Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το Netflix δεν λειτουργεί στο Xfinity: Γρήγορη επιδιόρθωση

Το Netflix δεν λειτουργεί στο Xfinity: Γρήγορη επιδιόρθωση

Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα με τη ροή του Netflix στο Xfinity. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό και η επίλυση αυτού του ζητήματος δεν είναι τόσο δύσκολη.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να διορθώσετε το Netflix που δεν λειτουργεί στο Xfinity με μερικά απλά βήματα. Αλλά πριν από αυτό, ας καταλάβουμε τους λόγους πίσω από αυτό το φαινόμενο.

Γιατί το Netflix δεν λειτουργεί στο Xfinity;

Υπάρχουν διάφοροι πιθανοί λόγοι για τους οποίους το Netflix δεν λειτουργεί στη συσκευή σας Xfinity.

Μερικά από τα πιο κοινά είναι:

 • Ασταθής σύνδεση στο Διαδίκτυο: Η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι αργή, ασταθής ή διακοπτόμενη, με αποτέλεσμα το Netflix να διακοπεί, να παγώσει ή να αποτύχει να φορτώσει.
 • Ζητήματα εφαρμογής Netflix: Η εφαρμογή Netflix μπορεί να είναι παλιά, κατεστραμμένη ή μη συμβατή με τη συσκευή σας Xfinity.
 • Ζητήματα συσκευής Xfinity: Μπορεί να υπάρχουν ορισμένα προβλήματα με τη συσκευή Xfinity που την εμποδίζουν να λειτουργεί ομαλά το Netflix.
 • Προβλήματα λογαριασμού Netflix: Ο λογαριασμός σας στο Netflix μπορεί να έχει λήξει, να έχει παραβιαστεί ή να έχει φτάσει το όριο ροής.
Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Hulu 2(-998) το 2024

Διόρθωση: Το Netflix δεν λειτουργεί στο Roku

Πώς να διορθώσετε το Netflix που δεν λειτουργεί στο Xfinity;

Ανάλογα με την αιτία του προβλήματος, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να διορθώσετε το Netflix που δεν λειτουργεί στο Xfinity:

Διορθώστε το διαδίκτυο

Χώρες με τις υψηλότερες ταχύτητες λήψης από το Διαδίκτυο κατάταξης (Ιούλιος)

Μπορείτε να διορθώσετε το Διαδίκτυό σας απλά κάνοντας επανεκκίνηση του δρομολογητή. Αποσυνδέστε τον δρομολογητή σας από την πηγή τροφοδοσίας, περιμένετε 30 δευτερόλεπτα και συνδέστε τον ξανά. Στη συνέχεια, δοκιμάστε να μεταδώσετε ξανά το Netflix και δείτε αν λειτουργεί.

Ακολουθούν μερικά ακόμη βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να διορθώσετε το Διαδίκτυο:

 • Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει διακοπή του Διαδικτύου στην περιοχή σας. Μπορείτε να ζητήσετε από τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου σας για τις πληροφορίες ή μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό του.
 • Εάν δεν υπάρχει διακοπή λειτουργίας, τότε είναι καιρός να ελέγξετε το υλικό για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν υποστεί ζημιά. Ελέγξτε όλο το υλικό που σχετίζεται με τη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Αυτό περιλαμβάνει το δρομολογητή, το μόντεμ, το καλώδιο τροφοδοσίας και την κύρια πηγή τροφοδοσίας, μεταξύ άλλων. Βεβαιωθείτε ότι όλο το υλικό είναι άθικτο και λειτουργεί σωστά. Αν παρατηρήσετε κάποια ζημιά, αλλάξτε το το συντομότερο.
 • Εάν το υλικό είναι εντάξει, τότε είναι καιρός να ελέγξετε τις συνδέσεις. Βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια είναι καλά στερεωμένα στις κατάλληλες θύρες.
 • Μερικές φορές, υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ του WiFi και της συσκευής λήψης. Βεβαιωθείτε ότι η απόσταση είναι μικρότερη. Ή, μπορείτε να συνδέσετε απευθείας το Διαδίκτυο στον υπολογιστή σας, καθώς παρέχει πιο σταθερή ταχύτητα σε σύγκριση με το WiFi.
 • Επίσης, αφαιρέστε τυχόν άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που ενδέχεται να παρεμποδίσουν τα σήματα WiFi. Ενώ βρίσκεστε σε αυτό, τοποθετήστε το WiFi σε μια ανυψωμένη πλατφόρμα, έτσι ώστε οι συσκευές να πιάνουν σήματα απρόσκοπτα.
 • Εάν υπάρχουν πολλές συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυό σας, αφαιρέστε τις πριν παίξετε παιχνίδια στο Διαδίκτυο, καθώς οι συσκευές μοιράζονται το περιορισμένο εύρος ζώνης του προγράμματος. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να αναβαθμίσετε το υπάρχον πρόγραμμα διαδικτύου σας.
Ανάγνωση:  Πώς να αποθηκεύσετε βίντεο από το facebook

Ελέγξτε για την κατάσταση της υπηρεσίας Netflix

Μερικές φορές, οι διακομιστές του Netflix μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας λόγω συντήρησης ή υπερφόρτωσης. Κατευθυνθείτε προς το Σελίδα διακομιστή Netflix για να αξιολογήσετε την τρέχουσα κατάσταση του διακομιστή πριν δοκιμάσετε τα επόμενα βήματα.

