Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το Netflix δεν λειτουργεί σε Samsung TV: Γρήγορη επιδιόρθωση

Το Netflix δεν λειτουργεί σε Samsung TV: Γρήγορη επιδιόρθωση

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη ροή του Netflix στην τηλεόρασή σας Samsung; Δεν είσαι μόνος. Πολλοί χρήστες της Samsung έχουν αναφέρει αυτό το πρόβλημα σε διάφορα φόρουμ. Ευτυχώς, αυτό το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί και γενικά, οι επιδιορθώσεις ολοκληρώνονται μέσα σε λίγα λεπτά.

Συγκεντρώσαμε έναν οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων για να σας βοηθήσουμε να επιστρέψετε στις αγαπημένες σας εκπομπές Netflix σε χρόνο μηδέν.

Το Netflix δεν λειτουργεί σε Samsung TV: Πιθανές αιτίες

Πριν προχωρήσουμε στις πιθανές διορθώσεις, ας καταλάβουμε πρώτα τις αιτίες που το Netflix δεν λειτουργεί στην τηλεόραση Samsung. Εδώ είναι μερικές από τις πιθανές αιτίες:

  • Κακή σύνδεση στο διαδίκτυο: Η αργή ή κακή σύνδεση στο διαδίκτυο μπορεί να προκαλέσει προσωρινή αποθήκευση ή μηνύματα σφάλματος κατά τη ροή του Netflix.
  • Ξεπερασμένη εφαρμογή Netflix: Εάν δεν έχετε ενημερώσει την εφαρμογή Netflix εδώ και καιρό, μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα συνδεσιμότητας.
  • Ζητήματα υλικολογισμικού τηλεόρασης: Το ξεπερασμένο υλικολογισμικό στην τηλεόραση Samsung μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με το Netflix και άλλες εφαρμογές.
  • Προβλήματα διακομιστή Netflix: Εάν οι διακομιστές Netflix έχουν μέγιστη χωρητικότητα ή υπάρχει διακοπή λειτουργίας διακομιστή, τότε ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά το Netflix.
Ανάγνωση:  Πώς να επαναφέρετε το τηλεχειριστήριο Xfinity;

Πώς να αλλάξετε την ανάλυση στην τηλεόραση Samsung;

Το Netflix δεν λειτουργεί σε Samsung TV: Πιθανές επιδιορθώσεις

Τώρα, ας προχωρήσουμε στην αντιμετώπιση προβλημάτων του Netflix που δεν λειτουργεί στην τηλεόραση Samsung:

Ελέγξτε τους διακομιστές Netflix

Θα πρέπει πρώτα να ξεκινήσετε ελέγχοντας εάν οι διακομιστές Netflix λειτουργούν βέλτιστα. Επισκέψου το Σελίδα κατάστασης διακομιστή Netflix ή ελέγξτε με οποιοδήποτε άλλο ιστότοπος τρίτων, όπως το Downdetector.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το λαβές μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Netflix για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διακοπή λειτουργίας διακομιστή, εάν υπάρχει.

Εάν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας, τότε δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα εκτός από το να περιμένετε.

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο

Χώρες με τις υψηλότερες ταχύτητες λήψης από το Διαδίκτυο κατάταξης (Αύγουστος)

Μερικές φορές, υπάρχουν προβλήματα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο που απαιτούν λεπτομερή διάγνωση. Έχουμε δώσει μερικές οδηγίες για να μπορείτε να ελέγξετε και να διορθώσετε τη σύνδεση στο διαδίκτυο:

  • Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει διακοπή του Διαδικτύου στην περιοχή σας. Μπορείτε να ζητήσετε από τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου σας για τις πληροφορίες ή μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό του.
  • Εάν δεν υπάρχει διακοπή λειτουργίας, τότε είναι καιρός να ελέγξετε το υλικό για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν υποστεί ζημιά. Ελέγξτε όλο το υλικό που σχετίζεται με τη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Αυτό περιλαμβάνει το δρομολογητή, το μόντεμ, το καλώδιο τροφοδοσίας και την κύρια πηγή τροφοδοσίας, μεταξύ άλλων. Βεβαιωθείτε ότι όλο το υλικό είναι άθικτο και λειτουργεί σωστά. Αν παρατηρήσετε κάποια ζημιά, αλλάξτε το το συντομότερο.
  • Εάν το υλικό είναι εντάξει, τότε είναι καιρός να ελέγξετε τις συνδέσεις. Βεβαιωθείτε ότι τα καλώδια είναι καλά στερεωμένα στις κατάλληλες θύρες.
  • Μερικές φορές, υπάρχει πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ του WiFi και της συσκευής λήψης. Βεβαιωθείτε ότι η απόσταση είναι μικρότερη. Ή, μπορείτε να συνδέσετε απευθείας το Διαδίκτυο στον υπολογιστή σας, καθώς παρέχει πιο σταθερή ταχύτητα σε σύγκριση με το WiFi.
  • Επίσης, αφαιρέστε τυχόν άλλες ηλεκτρονικές συσκευές που ενδέχεται να παρεμποδίσουν τα σήματα WiFi. Ενώ βρίσκεστε σε αυτό, τοποθετήστε το WiFi σε μια ανυψωμένη πλατφόρμα, έτσι ώστε οι συσκευές να πιάνουν σήματα απρόσκοπτα.
  • Εάν υπάρχουν πολλές συσκευές συνδεδεμένες στο δίκτυό σας, αφαιρέστε τις πριν παίξετε παιχνίδια στο Διαδίκτυο, καθώς οι συσκευές μοιράζονται το περιορισμένο εύρος ζώνης του προγράμματος. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να αναβαθμίσετε το υπάρχον πρόγραμμα διαδικτύου σας.
Ανάγνωση:  Fire TV Screen Mirroring: Πώς να μεταδώσετε τις συσκευές σας χωρίς κόπο

Εάν όλο το υλικό σας λειτουργεί κανονικά και δεν υπάρχει καμία διακοπή λειτουργίας, ακόμα και αν δείτε ένα σφάλμα «αποτυχία δημιουργίας παραγγελίας χειροτεχνίας», τότε θα πρέπει να ελέγξετε τα παρακάτω βήματα.

Αποσυνδεθείτε από το Netflix

Αυτή είναι επίσης μια από τις ευκολότερες μεθόδους για να διορθώσετε το πρόβλημα και πολλοί χρήστες ορκίζονται σε αυτό. Μεταβείτε στην αρχική οθόνη της Samsung Smart TV σας και ανοίξτε το Netflix. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στο προφίλ σας στο Netflix και επιλέξτε Αποσύνδεση.

Αφού αποσυνδεθείτε, συνδεθείτε ξανά με τα στοιχεία του λογαριασμού σας και ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί ή όχι.

Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας Samsung

Μερικές φορές μια απλή επανεκκίνηση της τηλεόρασής σας μπορεί να διορθώσει τυχόν σφάλματα λογισμικού που μπορεί να επηρεάζουν τη ροή σας στο Netflix. Απλώς απενεργοποιήστε την τηλεόραση Samsung, αποσυνδέστε την από την πρίζα και αφήστε την για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, συνδέστε το ξανά και ενεργοποιήστε το.

Ενημερώστε την εφαρμογή Netflix στην τηλεόρασή σας Samsung

Μια παλιά εφαρμογή Netflix μπορεί να προκαλέσει προβλήματα συνδεσιμότητας με αποτέλεσμα το Netflix να μην λειτουργεί σε τηλεοράσεις Samsung. Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Netflix είναι ενημερωμένη. Για να το κάνετε αυτό, κατευθυνθείτε στο Play Store της τηλεόρασής σας Samsung και ελέγξτε για ενημερώσεις στην εφαρμογή Netflix. Εάν οι ενημερώσεις είναι διαθέσιμες, εγκαταστήστε τις και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να κάνετε ξανά ροή.

Ανάγνωση:  Αυτό το αξεσουάρ ενδέχεται να μην υποστηρίζεται: Γρήγορη επιδιόρθωση

Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα του Netflix

Μια κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με την εφαρμογή και να επηρεάσει τη λειτουργικότητά της. Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης μπορεί να βοηθήσει στη διόρθωση του προβλήματος του Netflix που δεν λειτουργεί στο Samsung TV. Για να το κάνετε, κατευθυνθείτε προς Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Netflix > Αποθήκευση > Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης/Εκκαθάριση δεδομένων.

Ενημερώστε το υλικολογισμικό της τηλεόρασης Samsung

Ομοίως, το ξεπερασμένο υλικολογισμικό μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα με την τηλεόραση Samsung. Για να διασφαλίσετε ότι η τηλεόραση Samsung λειτουργεί σωστά, θα πρέπει να ενημερώνετε τακτικά το υλικολογισμικό. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

Βήμα 1: Χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης Samsung, επιλέξτε Ρυθμίσεις

Βήμα 2: Τώρα, πηγαίνετε στο Υποστήριξη > Ενημέρωση λογισμικού.

Βήμα 3: Μετά από αυτό, επιλέξτε το Ενημέρωση τώρα επιλογή.

Αυτό μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά, ανάλογα με την ταχύτητα του Διαδικτύου και το μέγεθος της ενημέρωσης. Μην απενεργοποιείτε την τηλεόραση κατά την επεξεργασία της ενημέρωσης. Για περισσότερες πληροφορίες και τρόπους ενημέρωσης του υλικολογισμικού της Samsung, κατευθυνθείτε σε αυτήν τη σελίδα της Samsung.

Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Netflix

Η κατάργηση και, στη συνέχεια, η επανεγκατάσταση της εφαρμογής Netflix είναι μια άλλη πιθανή συμβουλή αντιμετώπισης προβλημάτων. Για να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Netflix στην τηλεόρασή σας Samsung, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Ανοίξτε το App Store στην τηλεόρασή σας Samsung και, στη συνέχεια, επιλέξτε το Ρυθμίσεις εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Βήμα 2: Επιλέξτε Netflix και μετά κάντε κλικ στο Εγκαθιδρύω πάλι.

Απενεργοποιήστε το Samsung Instant

Η λειτουργία Samsung Instant ενδέχεται να επηρεάζει τη λειτουργία εφαρμογών όπως το Netflix. Θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα και να προσπαθήσετε να ανοίξετε ξανά το Netflix. Ανοίξτε τις Γενικές ρυθμίσεις της τηλεόρασής σας Samsung και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την εναλλαγή Instant On.

Ανάγνωση:  Οι καλύτερες θέσεις που μπορείτε να επωφεληθείτε από το αυτοματοποιημένο blogging

Επαναφέρετε το Smart Hub

Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε το Smart Hub στην τηλεόραση Samsung:

Βήμα 1: Κατευθυνθείτε προς το Ρυθμίσεις της τηλεόρασής σας Samsung και επιλέξτε Υποστήριξη.

Βήμα 2: Επίλεξε το Φροντίδα συσκευής επιλογή.

Βήμα 3: Τώρα, επιλέξτε Αυτοδιάγνωση.

Βήμα 4: Τέλος, επιλέξτε το Επαναφορά Smart Hub επιλογή.

Πώς να επανεκκινήσετε μια εφαρμογή στην τηλεόραση Samsung;

Συχνές απαντημένες ερωτήσεις (FAQ)

Ας κατευθυνθούμε σε μερικές ερωτήσεις που απαντώνται συχνά σχετικά με αυτό το θέμα, ώστε να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις σας.

Γιατί το Netflix δεν λειτουργεί στην τηλεόρασή μου Samsung;

Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το Netflix δεν λειτουργεί στην τηλεόραση Samsung. Μερικές από τις πιο κοινές αιτίες περιλαμβάνουν την κακή συνδεσιμότητα στο διαδίκτυο, την παλιά εφαρμογή Netflix, το ξεπερασμένο υλικολογισμικό της τηλεόρασης Samsung και προβλήματα με το Smart Hub, μεταξύ άλλων.

Πώς μπορώ να διορθώσω το Netflix που δεν λειτουργεί σε Samsung TV;

Μπορείτε να δοκιμάσετε πολλές συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων, όπως επιδιόρθωση της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο, ενημέρωση της εφαρμογής Netflix και του υλικολογισμικού της τηλεόρασης Samsung, εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των δεδομένων Netflix και έλεγχος των διακομιστών Netflix.

Πώς μπορώ να επαναφέρω το Netflix στην τηλεόρασή μου Samsung;

Για να επαναφέρετε το Netflix στην τηλεόρασή σας Samsung, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Netflix > Αποθήκευση > Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης/Εκκαθάριση αποθηκευτικού χώρου.

Γιατί το Netflix δεν εμφανίζεται στην τηλεόρασή μου Samsung;

Εάν το Netflix δεν εμφανίζεται στην τηλεόρασή σας Samsung, μπορεί να οφείλεται σε παλιό υλικολογισμικό. Ενημερώστε το υλικολογισμικό της Samsung TV για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Πώς να αλλάξετε την είσοδο στην τηλεόραση Samsung;