Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το Alt+Tab δεν λειτουργεί στα Windows 11: Γρήγορη επιδιόρθωση

Το Alt+Tab δεν λειτουργεί στα Windows 11: Γρήγορη επιδιόρθωση

Εάν είστε χρήστης των Windows 11, μπορεί να έχετε αντιμετωπίσει ένα ενοχλητικό πρόβλημα: η συντόμευση Alt+Tab, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ ανοιχτών παραθύρων, σταματά να λειτουργεί.

Αυτό μπορεί να επηρεάσει την παραγωγικότητα και τη ροή εργασίας σας, ειδικά εάν εκτελούνται πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα.

Ευτυχώς, ορισμένες απλές λύσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το Alt+Tab στα Windows 11. Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς να αντιμετωπίσετε και να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα με μερικά εύκολα βήματα.

Γιατί το Alt+Tab σταματά να λειτουργεί στα Windows 11;

Υπάρχουν διάφοροι πιθανοί λόγοι για τους οποίους το Alt+Tab ενδέχεται να μην λειτουργεί στα Windows 11. Ακολουθούν μερικοί από τους πιο συνηθισμένους:

  • Κατεστραμμένο ή παλιό πρόγραμμα οδήγησης πληκτρολογίου.
  • Λογισμικό ή υλικό σε σύγκρουση ή μη συμβατό.
  • Ένα σφάλμα ή ένα σφάλμα στα Windows 11.
  • Εσφαλμένη ρύθμιση πληκτρολογίου.

Πώς να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα οδήγησης ήχου Realtek στα Windows 11;

Πώς να διορθώσετε το Alt+Tab που δεν λειτουργεί στα Windows 11;

Τώρα που καταλάβαμε γιατί το Alt+Tab δεν λειτουργεί στα Windows 11, ας βουτήξουμε γρήγορα στις επιδιορθώσεις για να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα.

Ανάγνωση:  Μπαταρίες CR2016 έναντι CR2032: 6 βασικές διαφορές

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας

Μερικές φορές, οι πιο εύκολες λύσεις είναι οι καλύτερες. Τι μπορεί να είναι ευκολότερο από την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας;

Όταν κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, η μνήμη RAM διαγράφεται και τυχόν μικρά σφάλματα που προκαλούν το πρόβλημα ξεπλένονται.

Μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, ελέγξτε ξανά τον συνδυασμό για να δείτε αν λειτουργεί.

Αποσυνδέστε και επανασυνδέστε το πληκτρολόγιο

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε εξωτερικό πληκτρολόγιο, η αποσύνδεση και στη συνέχεια η επανασύνδεση του πληκτρολογίου μπορεί να σας βοηθήσει.

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το πληκτρολόγιο σε διαφορετική θύρα αυτή τη φορά. Εάν λειτουργεί καλά, τότε υπάρχει πρόβλημα με την ίδια τη θύρα.

Είναι το Intel i5 καλό για gaming;

Ενημερώστε το πρόγραμμα οδήγησης του πληκτρολογίου σας

Ένα ελαττωματικό ή παλιό πρόγραμμα οδήγησης πληκτρολογίου μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου του Alt+Tab που δεν λειτουργεί. Για να ενημερώσετε το πρόγραμμα οδήγησης του πληκτρολογίου σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Βήμα 1: Ανοίξτε τις ρυθμίσεις της Διαχείρισης Συσκευών αναζητώντας τη Διαχείριση Συσκευών στη γραμμή αναζήτησης ή κάντε δεξί κλικ στο κουμπί Έναρξη και κάντε κλικ στο Διαχειριστή της συσκευής.

Βήμα 2: Εντοπίστε και μεταβείτε στο πρόγραμμα οδήγησης πληκτρολογίου. Κάντε δεξί κλικ στο πρόγραμμα οδήγησης και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης.

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο Αναζητήστε αυτόματα προγράμματα οδήγησης. Τα Windows θα αναζητήσουν αυτόματα και θα κάνουν λήψη των πιο πρόσφατων προγραμμάτων οδήγησης για το υλικό σας.

Ανάγνωση:  Πώς να διαγράψετε το Facebook Live Video

Διόρθωση: Σφάλμα εφαρμογής Msoadfsb.exe

Εκτελέστε το Windows Update Troubleshooter

Ένας άλλος τρόπος για να διορθώσετε το Alt+Tab που δεν λειτουργεί στα Windows 11 είναι να εκτελέσετε το Windows Update Troubleshooter.

Είναι ένα ενσωματωμένο εργαλείο για τον έλεγχο και τη διόρθωση των σφαλμάτων που λαμβάνετε κατά τη λήψη ενημερώσεων για Windows.

Δείτε πώς μπορείτε να εκτελέσετε το Windows Update Troubleshooter:

Βήμα 1: Αναζητήστε ρυθμίσεις αντιμετώπισης προβλημάτων στη γραμμή αναζήτησης και επιλέξτε την επιλογή. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε στο Ρυθμίσεις > Σύστημα > Αντιμετώπιση προβλημάτων.

Βήμα 2: Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Άλλο εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων.

Βήμα 3: Πλοηγηθείτε στο Ενημερωμένη έκδοση για Windows και κάντε κλικ στο Τρέξιμο.

Αφήστε το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων να εκτελεστεί και, στη συνέχεια, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

Ενημερώστε τα Windows 11

Το Windows Update είναι μια ενσωματωμένη δυνατότητα των Windows 11 που πραγματοποιεί αυτόματη λήψη και εγκατάσταση των πιο πρόσφατων ενημερώσεων για τον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων οδήγησης.

Η ενημέρωση των Windows 11 μπορεί επίσης να διορθώσει το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το Alt+Tab στα Windows 11.

Αναζητήστε τις ρυθμίσεις του Windows Update στη γραμμή αναζήτησης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εκσυγχρονίζω. Στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, θα δείτε Επανεκκίνηση τώρα επιλογή. Αυτό συμβαίνει επειδή έχω ήδη κατεβάσει τις ενημερώσεις και μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή μου, οι ενημερώσεις θα εγκατασταθούν αυτόματα.

Το touchpad δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Τροποποιήστε τις ρυθμίσεις μητρώου του πληκτρολογίου

Εάν θέλετε μια πιο τεχνική λύση, μπορείτε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις μητρώου των Windows και να τις τροποποιήσετε.

Ανάγνωση:  Η Apple ενδέχεται να διακόψει ορισμένα μοντέλα iPad το 2024

Βήμα 1: Ανοίξτε το Μητρώο των Windows πατώντας το πλήκτρο Windows + R και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε regedit.

Βήμα 2: Μεταβείτε στον ακόλουθο κατάλογο:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer

Βήμα 3: Αναζητήστε το AltTabSetting DWORD.

Βήμα 4: Ορίστε την τιμή σε 1.

Επανεκκινήστε την Εξερεύνηση των Windows

Μερικές φορές, η επανεκκίνηση της Εξερεύνησης των Windows μπορεί επίσης να βοηθήσει στην επιδιόρθωση του προβλήματος Alt+Tab που δεν λειτουργεί στα Windows 11.

Βήμα 1: Ανοίξτε το Task Manager κάνοντας δεξί κλικ σε ένα κενό χώρο και επιλέγοντας Task Manager από το μενού.

Βήμα 2: Εντοπίστε την Εξερεύνηση των Windows στην καρτέλα Διεργασίες. Μετά από αυτό, κάντε δεξί κλικ σε αυτό και επιλέξτε Επανεκκίνηση.

Το Save As δημιουργεί αντίγραφο;

Εκτελέστε μια καθαρή εκκίνηση του συστήματός σας

Μια καθαρή εκκίνηση ή μια καθαρή εκκίνηση, είναι μια τεχνική αντιμετώπισης προβλημάτων που χρησιμοποιείται στα λειτουργικά συστήματα Windows για τη διάγνωση και την απομόνωση διενέξεων ή ζητημάτων λογισμικού. Εκτελώντας μια καθαρή εκκίνηση, εκκινείτε τον υπολογιστή σας με ένα ελάχιστο σύνολο προγραμμάτων οδήγησης και προγραμμάτων εκκίνησης, επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε και να επιλύσετε προβλήματα που προκαλούνται από λογισμικό ή υπηρεσίες σε διένεξη.

Δείτε πώς μπορείτε να εκτελέσετε μια καθαρή εκκίνηση του συστήματός σας:

Βήμα 1: Πατήστε το πλήκτρο Windows + R στο πληκτρολόγιό σας για να ανοίξετε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση. Πληκτρολογήστε msconfig και πατήστε Enter. Αυτό θα ανοίξει το βοηθητικό πρόγραμμα System Configuration.

Βήμα 2: μεταβείτε στο καρτέλα Υπηρεσίες στο παράθυρο Διαμόρφωση συστήματος.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε ότι οι Χάρτες Google δεν λειτουργούν; Απόλυτος οδηγός

Βήμα 3: Επιλέξτε το πλαίσιο που λέει Απόκρυψη όλων των υπηρεσιών της Microsoft για να αποτρέψετε την απενεργοποίηση βασικών υπηρεσιών των Windows. Κάντε κλικ στο Απενεργοποίηση όλων κουμπί για να απενεργοποιήσετε όλες τις υπηρεσίες που δεν ανήκουν στη Microsoft.

Βήμα 4: Στη συνέχεια, ανοίξτε τη Διαχείριση εργασιών. Στη Διαχείριση εργασιών, μεταβείτε στο Ξεκίνα καρτέλα και απενεργοποιήστε όλα τα προγράμματα εκκίνησης που αναφέρονται κάνοντας δεξί κλικ σε καθένα και επιλέγοντας Καθιστώ ανίκανο.

Μόλις τελειώσετε, κλείστε τη Διαχείριση εργασιών και επιστρέψτε στο παράθυρο Διαμόρφωση συστήματος. Κάντε κλικ Εντάξει για να εφαρμόσετε τις ρυθμίσεις και μετά να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.

Εκτελέστε το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων πληκτρολογίου

Τέλος, μπορείτε να εκτελέσετε το ενσωματωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων πληκτρολογίου για να επιλύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το πληκτρολόγιο.

Κατευθύνομαι προς Πίνακας ελέγχου > Υλικό και ήχοι > Συσκευή και εκτυπωτές. Εδώ, κάντε δεξί κλικ στο πληκτρολόγιο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αντιμετώπιση προβλημάτων.

Αφήστε το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων να τρέξει και να κάνει τη δουλειά του.

Ελπίζουμε ότι ακολουθώντας τα εννέα βήματα που αναφέραμε παραπάνω, μπορείτε να διορθώσετε το Alt+Tab που δεν λειτουργεί στα Windows 11 εύκολα και γρήγορα.

Είναι τα Windows 11 πιο γρήγορα από τα Windows 10;