Ενημερώστε την εφαρμογή Netflix

Τι είναι το όριο λήψης στο Netflix και πώς να το ξεπεράσετε;

Μια παρωχημένη εφαρμογή Netflix ενδέχεται να μην λειτουργεί ομαλά στο Xfinity. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Netflix στη συσκευή σας Xfinity.

Για να ελέγξετε για ενημερώσεις, μεταβείτε στο κατάστημα εφαρμογών της συσκευής σας και αναζητήστε την εφαρμογή Netflix. Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση. Στη συνέχεια, ξεκινήστε ξανά το Netflix και δείτε αν λειτουργεί.

Ενημερώστε το υλικολογισμικό Xfinity

Το ξεπερασμένο υλικολογισμικό στην τηλεόρασή σας ή στο κουτί Xfinity μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα συμβατότητας με το Netflix και άλλες υπηρεσίες ροής.

Για να ενημερώσετε το υλικολογισμικό Xfinity για να διορθώσετε το Netflix που δεν λειτουργεί στο πρόβλημα Xfinity, μεταβείτε στο Διαχειριστής καρτέλα και μετά κάντε κλικ στο Ελέγξτε τώρα κουμπί κάτω από το Αναβάθμιση υλικολογισμικού Ενότητα. Εάν υπάρχει διαθέσιμη νέα ενημέρωση, θα τη δείτε εδώ.

Ελέγξτε τις συνδέσεις TV και Xfinity box

Μια άλλη σημαντική αιτία που το Netflix δεν λειτουργεί στο Xfinity είναι ότι υπάρχει διακοπή μεταξύ της τηλεόρασής σας και του κουτιού Xfinity. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν χαλαρά ή ελαττωματικά καλώδια, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιοδικά προβλήματα με την αναπαραγωγή του Netflix.

Ανάγνωση:  Η παγομηχανή GE δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Ενώ βρίσκεστε σε αυτό, ελέγξτε τα καλώδια HDMI ή AV και βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά συνδεδεμένα και στις δύο συσκευές.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Netflix

Μια γεμάτη κρυφή μνήμη μπορεί να οδηγήσει σε πολλά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένου του τρέχοντος. Επομένως, θα πρέπει να κάνετε συνήθεια να εκκαθαρίζετε τακτικά την προσωρινή μνήμη.

Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

 • Κατευθυνθείτε προς το Ρυθμίσεις επιλογή στη συσκευή σας Xfinity.
 • Εντοπίστε το Εφαρμογές ή το Εφαρμογές Ενότητα.
 • Βρείτε την εφαρμογή Netflix και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή που αναφέρει τη διαγραφή της προσωρινής μνήμης.

Επανεκκινήστε τη συσκευή Xfinity

Ένας άλλος τρόπος για να διορθώσετε το Netflix που δεν λειτουργεί σε συσκευές Xfinity είναι να το επανεκκινήσετε. Αυτό μπορεί να διαγράψει τυχόν προσωρινά σφάλματα ή ζητήματα προσωρινής μνήμης που μπορεί να επηρεάσουν το Netflix.

Για να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας μέχρι να απενεργοποιηθεί. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το ξανά και προσπαθήστε να μεταδώσετε ξανά το Netflix.

Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Netflix

Εάν η ενημέρωση της εφαρμογής Netflix δεν λειτουργεί, ίσως χρειαστεί να την εγκαταστήσετε ξανά. Αυτό μπορεί να διορθώσει τυχόν κατεστραμμένα ή ελλείποντα αρχεία που μπορεί να προκαλέσουν σφάλματα.

Για να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή Netflix, μεταβείτε στο κατάστημα εφαρμογών της συσκευής σας και απεγκαταστήστε την εφαρμογή Netflix. Στη συνέχεια, κάντε λήψη και εγκαταστήστε το ξανά. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Netflix και προσπαθήστε να κάνετε ξανά ροή.

Ανάγνωση:  Γιατί η αυτόματη σάρωση δεν βρίσκει κανάλια;

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών Xfinity

Εάν καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν λειτουργεί, ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε Υποστήριξη πελατών Xfinity για βοήθεια. Μπορούν να επιλύσουν προβλήματα της συσκευής και του δικτύου σας και να σας προσφέρουν μια λύση.

Το Fox News δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση