Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το Kindle Unlimited έχει ηχητικά βιβλία;

Το Kindle Unlimited έχει ηχητικά βιβλία;

Με τη συνδρομή Kindle Unlimited, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 4 εκατομμύρια ηλεκτρονικά βιβλία και χιλιάδες ηχητικά βιβλία, κόμικς και περιοδικά.

Εάν θέλετε να εξερευνήσετε τον κόσμο των ηχητικών βιβλίων μέσω της συνδρομής σας στο Kindle Unlimited, αυτό το άρθρο εμβαθύνει σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Ωστόσο, τα ηχητικά βιβλία ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα με το Kindle Unlimited για όλες τις τοπικές αγορές του Amazon.

Πώς να φτάσετε στην αρχική οθόνη του Kindle;

Πώς να αποκτήσετε ηχητικά βιβλία με το Kindle Unlimited;

Το Kindle Unlimited είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Βραζιλία, το Μεξικό, τον Καναδά και την Ινδία. Τα ηχητικά βιβλία είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο με τη συνδρομή Kindle Unlimited.

Μπορείτε να βρείτε εάν τα ηχητικά βιβλία είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας, εξερευνώντας τις Συχνές ερωτήσεις στον τοπικό σας ιστότοπο του Amazon ή στην εφαρμογή Kindle. Για παράδειγμα, τα ηχητικά βιβλία και τα περιοδικά δεν περιλαμβάνονται στη συνδρομή India’s Kindle Unlimited.

Στιγμιότυπο οθόνης της σελίδας Συχνές ερωτήσεις στον ιστότοπο Amazon.in στην καρτέλα Kindle Unlimited.

Εάν η περιοχή σας έχει ηχητικά βιβλία, δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά:

Ανάγνωση:  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Instagram Video Marketing

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο Kindle Store από την εφαρμογή Kindle ή την εφαρμογή ή τον ιστότοπο του Amazon για να αναζητήσετε βιβλία Kindle με αφήγηση ή ακουστικά βιβλία που είναι διαθέσιμα με τη συνδρομή Kindle Unlimited:

Βήμα 1: Ανοίξτε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή του Amazon και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Βήμα 2: Δίπλα στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος, πατήστε το αναπτυσσόμενο βέλος και επιλέξτε Κατάστημα Kindle και κάντε κλικ στο εικονίδιο αναζήτησης.

Βήμα 3: Στην ανοιχτή σελίδα, επιλέξτε το πλαίσιο στην αριστερή πλευρά δίπλα στο Kindle Unlimited.

Βήμα 4: Ψάξτε για το Βιβλία με ηχητική αφήγηση επιλογή και επιλέξτε το πλαίσιο έναντι αυτής. Σημειώστε ότι δεν θα βρείτε αυτήν την επιλογή εάν τα ηχητικά βιβλία δεν είναι διαθέσιμα με το Kindle Unlimited στην περιοχή σας.

Για το Amazon στην Ινδία, θα δείτε μόνο το Διαβάστε δωρεάν επιλογή. Τα ηχητικά βιβλία πρέπει να αγοραστούν επιπλέον.

Βήμα 5: Στα βιβλία που εμφανίζονται, κατεβάστε αυτά που έχουν ένα εικονίδιο ακουστικών δίπλα στο Kindle Unlimited και έχετε το Διαβάστε και ακούστε δωρεάν κουμπί.

Μπορεί να βρείτε μερικά δωρεάν eBook, αλλά τα ηχητικά βιβλία μπορούν να αγοραστούν σε μειωμένη τιμή.

Μπορείτε να ακούσετε τα ηχητικά βιβλία που έχετε κατεβάσει μέσω της εφαρμογής Kindle ή να συνδεθείτε στην εφαρμογή Audible.

Ανάγνωση:  Το πληκτρολόγιο Logitech δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Πώς να ακούσετε Kindle Unlimited eBooks;

  • Βήμα 1: Μεταβείτε στη Βιβλιοθήκη της εφαρμογής Kindle, εντοπίστε τον τίτλο και κάντε κλικ σε αυτόν για λήψη.
  • Βήμα 2: Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, πατήστε το βιβλίο για να το ανοίξετε.
  • Βήμα 3: Πατήστε προς το κέντρο της σελίδας για να δείτε το αναδυόμενο μενού.
  • Βήμα 4: Πατήστε το εικονίδιο λήψης στο κάτω μέρος για να κάνετε λήψη της Ακουστικής Αφήγησης.
  • Βήμα 5: Για να προσαρμόσετε την ταχύτητα ή άλλες ρυθμίσεις, πατήστε ξανά την Ακουστική αφήγηση στην κάτω αριστερή γωνία. Πρόσβαση και προσαρμογή των ρυθμίσεων από το μενού στο επάνω μέρος της ανοιχτής καρτέλας.

Εάν βρίσκεστε στην Ινδία, μπορείτε να κατεβάσετε την Audible αφήγηση, να συνδεθείτε στο Audible με τα διαπιστευτήριά σας στο Amazon ή να επιλέξετε τη δωρεάν δοκιμή για τη συνδρομή του. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να κατεβάσετε την εφαρμογή Audible για να αποκτήσετε πρόσβαση και να ακούσετε το ηχητικό βιβλίο.

Διαβάστε επίσης: Top 7 ακουστικές εναλλακτικές