Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το Google Pixel 7 και το Pixel Watch πρόκειται να παρουσιαστούν στις 6 Οκτωβρίου

Το Google Pixel 7 και το Pixel Watch πρόκειται να παρουσιαστούν στις 6 Οκτωβρίου

Πίνακας περιεχομένων

Η Google ανακοίνωσε ότι τα Pixel 7, Pixel 7 Pro, Pixel Watch και τα ακουστικά θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση «Made by Google», στις 6 Οκτωβρίου, στις 10 π.μ. ET.

Η Google πείραξε τα PIxel 7 και 7 Pro μαζί με την ανακοίνωση του Pixel 6A στο Google I/O 2022 και η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η νέα ναυαρχίδα θα διαθέτει το τσιπ δεύτερης γενιάς Tensor, το οποίο θα φέρει «πιο χρήσιμες, εξατομικευμένες λειτουργίες για φωτογραφίες, βίντεο, ασφάλεια και αναγνώριση ομιλίας» σε σύγκριση με τα προηγούμενα τηλέφωνα Pixel.

Ο τεχνολογικός τιτάνας με έδρα την Καλιφόρνια έχει επίσης πειράξει το Pixel Watch και το νέο ζευγάρι ακουστικών στο teaser της εκδήλωσης, που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα – μια ημέρα πριν από την εκδήλωση παρουσίασης του iPhone 14 της Apple.

«Το Google Pixel Watch είναι το πρώτο έξυπνο ρολόι που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από εμάς – και η πρώτη φορά που συγκεντρώνουμε τη χρησιμότητα της Google και την τεχνογνωσία της Fitbit για την υγεία και τη φυσική κατάσταση. Και όλα παρουσιάζονται σε μια νέα, επανασχεδιασμένη εμπειρία WearOS και έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με όλα τα τηλέφωνα Pixel και Android, καθώς και με ασύρματα ακουστικά Pixel Buds Pro και Pixel Buds A-seres.” ανακοίνωσε η Google.

Ανάγνωση:  Πώς να βρείτε ανταλλακτικά αυτοκινήτου στο διαδίκτυο
Το Google Pixel 7 και το Pixel Watch πρόκειται να παρουσιαστούν στις 6 Οκτωβρίου

Ενώ η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά για όσους είναι συνδεδεμένοι, η Google φιλοξενεί την εκδήλωση έναρξης Pixel αυτοπροσώπως μετά από δύο χρόνια εικονικών ανακοινώσεων.

Όσοι βρίσκονται στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία μπορούν να μεταδώσουν ζωντανά την εκδήλωση στο Googlestore.com/events. Άτομα που παρακολουθούν από άλλες χώρες μπορούν να μεταδώσουν ζωντανά το συμβάν στο Youtube. Οι ενημερώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι διαθέσιμες στο @madebygoogle.

Το Google Pixel 7 και το Pixel Watch πρόκειται να παρουσιαστούν στις 6 Οκτωβρίου

Άλλες φημολογούμενες συσκευές που ενδέχεται να παρουσιαστούν στην εκδήλωση περιλαμβάνουν ένα νέο Nest WiFi και Chromecast HD.

Στα Νέα: Η Binance θα σταματήσει να υποστηρίζει το USDC. Θα μετατρέψει τα υπάρχοντα διακριτικά σε BUSD

Prayank

Prayank

Γράφει ειδήσεις κυρίως και επεξεργάζεται σχεδόν τα πάντα στο Candid.Technology. Του αρέσει να κάνει ταξίδια με τα ποδήλατά του ή να πίνει μπύρες ως αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επικοινωνήστε με την Prayank μέσω email: [email protected]