Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το Nothing Phone (1) δεν θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και τον Καναδά

Το Nothing Phone (1) δεν θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και τον Καναδά

Τίποτα δεν έχει επιβεβαιώσει ότι δεν θα κυκλοφορήσει το επερχόμενο τηλέφωνο (1) στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Το ζήτημα τέθηκε για πρώτη φορά στο φως από τον διαρρήκτη Evan Blass, ο οποίος παρατήρησε ότι το Nothing είχε μια λίστα με υποστηριζόμενες ασύρματες εταιρείες που δεν περιλάμβαναν καμία εταιρεία κινητής τηλεφωνίας της Βόρειας Αμερικής.

Αντίθετα, ένας μικρός αριθμός συσκευών θα διανεμηθεί σε επενδυτές της κοινότητας ως μέρος μιας κλειστής έκδοσης beta, είπε η εταιρεία σε δήλωση προς PCMag. Τίποτα δεν προστέθηκε περαιτέρω ότι, ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε και να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνο στις ΗΠΑ, θα έχει “απρόβλεπτη” κάλυψη στην T-Mobile, χωρίς φωνή μέσω LTE στην AT&T και η Verizon δεν θα παρέχει καμία υπηρεσία.

Η εταιρεία έχει σχέδια να κυκλοφορήσει στο μέλλον ένα τηλέφωνο που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ, όπως φαίνεται από το κλειστό πρόγραμμα beta. Επιπλέον, η συνεργασία της Nothing με τη StockX θα επιτρέψει επίσης στους πελάτες των ΗΠΑ να αγοράσουν ένα τηλέφωνο Nothing. Η χρήση του, ωστόσο, είναι ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο.

Οι φήμες ότι το τηλέφωνο δεν θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά κατά την εισαγωγή της StockX, η οποία συνοδεύτηκε από δήλωση αποποίησης ευθυνών που δηλώνει ότι το τηλέφωνο δεν υποστηρίζεται πλήρως στη Βόρεια Αμερική. Αυτή η λειτουργικότητα μπορεί να επηρεαστεί ανάλογα με τον πάροχο.

Ανάγνωση:  Top 11 Gadgets για αύξηση της παραγωγικότητας

Το τηλέφωνο πρόκειται να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του Nothing, ακόμη και στις 12 Ιουλίου. Οι φήμες λένε ότι θα κυκλοφορήσει είτε με το Snapdragon 8 Gen 1 ή το Snapdragon 7 Gen 1 σε συνδυασμό με τουλάχιστον 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Μια μπαταρία 4500mAh τροφοδοτεί τα πάντα και περιμένουμε το Phone (1) να διαθέτει ρύθμιση τριπλής κάμερας, κύρια λήψη 50MP (με υποστήριξη OIS), υπερευρυγώνιο 8MP και αισθητήρα βάθους 2MP. Η μπροστινή κάμερα είναι μια οπή διάτρησης 32 MP τοποθετημένη στο επάνω κέντρο της οθόνης.

Προς το παρόν, ωστόσο, φαίνεται ότι είτε το Nothing δεν μπόρεσε να συνάψει συμφωνία για να ζητήσει από τους παρόχους των ΗΠΑ να υποστηρίξουν το τηλέφωνο είτε δεν είχαν αρκετά για να περάσουν από τις μάλλον δαπανηρές διαδικασίες έγκρισης. Η είσοδος στην αγορά των smartphone των ΗΠΑ ήταν ιστορικά δύσκολη για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις, καθώς οι επιλογές από αμερικανικούς παρόχους συνήθως κυριαρχούνται από την Apple ή τη Samsung.

Στα Νέα: Το Mega μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας, το ίδιο και οι εισβολείς: Έρευνα