Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το De-Google modular Fairphone 4 έρχεται στις ΗΠΑ

Το De-Google modular Fairphone 4 έρχεται στις ΗΠΑ

Πηγή: Fairphone

Το Fairphone 4 έρχεται επιτέλους στις ΗΠΑ καθώς η εταιρεία συνεργάστηκε με τη Murena για να φέρει το βιώσιμο και αρθρωτό τηλέφωνο στις ΗΠΑ στα 599 δολάρια ΗΠΑ.

Για τους μη μυημένους, το Fairphone 4 είναι μια βιώσιμη και αρθρωτή προσέγγιση για smartphone, τα οποία παράγονται με στόχο να διαρκέσουν πολύ και να μειώνουν την ανάγκη αλλαγής smartphone κάθε τόσο.

Η Fairphone λανσάρει ένα πιλοτικό πρόγραμμα των ΗΠΑ της Murena για την πώληση του Fairphone 4 στις ΗΠΑ, το οποίο τρέχει στο λειτουργικό σύστημα Android προσανατολισμένο στην προστασία της ιδιωτικής ζωής. Υπάρχουν δύο διαθέσιμα μοντέλα 256 GB με 8 GB RAM για 679 $ και 128 GB με 6 GB RAM για 599 $.

Πηγή: Fairphone

Το Fairphone 4 τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή /e/ OS, διαθέτει οθόνη 6,3 ιντσών, κάμερα selfie 25 MP και διπλή πίσω κάμερα 48 MP και υποστηρίζεται από μπαταρία 3950 mAh.

Η αποθήκευση των μοντέλων μπορεί να επεκταθεί ανάλογα με τη χρήση μέσω microSD, το Fairphone 4 υποστηρίζει αρθρωτό σχεδιασμό που μπορεί εύκολα να αποσυναρμολογηθεί χρησιμοποιώντας ένα βασικό κατσαβίδι για την αντικατάσταση τυχόν κατεστραμμένων εξαρτημάτων. Διαθέτει πιστοποίηση IP54 που σημαίνει ότι προστατεύεται από τη σκόνη και τους ψεκασμούς νερού.

Ανάγνωση:  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Bard σε MAC;

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Fairphone 4 είναι το λειτουργικό του σύστημα, μια έκδοση του Android που έχει αφαιρεθεί από το Google και κερδίζει δημοτικότητα μεταξύ των χρηστών που εστιάζουν στο απόρρητο.

Ενώ το Fairphone 4 είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε πιλοτική τιμή, αυτές οι τιμές πρόκειται να αυξηθούν κατά περίπου 20 $, όπως φαίνεται στο κατάστημα Murena.

Το Murenaa Fairphone 4 έρχεται με λειτουργικό σύστημα /e/ προσανατολισμένο στο απόρρητο, είναι ένα δωρεάν οικοσύστημα της Google για κινητά για όσους θέλουν να αποφύγουν την παράδοση των δεδομένων τους στην Google. Αντί για εφαρμογές Google, το τηλέφωνο θα διαθέτει εφαρμογές Murena Cloud για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερολόγιο και αποθήκευση στο cloud. Διαθέτει επίσης κατάστημα εφαρμογών που επισημαίνει τη βαθμολογία απορρήτου κάθε εφαρμογής για να βοηθήσει τους χρήστες της να παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα.

Πηγή: Fairphone

Προδιαγραφές

Fairphone 4 Διόπτρα
Επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 750G (SM7225)
Απεικόνιση 6,3 ίντσες
GPU Qualcomm Adreno 619
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ Εμπρός: 25MP / Οπισθεν: 48MP
OS /e/ OS
Μπαταρία 3905 mAh
Αποθήκευση 128 GB και 256 GB
ΕΜΒΟΛΟ 6 GB και 8 GB

Ο νόμος κατά της μεροληψίας της Νέας Υόρκης επιβάλλει ανεξάρτητο έλεγχο των αλγορίθμων προσλήψεων

Άκας Σινγκ

Άκας Σινγκ

Ο Akash είναι πτυχιούχος νομικής που του αρέσει να κάνει βόλτες με ποδήλατο τα Σαββατοκύριακα αναζητώντας απαντήσεις στις πολλές υπαρξιακές του ερωτήσεις. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected]