Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το Pixel Fold είναι επίσημο. θα κυκλοφορήσει στο Google I/O 2023

 Το Pixel Fold είναι επίσημο.  θα κυκλοφορήσει στο Google I/O 2023

Η Google έριξε επιτέλους τις φήμες για το Pixel Fold ανακοινώνοντας επίσημα το πρώτο της αναδιπλούμενο τηλέφωνο. Η συσκευή θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του Google I/O 2023 που έχει προγραμματιστεί στις 10 Μαΐου. Αν και ο γίγαντας αναζήτησης δεν επιβεβαίωσε καμία προδιαγραφή ή τεχνική πληροφορία για τη συσκευή, κυκλοφόρησε ένα μικρό βίντεο teaser που δείχνει τη σχεδίαση που βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο Z Σειρά Fold από τη Samsung και τη σειρά Surface Duo από τη Microsoft.

Μέχρι στιγμής, οι φήμες φαίνεται να είναι αληθινές, τουλάχιστον όσον αφορά τη σχεδίαση του τηλεφώνου. Από την όψη του, το τηλέφωνο έχει μια μάλλον ευρεία εξωτερική οθόνη και ανοίγει για να αποκαλύψει τη μεγαλύτερη, εσωτερική οθόνη που φημολογείται ότι είναι διαγώνια 7,6 ιντσών.

Το Pixel Fold διατηρεί τη σχεδιαστική γλώσσα της υπόλοιπης σειράς Pixel. | Πηγή: Google

Το χτύπημα της κάμερας στο πίσω μέρος είναι επίσης το ίδιο με αυτό που είδαμε στις διαρροές. Ενώ διατηρεί τη σχεδιαστική γλώσσα που υιοθέτησε η Google από το Pixel 6, φαίνεται λιγότερο προεξέχον από το πίσω μέρος και σύμφωνο με αυτό που έχουμε δει.

Μέχρι στιγμής, οι φήμες λένε ότι η συσκευή διαθέτει εξωτερική οθόνη 5,8 ιντσών, θα τροφοδοτείται από το τσιπ Tensor G2, θα ζυγίζει 10 oz (284 g) και θα διατίθεται στο εμπόριο ως αδιάβροχο πτυσσόμενο σε μέγεθος τσέπης. Το βάρος είναι ελαφρώς βαρύτερο από το Fold 4 που ζυγίζει 263 γραμμάρια, αλλά αυτό είναι πιθανό λόγω της μεγαλύτερης μπαταρίας που σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να διαρκέσει 24 ώρες ή έως και 72 ώρες σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης.

Ανάγνωση:  Τι είναι μια σκοτεινή ανάρτηση στο Facebook;
βίντεο YouTube

Τούτου λεχθέντος, δεν πρόκειται να είναι φθηνό. Έγγραφα που διέρρευσαν που ελήφθησαν από CNBC δείχνουν ότι το τηλέφωνο θα κοστίζει πάνω από 1700 $. Ωστόσο, με το Galaxy Z Fold 4 να κοστίζει ήδη 1799 $, η τιμολόγηση δεν είναι ακριβώς εξωπραγματική εδώ. Με την εσωτερική κωδική ονομασία «Felix», αυτά τα έγγραφα που διέρρευσαν αποκαλύπτουν επίσης ότι η Google διεκδικεί τον πιο ανθεκτικό μεντεσέ σε οποιοδήποτε αναδιπλούμενο, μια τολμηρή κίνηση για ένα προϊόν πρώτης γενιάς.

Στα Νέα: Το χαρτοφυλάκιο μετοχών που δημιουργήθηκε από το ChatGPT ξεπερνά τα κορυφαία αμοιβαία κεφάλαια του Ηνωμένου Βασιλείου

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Ο Yadullah είναι πτυχιούχος Επιστήμης Υπολογιστών που γράφει/επεξεργάζεται/φωτογραφίζει/κωδικοποιεί όλα τα πράγματα που αφορούν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα παιχνίδια και το τεχνολογικό υλικό. Όταν δεν είναι, μεταδίδει τον εαυτό του σε αγώνες εικονικών αυτοκινήτων. Γράφει και κάνει αναφορές για την τεχνολογία και την κυβερνοασφάλεια με ιστότοπους όπως οι Candid.Technology και MakeUseOf από το 2018. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected].