. Η Google φέρεται να διαθέσει στην αγορά το Pixel Fold ως αδιάβροχο πτυσσόμενο σε μέγεθος τσέπης.

Τούτου λεχθέντος, δεν πρόκειται να είναι φθηνό. Έγγραφα που διέρρευσαν που ελήφθησαν από CNBC δείχνουν ότι το τηλέφωνο θα κοστίζει πάνω από 1700 $. Ωστόσο, με το Galaxy Z Fold 4 να κοστίζει ήδη 1799 $, η τιμολόγηση δεν είναι ακριβώς εξωπραγματική εδώ. Με την εσωτερική κωδική ονομασία «Felix», αυτά τα έγγραφα που διέρρευσαν αποκαλύπτουν επίσης ότι η Google διεκδικεί τον πιο ανθεκτικό μεντεσέ σε οποιοδήποτε αναδιπλούμενο, μια τολμηρή κίνηση για ένα προϊόν πρώτης γενιάς.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές υλικού, το τηλέφωνο διαθέτει εξωτερική οθόνη 5,8 ιντσών, εσωτερική οθόνη 7,6 ιντσών και ζυγίζει σχεδόν 10 oz (284 g). Το βάρος είναι ελαφρώς βαρύτερο από το Fold 4 που ζυγίζει 263 γραμμάρια, αλλά αυτό είναι πιθανό λόγω της μεγαλύτερης μπαταρίας που σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να διαρκέσει 24 ώρες ή έως και 72 ώρες σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης. Μπορείτε επίσης να περιμένετε μια εγκατάσταση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε εύκολα τον κωδικό σφάλματος 142 της Disney Plus το 2024
Διέρρευσε η απόδοση του επερχόμενου Pixel Fold. | Πηγή: Onleaks και Howtoisolve

Το Felix αναμένεται να τροφοδοτείται από το τσιπ δεύτερης γενιάς Tensor G2, το οποίο τροφοδοτεί επίσης την τρέχουσα ναυαρχίδα Pixel 7 στη σειρά κινητών της Google. Φέρεται επίσης να προσφέρει κίνητρα σε δυνητικούς αγοραστές να μεταβούν στο Pixel Fold, συμπεριλαμβανομένων εκπτώσεων κατά τις συναλλαγές με το υπάρχον τους τηλέφωνο Pixel, iPhone ή οποιοδήποτε άλλο τηλέφωνο που λειτουργεί με Android για έκπτωση στο πιο πρόσφατο πτυσσόμενο της εταιρείας, καθώς και δωρεάν ρολόι Pixel .

Παρά το γεγονός ότι το υλικό αποτελεί μάλλον μικρό μέρος των εσόδων της Google, το Pixel Fold διαμορφώνεται ως ένα αρκετά σημαντικό άλμα στην παρουσία της εταιρείας στον κόσμο των smartphone. Η τιμολόγηση είναι ασυναγώνιστη με το πτυσσόμενο τέταρτης γενιάς της Samsung, το οποίο είχε πολύ χρόνο για δοκιμή και λάθος και είναι πιο καλά γυαλισμένο από ποτέ.

Θα είναι επίσης περίεργο για τις σχέσεις μεταξύ Google και Samsung. Οι δύο εταιρείες έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στο WatchOS 3, με τη Samsung να εγκαταλείπει το TizenOS στα Smartwatches Galaxy για ένα που υποστηρίζεται από την Google. Επιπλέον, σύμφωνα με τον α Νιου Γιορκ Ταιμς κανω ΑΝΑΦΟΡΑη Samsung φέρεται επίσης να σκέφτεται να μεταβεί στο Microsoft Bing ως την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στις συσκευές της, μια αλλαγή που θα κάνει την Google να χάσει περίπου 3 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσια έσοδα.

Ανάγνωση:  Top 7 φθηνότερα Drones

Στις Ειδήσεις: Η διακοπή της Google φέρνει τη μηχανή αναζήτησης κάτω