Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το FuboTV δεν λειτουργεί σε Samsung TV: Γρήγορη επιδιόρθωση

Το FuboTV δεν λειτουργεί σε Samsung TV: Γρήγορη επιδιόρθωση

Η FuboTV Inc. είναι μια τηλεοπτική υπηρεσία ροής διαθέσιμη σε πελάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και την Ισπανία. Δίνει έμφαση κυρίως στα κανάλια που προσφέρουν ζωντανό αθλητικό περιεχόμενο. Όπως κάθε άλλη πλατφόρμα ροής, το FuboTV δεν έχει ανοσία σε περιστασιακές τεχνικές δυσλειτουργίες. Ένα κοινό παράπονο που αναφέρουν οι χρήστες Samsung TV είναι ότι η εφαρμογή FuboTV δεν λειτουργεί στις τηλεοράσεις Samsung τους.

Σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε τις αιτίες που το FuboTV δεν λειτουργεί σε τηλεοράσεις Samsung και μερικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα.

Τι προκαλεί το FuboTV να μην λειτουργεί στο ζήτημα της Samsung TV;

Παρακάτω αναφέραμε μερικούς πιθανούς λόγους που μπορεί να σας εμποδίσουν να χρησιμοποιήσετε το FuboTv στην τηλεόρασή σας Samsung.

  • Κακή σύνδεση στο Διαδίκτυο.
  • Ζητήματα συμβατότητας.
  • Χρησιμοποιώντας μια παλιά έκδοση της εφαρμογής.
  • Ξεπερασμένο υλικολογισμικό.
  • Κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη εφαρμογών.
Ανάγνωση:  Τοποθεσίες βάσης Palworld: Επιλέγοντας το τέλειο σημείο εκκίνησης

Η εφαρμογή ESPN δεν λειτουργεί σε Samsung TV: Γρήγορη επιδιόρθωση

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα;

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FuboTV στην τηλεόρασή σας Samsung, σας έχουμε εξηγήσει μερικούς τρόπους για να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε το πρόβλημα.

Ελέγξτε τη σύνδεση στο διαδίκτυο

Βεβαιωθείτε ότι η τηλεόρασή σας Samsung είναι συνδεδεμένη σε σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Οι αργές ή διακοπτόμενες ταχύτητες Διαδικτύου μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα ροής, οδηγώντας σε προβλήματα με το FuboTV. Ελέγξτε άλλες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο για να επιβεβαιώσετε εάν το πρόβλημα έγκειται στην τηλεόραση Samsung ή στη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή και ελέγξτε εάν το πρόβλημα παραμένει.

Επανεκκινήστε την τηλεόρασή σας Samsung

Μια απλή επανεκκίνηση μπορεί να επιλύσει τις περισσότερες από τις προσωρινές δυσλειτουργίες. Απενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας Samsung, αποσυνδέστε την από την πηγή τροφοδοσίας, περιμένετε μερικά λεπτά και μετά συνδέστε την ξανά. Ενεργοποιήστε την ξανά και δοκιμάστε να αποκτήσετε πρόσβαση στο FuboTV για να δείτε εάν το πρόβλημα παραμένει.

Βεβαιωθείτε ότι η τηλεόραση Samsung είναι συμβατή με το FuboTV

Η εφαρμογή FuboTV λειτουργεί αποκλειστικά σε μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της Samsung που κυκλοφόρησαν το 2016 ή αργότερα, όλα λειτουργούν στο λειτουργικό σύστημα Tizen της Samsung. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπό τους για να προσδιορίσετε το έτος και την έκδοση λειτουργικού συστήματος της τηλεόρασής σας Samsung.

Ανάγνωση:  Το οριστικό εργαλείο ελέγχου περιεχομένου SEO: 10 κορυφαίες επιλογές

Εάν η τηλεόρασή σας είναι πριν από το 2016, μπορείτε να αγοράσετε μια νέα τηλεόραση ή να χρησιμοποιήσετε ένα στικάκι ροής. Η επιλογή ενός stick streaming είναι μια πιο προσιτή και βολική εναλλακτική λύση.

Ενημερώστε την εφαρμογή FuboTV

Οι παλιές εφαρμογές μπορεί συχνά να οδηγήσουν σε προβλήματα συμβατότητας. Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή FuboTV είναι ενημερωμένη στην τηλεόρασή σας Samsung. Για να ελέγξετε για ενημερώσεις της εφαρμογής, μεταβείτε στο App Store και μεταβείτε στην εφαρμογή FuboTv και ενημερώστε την, εάν είναι διαθέσιμη ή μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του FuboTV για να ελέγξετε για ενημερώσεις.

Ενημερώστε το υλικολογισμικό της τηλεόρασης Samsung

Το ξεπερασμένο υλικολογισμικό στην τηλεόρασή σας Samsung μπορεί επίσης να οδηγήσει σε προβλήματα συμβατότητας με εφαρμογές ροής όπως το FuboTV. Για να ενημερώσετε το υλικολογισμικό, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

Βήμα 1: Πάτα το Σπίτι κουμπί στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας και μεταβείτε στο Ρυθμίσεις μενού.

Βήμα 2: Επιλέγω Υποστήριξη και μετά Αναβάθμιση λογισμικού.

Βήμα 3: Επιλέγω Ενημέρωση τώρα επιλογή. Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, ακολουθήστε τις υποδείξεις που εμφανίζονται στην οθόνη για να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση της πιο πρόσφατης έκδοσης υλικολογισμικού.

Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής

Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των δεδομένων μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση διενέξεων ή κατεστραμμένων αρχείων που μπορεί να προκαλούν δυσλειτουργία του FuboTV. Παω σε Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > FuboTV > Αποθήκευση > Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης/Εκκαθάριση δεδομένων για να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής.

Ανάγνωση:  Ανασκόπηση φιλοξενίας A2: Είναι πραγματικά πιο γρήγορο από το Siteground & Bluehost;
Χρησιμοποιήσαμε μια άλλη εφαρμογή για παράδειγμα.

Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή FuboTV

Το FuboTV ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα στις τηλεοράσεις Samsung λόγω διενέξεων με άλλες εφαρμογές. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το FuboTV, η κατάργηση και η επανεγκατάσταση της εφαρμογής μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα. Για να καταργήσετε την εφαρμογή και να την εγκαταστήσετε ξανά, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1: Πάτα το Σπίτι πατήστε στο τηλεχειριστήριό σας και επιλέξτε Εφαρμογές.

Βήμα 2: Επίλεξε το Ρυθμίσεις (Gear) εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία.

Βήμα 3: Πλοηγηθείτε στο FuboTV εφαρμογή και επιλέξτε το Διαγράφω επιλογή.

Βήμα 4: Για επιβεβαίωση, επιλέξτε Διαγράφω πάλι.

Χρησιμοποιήσαμε μια άλλη εφαρμογή για παράδειγμα.

Βήμα 4: Μετά την απεγκατάσταση, επανεκκινήστε την τηλεόρασή σας Samsung ακολουθώντας τα βήματα που αναφέρονται στην προηγούμενη ενότητα. Πλοηγηθείτε στο Εφαρμογές ενότητα ξανά και αναζητήστε την εφαρμογή FuboTV και εγκαταστήστε την ξανά.

Γιατί η τηλεόρασή μου Samsung δεν συνδέεται σε WiFi;