Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το Google Pixel Tablet ξεκινά από 499 $: Προδιαγραφές, Ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Google Pixel Tablet ξεκινά από 499 $: Προδιαγραφές, Ημερομηνία κυκλοφορίας

Στο Google I/O 2023, ο γίγαντας της αναζήτησης παρουσίασε επίσημα το πρώτο του tablet και μια προσθήκη στο Pixel stable — το Pixel Tablet, που τροφοδοτείται από το ίδιο τσιπ Tensor G2 που βρίσκεται στη σειρά Pixel 7 (συμπεριλαμβανομένης της 7a) καθώς και στο Pixel Πτυχή. Η πλάκα 11 ιντσών διαθέτει επίσης 8 GB RAM και 128 GB ή 256 GB αποθηκευτικό χώρο.

Ένας από τους μεγαλύτερους τρόπους με τους οποίους το Pixel Tablet ξεχωρίζει είναι να διπλασιαστεί ως συσκευή Google Home χάρη στη βάση φόρτισης ηχείων. Η βάση φόρτισης ηχείων κοστίζει 129 $, αλλά θα συμπεριληφθεί στο Pixel Tablet, το οποίο διατίθεται στα 499 $. Το tablet είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από τις 10 Μαΐου και θα ξεκινήσει να αποστέλλεται τον Ιούνιο.

Στα Νέα: Το Google Pixel Fold αποκαλύφθηκε στο I/O 2023. ξεκινά από $1799

Το πρώτο τρύπημα της Google στον παράγοντα μορφής tablet

Το Pixel Tablet είναι στο ίδιο επίπεδο με όλα όσα προωθεί η Google φέτος. Υπάρχει μια οθόνη 11 ιντσών (ή 10,95 ιντσών, αν είστε κολλητοί στους αριθμούς) ανάλυσης 2560 x 1600 που διαθέτει οθόνη LCD. Ωστόσο, δεδομένου ότι το tablet υποτίθεται ότι έχει την οθόνη του τις περισσότερες φορές, αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή έναντι της OLED.

Ανάγνωση:  Μηχανή αναζήτησης Dogpile: Είναι η Google σε πρόβλημα τώρα;
Το Pixel Tablet στοχεύει να είναι μια καλή ολοκληρωμένη απόδοση που δεν θα κάψει ούτε μια τρύπα στο πορτοφόλι σας. | Πηγή: Google

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Pixel Tablet τροφοδοτείται από το τσιπ Tensor G2 σε συνδυασμό με 8 GB μνήμης LPDDR5 και 128 ή 256 GB αποθηκευτικού χώρου UFS3.1. Υπάρχουν δύο κάμερες στη συσκευή, και οι δύο πανομοιότυπες 8MP στο μπροστινό και στο πίσω μέρος.

Υπάρχει μια μπαταρία 27 Wh που η Google ισχυρίζεται ότι θα παρέχει έως και 12 ώρες ροής περιεχομένου, αλλά το πώς θα πάει στον πραγματικό κόσμο μένει να φανεί. Τούτου λεχθέντος, με τη συμπεριλαμβανόμενη βάση φόρτισης ηχείων και την προβλεπόμενη θήκη χρήσης του tablet να είναι εντός χρήσης, οι 27 Wh θα πρέπει να είναι πολλές. Τέλος, για συνδεσιμότητα, το tablet διαθέτει WiFi 6 και Bluetooth 5.2 μαζί με υποστήριξη UWB.

Και αυτό είναι το μόνο που υπάρχει στο Pixel Tablet. Είναι μια απλή συσκευή μεγάλης οθόνης που ξεκινά από 499 $, συμπεριλαμβανομένης της βάσης ηχείων φόρτισης και είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία από τις 10 Μαΐου με την αποστολή να ξεκινά τον Ιούνιο.

Η τιμή του Pixel Tablet είναι στην πραγματικότητα αρκετά βιώσιμη. | Πηγή: Google
Διόπτρα Pixel Tablet
Επεξεργαστής Google Tensor G2 SoC
ΕΜΒΟΛΟ Μνήμη LPDDR5 8 GB
Αποθήκευση Αποθηκευτικός χώρος 128GB/256GB UFS 3.1
Απεικόνιση LCD 10,95 ιντσών
120 Hz
Ανάλυση 1080 x 2092
1550 nits μέγιστη φωτεινότητα
Κάμερες Κάμερες 8MP εμπρός και πίσω
Μπαταρία Μπαταρία 27 Wh

Στα Νέα: Η Google εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη στους Χάρτες και τις Φωτογραφίες