Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το τηλεχειριστήριο Roku αναβοσβήνει με πράσινο φως: Γρήγορη επιδιόρθωση

Το τηλεχειριστήριο Roku αναβοσβήνει με πράσινο φως: Γρήγορη επιδιόρθωση

Το Roku είναι μία από τις πολλές συσκευές που είναι διαθέσιμες για άτομα που ενδιαφέρονται για τη διαδικτυακή ροή. Η εταιρεία προσφέρει τηλεόραση, συστήματα ήχου και έξυπνες οικιακές συσκευές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για προβολή και άλλους σκοπούς.

Σε αυτό το άρθρο, συζητάμε γιατί βλέπετε πράσινο φως στο τηλεχειριστήριο Roku και 7 επιδιορθώσεις που μπορείτε να προσπαθήσετε να επιλύσετε το πρόβλημα.

Η πράσινη λυχνία που αναβοσβήνει στο τηλεχειριστήριο Roku υποδεικνύει ότι το τηλεχειριστήριο εξακολουθεί να βρίσκεται σε λειτουργία σύζευξης και εξακολουθεί να προσπαθεί να συνδεθεί στην τηλεόρασή σας. Όσο η πράσινη λυχνία αναβοσβήνει, δεν θα μπορείτε να αντιστοιχίσετε το τηλεχειριστήριο Roku με την τηλεόραση.

Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί λόγοι για αυτό:

  • Οι μπαταρίες του τηλεχειριστηρίου είναι είτε νεκρές είτε κατεστραμμένες.
  • Υπάρχει υπερφόρτωση δεδομένων και η Roku δεν μπορεί να τη διαχειριστεί.
  • Υπάρχουν μερικά μικρά σφάλματα στο σύστημα.

Το YouTube δεν λειτουργεί στο Roku: 7 διορθώσεις

Για μια βέλτιστη εμπειρία Roku, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα με το πράσινο φως που αναβοσβήνει. Ακολουθούν μερικές γρήγορες επιδιορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε:

Ανάγνωση:  Κριτική: Σύστημα διπλού ασύρματου μικροφώνου Maono WM821

Αλλάξτε τις μπαταρίες

Οι νεκρές ή κατεστραμμένες μπαταρίες μπορεί να είναι ένας από τους λόγους για το πρόβλημα. Απλώς αντικαταστήστε τις μπαταρίες και ελέγξτε ξανά.

Εάν πιστεύετε ότι οι τρέχουσες μπαταρίες είναι εντάξει, τότε βγάλτε τις μπαταρίες και περιμένετε περίπου ένα λεπτό πριν τις τοποθετήσετε ξανά. Θα πρέπει να λειτουργήσει αυτή τη φορά.

Συσκευή Roku κύκλου ισχύος

Για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή σας Roku, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τη συσκευή και στη συνέχεια να την αποσυνδέσετε από την κύρια πηγή τροφοδοσίας.

Στη συνέχεια, περιμένετε 30 δευτερόλεπτα έως ένα λεπτό και, στη συνέχεια, συνδέστε τη συσκευή ξανά στην πηγή τροφοδοσίας και, στη συνέχεια, ξεκινήστε τη συσκευή. Αυτή η διαδικασία συνήθως καθαρίζει ορισμένα μικρά σφάλματα που ενδέχεται να παρεμποδίζουν την απόδοση της συσκευής.

Όταν ολοκληρωθεί, δοκιμάστε να αντιστοιχίσετε ξανά το τηλεχειριστήριό σας κρατώντας πατημένο το κουμπί σύζευξης για 3 δευτερόλεπτα.

Επαναφέρετε τη συσκευή σας Roku

Η επαναφορά θα καταργήσει όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα και τις προτιμήσεις στη συσκευή σας. Επομένως, η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα πρέπει να είναι η τελευταία σας λύση και θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όταν αποτύχουν όλες οι άλλες επιλογές.

Μπορείτε να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις της συσκευής Roku χρησιμοποιώντας δύο τρόπους:

Σκεύη, εξαρτήματα

Εντοπίστε το μικρό Επαναφορά κουμπί ή μια τρύπα καρφίτσας στο πίσω μέρος της συσκευής σας. Πάτα το Επαναφορά κουμπί ή τοποθετήστε μια καρφίτσα στην τρύπα καρφίτσας.

Ανάγνωση:  Είναι το Dying Light 2 cross-platform και cross-gen;

Πριν πραγματοποιήσετε την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι ενεργοποιημένη. Αφού ολοκληρωθεί η επαναφορά, θα δείτε μια ενδεικτική λυχνία στις περισσότερες συσκευές.

Ρυθμίσεις συστήματος

Εκτελέστε τα παρακάτω βήματα με το τηλεχειριστήριο Roku ή την εφαρμογή για κινητά:

  • Τύπος Σπίτι στο τηλεχειριστήριο Roku και, στη συνέχεια, κάντε κύλιση στις Ρυθμίσεις.
  • Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Σύστημα > Προηγμένες ρυθμίσεις συστήματος.
  • Επιλέγω Εργοστασιακή επανεκκίνηση. Για Roku TV, επιλέξτε Εργοστασιακή επαναφορά όλων. Μετά από αυτό ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες.

Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή WiFi Roku

Ίσως υπάρχει παρεμβολή στο σήμα του δικτύου που κάνει το τηλεχειριστήριο να αναβοσβήνει με πράσινο φως. Μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Απλώς αποσυνδέστε το ρούτερ από την κύρια πρίζα και μετά περιμένετε μερικά λεπτά και μετά συνδέστε ξανά το δρομολογητή. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η εκκίνηση του δρομολογητή και αφήστε τον να σταθεροποιηθεί.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Roku για σύζευξη

Η εφαρμογή θα αντικαταστήσει το τηλεχειριστήριο μέχρι να καταλάβετε το πρόβλημα. Απλώς κατεβάστε την εφαρμογή στο τηλέφωνο ή το tablet σας και θα λειτουργεί ως το τηλεχειριστήριό σας προς το παρόν.

Γιατί το φως Roku μου αναβοσβήνει;