Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το Mac mini αποκτά νέα ζωή με τα τσιπ M2 και M2 Pro. ξεκινά από $599

 Το Mac mini αποκτά νέα ζωή με τα τσιπ M2 και M2 Pro.  ξεκινά από $599

Το Mac mini λαμβάνει την πρώτη του αναβάθμιση με τους επεξεργαστές M2 τελευταίας γενιάς της Apple και M2 Pro που ανακοινώθηκαν πρόσφατα. Το ανανεωμένο Mac mini ξεκινά από 599 $ για τη βασική διαμόρφωση και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία τη στιγμή της σύνταξης. Η λιανική διαθεσιμότητα και η αποστολή αναμένεται να ξεκινήσουν έως τις 24 Ιανουαρίου.

Η αναβάθμιση συνοδεύεται από ορισμένες σημαντικές ανακοινώσεις από την Apple, όπου κυκλοφόρησαν οι νέοι επεξεργαστές M2 Pro και M2 Max, καθώς και ανανεωμένα Macbook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών που διαθέτουν τη νέα προσαρμοσμένη σιλικόνη της Apple.

Όσον αφορά το Mac mini, η αναβάθμιση περιστρέφεται κυρίως γύρω από τους νέους επεξεργαστές. Τούτου λεχθέντος, και οι δύο νέες παραλλαγές έχουν WiFi6E και Bluetooth 5.3.

Το Mac mini μόλις έγινε πολύ καλύτερο. | Πηγή: Apple

Έχετε τον επεξεργαστή M2, 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο στη βασική του διαμόρφωση. Η επιλογή θύρας παραμένει ως επί το πλείστον η ίδια, με θύρα HDMI, gigabit ethernet, δύο θύρες USB-A και υποδοχή ακουστικών 3,5 mm. Οι δύο θύρες USB-C, ωστόσο, έχουν αναβαθμιστεί από Thunderbolt 3 σε Thunderbolt 4.

Η διαμόρφωση M2 Pro ξεκινά από 1.299 $ και συνοδεύεται από το M2 Pro, 16GB RAM, 512GB SSD και δύο επιπλέον θύρες Thunderbolt 4. Η διαμόρφωση M2 λαμβάνει επίσης “προηγμένο HDMI” σύμφωνα με την Apple, η οποία είναι απλώς έξοδος 4K στα 120 Hz και 8K στα 60 Hz, όπως και το HDMI 2.1.

Ανάγνωση:  Κουπόνια Govee και εκπτωτικούς κωδικούς

Λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη χώρου για αναβαθμίσεις στο Mac mini, οι χρήστες θα πρέπει να επιλέξουν την ποσότητα μνήμης που θέλουν στον υπολογιστή τους. Με το μοντέλο M2, επιπλέον 16 GB μνήμης RAM θα ​​σας εξοικονομήσει 400 $ για 32 GB μνήμης. Τέλος, μπορείτε να αποκτήσετε μια έκδοση υψηλότερων προδιαγραφών του M2 Pro με CPU 12 πυρήνων και GPU 19 πυρήνων για επιπλέον $300.

Η έκδοση M2 Pro είχε συνολικά τέσσερις θύρες Thunderbolt 4. | Πηγή: Apple

Η Apple δεν έχει κοινοποιήσει συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία απόδοσης για το Mac mini, αλλά δήλωσε ότι το M2 Mac mini είναι ταχύτερο από τον προκάτοχό του που βασίζεται σε M1 όσον αφορά την απόδοση γραφικών στο Affinity Photo κατά 2,5 φορές και κατά 4,2 φορές κατά την απόδοση στο τελικό Cut Pro.

Στα Νέα: Η Microsoft θα προσφέρει σύντομα το ChatGPT ως μέρος της Υπηρεσίας Azure OpenAI