Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το Apple Watch δεν σαρώνει προς τα πάνω: Γρήγορη επιδιόρθωση

Το Apple Watch δεν σαρώνει προς τα πάνω: Γρήγορη επιδιόρθωση

Το Apple Watch έχει γίνει ένας δημοφιλής και κομψός σύντροφος για πολλούς ανθρώπους, παρέχοντας πολλές δυνατότητες και απρόσκοπτη ενσωμάτωση με τα iPhone. Ωστόσο, όπως κάθε ηλεκτρονική συσκευή, μερικές φορές μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα. Ένα απογοητευτικό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσουν ορισμένοι χρήστες Apple Watch είναι η αδυναμία ολίσθησης προς τα επάνω στην οθόνη.

Σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε τις αιτίες που το Apple Watch δεν σύρεται προς τα επάνω και μερικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα.

Τι είναι το πράσινο φως στο Apple Watch; Πώς να το απενεργοποιήσετε;

Γιατί το Apple Watch δεν σύρεται προς τα επάνω;

Εάν το Apple Watch σας δεν σας επιτρέπει να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω, οι παρακάτω λόγοι μπορεί να προκαλέσουν το πρόβλημα.

  • Η οθόνη του Apple Watch ή οι άκρες είναι βρώμικες.
  • Σφάλμα συστήματος.
  • Ζητήματα με τη συνδεσιμότητα μεταξύ iPhone και Apple Watch.

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα;

Παρακάτω έχουμε εξηγήσει μερικούς τρόπους που μπορεί να σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν θα σαρώσει το Apple Watch.

Ανάγνωση:  Τηλεχειριστήριο Firestick που αναβοσβήνει πορτοκαλί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Επανεκκινήστε το Apple Watch

Το πρώτο βήμα για την επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος που σχετίζεται με το λογισμικό είναι η επανεκκίνηση της συσκευής. Για επανεκκίνηση του Apple Watch, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί μέχρι να εμφανιστεί το ρυθμιστικό απενεργοποίησης. Σύρετε το ρυθμιστικό και μόλις η συσκευή απενεργοποιηθεί εντελώς, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πλευρικό κουμπί ξανά μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple. Αυτή η απλή επανεκκίνηση συχνά επιλύει μικρές δυσλειτουργίες και μπορεί να επαναφέρει το ρολόι σας στη βέλτιστη απόδοσή του.

Καθαρίστε την οθόνη και τις άκρες

Με την πάροδο του χρόνου, βρωμιά, ιδρώτας ή άλλα σωματίδια μπορεί να συσσωρευτούν στην οθόνη του Apple Watch σας, οδηγώντας σε προβλήματα που σχετίζονται με την αφή. Σκουπίστε απαλά την οθόνη με ένα μαλακό πανί που δεν αφήνει χνούδι για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα ή μουτζούρες που μπορεί να εμποδίσουν την ευαισθησία στην αφή. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε ένα μη λειαντικό πανί για να αποφύγετε το γδάρσιμο της οθόνης.

Αντικαταστήστε το Apple Watch

Είναι πιθανό το Apple Watch σας να μην σας επιτρέπει να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω επειδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη σύζευξη του iPhone και του Apple Watch, επομένως η κατάργηση σύζευξης και η εκ νέου αντιστοίχιση μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημα. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς να αποσυνδέσετε το Apple Watch σας.

Ανάγνωση:  NUOPTIMA: UK Search Awards 2024 Νικητής για το καλύτερο B2B SEO

Για να αντιστοιχίσετε ξανά το Apple Watch, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Πλευρά κουμπί στο ρολόι σας μέχρι να δείτε το λογότυπο της Apple στο ρολόι σας.
  • Κρατήστε το iPhone σας κοντά στο Apple Watch.
  • Παρακέντηση Να συνεχίσει στο Χρησιμοποιήστε το iPhone σας για να ρυθμίσετε αυτό το Apple Watch μήνυμα που εμφανίστηκε στο iPhone σας.
  • Πατήστε σε οποιοδήποτε από τα δύο Ρύθμιση για τον εαυτό μου ή Ρύθμιση για ένα μέλος της οικογένειας όπως απαιτείται.
  • Η εφαρμογή θα σας ζητήσει να τοποθετήσετε το ρολόι σας στο πλαίσιο, να το τοποθετήσετε στο πλαίσιο.
  • Το Apple Watch σας θα αντιστοιχιστεί. Μετά από αυτό, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση.

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple

Εάν καμία από τις παραπάνω λύσεις δεν επιλύσει το πρόβλημα, ίσως είναι καιρός να ζητήσετε βοήθεια από την Υποστήριξη της Apple. Έχουν μια αφοσιωμένη ομάδα ειδικών που μπορούν να σας καθοδηγήσουν στα προηγμένα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων ή να κανονίσουν μια επισκευή ή αντικατάσταση εάν είναι απαραίτητο. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της Apple.

Πώς να κάνετε ping στο Apple Watch σας;