Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το Apple WWDC 2023 έχει προγραμματιστεί για τις 5 Ιουνίου

Το Apple WWDC 2023 έχει προγραμματιστεί για τις 5 Ιουνίου

Το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών (WWDC) της Apple πρόκειται να ξεκινήσει στις 5 Ιουνίου. Γενικά, η εκδήλωση χρησιμοποιείται για να επιδείξει νέες λεπτομέρειες και δυνατότητες σε επερχόμενες εκδόσεις iOS, iPadOS, macOS και watchOS εκτός από το tvOS του, αλλά δεν θα το έκανε είναι έκπληξη να δείτε νέο υλικό Mac ή ακόμα και ένα ακουστικό VR που ανακοινώθηκε στην εκδήλωση.

Το WWDC 2023 θα διαρκέσει από τις 5 Ιουνίου έως τις 9 Ιουνίου σε ηλεκτρονική μορφή, αλλά θα υπάρξει μια προσωπική εκδήλωση την πρώτη ημέρα του συνεδρίου στο Apple Park. Με την προσδοκία για τα gadget και τις βελτιώσεις χαρακτηριστικών της Apple που θα ανακοινωθούν σύντομα σε υψηλά επίπεδα, η αντιπρόεδρος της Apple για τις παγκόσμιες σχέσεις προγραμματιστών, Susan Prescott σημειώνει ότι αυτό το WWDC θα είναι το «μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό» της Apple μέχρι σήμερα.

Ρεαλιστικά μιλώντας, μπορούμε να δούμε τα iOS 17, iPadOS17, tvOS 17, watchOS 10 και macOS 14 να ανακοινώνονται στην εκδήλωση. Οι ανακοινώσεις υλικού θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν μια ανανέωση M2 του Mac Pro και ένα Macbook Air 15 ιντσών. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπάρχουν αξιοσημείωτες εικασίες ότι η Apple μπορεί επιτέλους να αποκαλύψει τα φημολογούμενα ακουστικά AR/VR της, με κάποιους να πιστεύουν ότι η εικόνα της εκδήλωσης πειράζει τους φακούς των ακουστικών. Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι απλώς οι καμάρες του ουράνιου τόξου από την πανεπιστημιούπολη της Apple.

Ανάγνωση:  5 καλύτερες δωρεάν δοκιμαστικές εφαρμογές κατασκοπείας για Android το 2024
Υπάρχουν κάποιες εικασίες για το τι είναι τα δαχτυλίδια | Πηγή: Apple

Εκτός από αυτό, η Apple θα παρέχει διαδικτυακές συνεδρίες και εργαστήρια που θα επιτρέπουν στους προγραμματιστές να μάθουν περισσότερα για τις επερχόμενες λειτουργίες και το λογισμικό. Υπάρχει και το παραδοσιακό Swift Student Challenge και η εταιρεία δέχεται αιτήσεις έως τις 19 Απριλίου.

Όσον αφορά την κεντρική ομιλία στις 5 Ιουνίου, τα τρέχοντα μέλη του προγράμματος προγραμματιστών Apple, οι απόφοιτοι του Apple Entrepreneur Camp, οι προηγούμενοι νικητές του Swift Student Challenge και τα τρέχοντα μέλη του προγράμματος Apple Developer Enterprise μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής. Οι προσκλήσεις θα κατανέμονται με «διαδικασία τυχαίας επιλογής» και δεν μπορούν να μεταβιβαστούν, με τους χρήστες να ενημερώνονται έως τις 5 Απριλίου.

Στα Νέα: Η Logitech παρουσιάζει τα ακουστικά Zone Learn για μαθητές K-12

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Ο Yadullah είναι πτυχιούχος Επιστήμης Υπολογιστών που γράφει/επεξεργάζεται/φωτογραφίζει/κωδικοποιεί όλα τα πράγματα που αφορούν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα παιχνίδια και το τεχνολογικό υλικό. Όταν δεν είναι, μεταδίδει τον εαυτό του σε αγώνες εικονικών αυτοκινήτων. Γράφει και κάνει αναφορές για την τεχνολογία και την κυβερνοασφάλεια με ιστότοπους όπως οι Candid.Technology και MakeUseOf από το 2018. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected].