Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το Disney Plus δεν λειτουργεί στο Firestick: Quick Fix

Το Disney Plus δεν λειτουργεί στο Firestick: Quick Fix

Το Amazon Fire TV stick μετατρέπει οποιαδήποτε τηλεόραση σε έξυπνη τηλεόραση όπου μπορείτε να μεταδώσετε περιεχόμενο από όλες τις πλατφόρμες OTT και VOD. Εάν αυτήν τη στιγμή αντιμετωπίζετε πρόβλημα με μια τέτοια πλατφόρμα OTT που ονομάζεται Disney Plus στο Fire TV stick σας, τότε μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την εφαρμογή ή με το ίδιο το Fire TV Stick. Μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδεθείτε ξανά εάν πιστεύετε ότι τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας είναι λανθασμένα.

Εάν τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας είναι σωστά, τότε σε αυτό το άρθρο θα υπογραμμίσουμε τις διάφορες διορθώσεις που μπορείτε να επιχειρήσετε για να επαναφέρετε την εφαρμογή Disney Plus στην αρχική της κατάσταση — λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

Πώς να επαναφέρετε το Amazon Fire TV Stick;

Γιατί το Disney Plus δεν λειτουργεί;

Μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η εφαρμογή ροής Disney Plus δεν λειτουργεί καλά με το Amazon Fire TV Stick. Ίσως χρειαστεί να πειραματιστείτε με όλες σχεδόν τις επιδιορθώσεις μέχρι να προσγειωθείτε σε μια που να λειτουργεί και να επαναφέρει την εφαρμογή σας Disney+. Η υπηρεσία ροής μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα στο τέλος της, ειδικά όταν οι διακομιστές της είναι εκτός λειτουργίας ή το πρόβλημα μπορεί να είναι στο πλευρό σας εάν δεν έχετε σταθερή σύνδεση δικτύου.

Ανάγνωση:  Bluetooth 5.0 έναντι 5.2

Ανεξάρτητα από την αιτία, υπάρχουν μερικές διορθώσεις που δίνονται στην επόμενη ενότητα που μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα και να βρείτε τη σωστή λύση.

Διορθώσεις: Το Disney Plus δεν λειτουργεί στο Fire TV Stick

Εάν η τελευταία έκδοση του Disney Plus δεν είναι συμβατή με το Fire TV σας, τότε είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει κάποια προβλήματα. Ωστόσο, μπορείτε να διορθώσετε αυτό το ζήτημα ακολουθώντας τις παρακάτω μεθόδους:

Επανεκκίνηση του Fire TV

Για να αφαιρέσετε τυχόν κατεστραμμένα αρχεία ή σφάλματα στο σύστημά σας, μπορείτε να επανεκκινήσετε το Fire TV. Χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο Fire TV, μεταβείτε στις ρυθμίσεις -> επιλέξτε My Fire TV επιλογή -> επιλογή Επανεκκίνηση επιλογή.

Πώς να ενημερώσετε το Amazon Fire TV Stick; | Candid.Τεχνολογία

Ελέγξτε τη σύνδεση στο διαδίκτυο

Ένας άλλος αβίαστος τρόπος και σχεδόν ενστικτώδης παρόρμηση σε πολλούς από εμάς είναι να ελέγξουμε εάν το Wi-Fi ή το προτιμώμενο δίκτυο Διαδικτύου λειτουργεί τέλεια. Για μια ιδανική εμπειρία προβολής οποιασδήποτε υπηρεσίας ροής, η ύπαρξη ενός ομαλού και σταθερού δικτύου είναι ζωτικής σημασίας. Μπορείτε να εκτελέσετε μια δοκιμή ταχύτητας Διαδικτύου για να ελέγξετε την τρέχουσα ταχύτητα του δικτύου σας και εάν το αποτέλεσμα είναι χαμηλό, μπορεί να είναι ο λόγος που η εφαρμογή Disney Plus δεν μπορεί να λειτουργήσει βέλτιστα.

Ελέγξτε εάν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας

Μπορείτε να ελέγξετε εάν οι διακομιστές του Disney Plus είναι προς το παρόν εκτός λειτουργίας λόγω προβλημάτων συντήρησης. Μπορείτε να το ελέγξετε αυτό σε τρίτους ιστοσελίδες όπως το Down Detector. Εάν κάνετε αναζήτηση στο πρόγραμμα περιήγησής σας σχετικά με την κατάσταση διακομιστή του Disney Plus, τότε η τρέχουσα κατάσταση της πλατφόρμας OTT θα είναι ορατή.

Ανάγνωση:  Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G και Galaxy Tab A7 Lite: Τιμή, Ημερομηνία κυκλοφορίας, Προδιαγραφές

Είσοδος, αποσύνδεση, απεγκατάσταση, επανεγκατάσταση

Οι λανθασμένες πληροφορίες σύνδεσης μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία, λάβετε υπόψη ότι τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας στο Disney Plus είναι ξεχωριστά από το Amazon TV σας. Επομένως, εάν τα ανακατεύετε, θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε ξανά με τον σωστό κωδικό πρόσβασης. Μερικά προβλήματα μπορούν να διορθωθούν εάν απλώς αποσυνδεθείτε και συνδεθείτε ξανά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Disney Plus και αργότερα, να την εγκαταστήσετε ξανά για να δείτε αν έχει κάποια διαφορά. Συνήθως, οι δυσλειτουργίες μπορούν να αφαιρεθούν όταν καταργηθεί μια έκδοση με σφάλματα της εφαρμογής ή εάν η εφαρμογή ενημερωθεί. Μπορείτε να απεγκαταστήσετε το Disney Plus ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις της Fire TV σας και επιλέξτε Εφαρμογές από τις επιλογές που εμφανίζονται.
 • Επίλεξε το Διαχείριση εγκατεστημένων εφαρμογών επιλογή.
 • Μεταβείτε στο Disney Plus και πατήστε το κουμπί που εμφανίζεται για να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Τώρα μπορείτε να μεταβείτε στο Amazon App Store και να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Disney Plus.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης είναι μια μέθοδος ρουτίνας που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση οποιουδήποτε επίμονου κακόβουλου λογισμικού ή σφαλμάτων που υπάρχουν στην εφαρμογή. Μπορείτε να αφαιρέσετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Disney Plus ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις της Fire TV σας και επιλέξτε Εφαρμογές από τις επιλογές που εμφανίζονται.
 • Επίλεξε το Διαχείριση εγκατεστημένων εφαρμογών επιλογή.
 • Μεταβείτε στην εφαρμογή Disney Plus και πατήστε το κουμπί που εμφανίζεται για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη.
Ανάγνωση:  Το φανταστικό Allan Border

Ενημερώστε την εφαρμογή και την τηλεόραση

Μπορείτε να ξεκινήσετε την ενημέρωση της εφαρμογής TV Stick που μπορεί να είναι παλιά ή να μην συμμορφώνεται με την τρέχουσα έκδοση του Disney Plus. Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε την εφαρμογή Disney Plus μεταβαίνοντας στο Amazon App Store. Εάν θέλετε η εφαρμογή σας να λειτουργεί σωστά χωρίς προβλήματα, μπορείτε να ενημερώσετε το λογισμικό ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις στην αρχική σελίδα.
Πώς να ενημερώσετε το Amazon Fire TV Stick; | Candid.Τεχνολογία
 • Επίλεξε το My Fire TV επιλογή.
 • Από τις επιλογές που δίνονται, επιλέξτε το Σχετικά με και ελέγξτε εάν υπάρχουν διαθέσιμες τελευταίες ενημερώσεις.
Πώς να ενημερώσετε το Amazon Fire TV Stick; | Candid.Τεχνολογία
 • Επίλεξε το Εγκατάστησε την ενημέρωση επιλογή αν υπάρχει.
Πώς να ενημερώσετε το Amazon Fire TV Stick; | Candid.Τεχνολογία

Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε τις άλλες εφαρμογές εκτός του Disney Plus για να εκτελούνται χωρίς παρεμβολές.

Διαγράψτε άλλες εφαρμογές

Εάν φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος είτε με την εφαρμογή Disney Plus είτε με το Fire TV σας, τότε θα πρέπει να προσπαθήσετε να διαγράψετε άλλες εφαρμογές OTT καθώς ενδέχεται να καταλαμβάνουν χώρο αποθήκευσης. Η εκκαθάριση χώρου για την εφαρμογή Disney Plus θα μπορούσε να βοηθήσει την εφαρμογή να λειτουργήσει σωστά. Μπορεί επίσης να αφαιρέσει οποιοδήποτε κακόβουλο λογισμικό ή κατεστραμμένα αρχεία που υπάρχουν σε άλλες εφαρμογές που μπορεί να έχουν προκαλέσει εμπόδια στην εφαρμογή Disney Plus.

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Fire Stick

Μπορείτε να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Fire Stick για να αφαιρέσετε όλα τα κρυφά σφάλματα. Αυτό θα επαναφέρει πλήρως τις ρυθμίσεις του Fire Stick στις αρχικές ρυθμίσεις. Για να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Fire TV Stick, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις και επιλέξτε το My Fire TV επιλογή.
Ανάγνωση:  Πώς να μετατρέψετε το MOV σε MP4 στα Windows 10 με δύο εύκολους τρόπους
Πώς να ενημερώσετε το Amazon Fire TV Stick; | Candid.Τεχνολογία
 • Επιλέξτε το Επαναφορά εργοστασιακών προεπιλογών επιλογή.
Πώς να επαναφέρετε το Amazon Fire TV Stick; Επεξηγήθηκαν 2 μέθοδοι

Αυτό θα αφαιρέσει όλα τα προσωπικά σας δεδομένα καθώς και κάθε περιεχόμενο που έχετε λάβει.

Το τηλεχειριστήριο Firestick που αναβοσβήνει πορτοκαλί: Γρήγορες επιδιορθώσεις