Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το σόναρ Steelseries δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Το σόναρ Steelseries δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Η Steelseries είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες περιφερειακών στον κόσμο που κατασκευάζει τα πάντα, από ηχεία, πληκτρολόγια, ποντίκια και ακουστικά. Ωστόσο, όσο καλά και αν είναι τα προϊόντα τους, δεν είναι τέλεια και τα πράγματα μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα από καιρό σε καιρό.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για το σόναρ της Steelseries που δεν λειτουργεί, τις αιτίες πίσω από αυτό και τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Ποια προβλήματα μπορούν να εμποδίσουν τη λειτουργία του Steelseries Sonar;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους το Steelseries Sonar ενδέχεται να μην λειτουργεί όπως αναμένεται. Μερικές κοινές αιτίες περιλαμβάνουν:

  • Το Steelseries GG δεν είναι εγκατεστημένο.
  • Προβλήματα προγράμματος οδήγησης.
  • Προβλήματα υλικού με τα ακουστικά.

Διαβάστε επίσης: Πώς να επαναφέρω όλες τις ρυθμίσεις ήχου στα Windows 11;

Πώς να διορθώσετε τα σφάλματα σόναρ Steelseries;

Ακολουθούν πέντε διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις σόναρ Steelseries

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε τις ρυθμίσεις του βυθομέτρου για να δείτε εάν το ακουστικό σας εντοπίζεται, το βυθόμετρο είναι ενεργοποιημένο και η ένταση είναι αρκετά υψηλή ώστε να μπορείτε να ακούτε τον ήχο που έρχεται στα ακουστικά σας. Εάν το σετ μικροφώνου-ακουστικού δεν λειτουργεί, γενικά η αποσύνδεση και η επανασύνδεσή του μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα. Διαφορετικά, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε το Sonar κρατώντας πατημένο το κουμπί λειτουργίας για 10 δευτερόλεπτα και μετά αφήστε το να φύγει.

Ανάγνωση:  Πέρα από το δωμάτιο διακομιστή: Κατανόηση του ρόλου των κέντρων δεδομένων στις πλατφόρμες συναλλαγών

Εάν έχετε πολλές εξόδους ήχου συνδεδεμένες στον υπολογιστή σας, βεβαιωθείτε ότι τα ακουστικά σας έχουν ρυθμιστεί ως η προεπιλεγμένη έξοδος ήχου για να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι ήχοι του συστήματος δρομολογούνται στα ακουστικά σας.

Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης ήχου

Δεδομένου ότι το σφάλμα σχετίζεται με τον ήχο, η ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης ήχου στον υπολογιστή σας συχνά επιλύει το πρόβλημα.

Βήμα 1: Τύπος Windows Key + X και κάντε κλικ στο Διαχειριστή της συσκευής.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα

Βήμα 2: Κάντε διπλό κλικ Ελεγκτές ήχου, βίντεο και παιχνιδιών για εμφάνιση όλων των ορατών συσκευών ήχου.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα

Βήμα 3: Κάντε δεξί κλικ στη συσκευή ήχου και κάντε κλικ στο Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα

Βήμα 4: Κάντε κλικ Αναζήτηση αυτόματα για προγράμματα οδήγησης, και τα Windows θα κάνουν αυτόματα λήψη και εγκατάσταση οποιωνδήποτε ενημερώσεων προγραμμάτων οδήγησης χρειάζονται.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα

Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, μπορείτε να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα για να απεγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης ήχου και να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας για να τα εγκαταστήσετε ξανά.

Εκτελέστε το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων ήχου

Τα Windows συνοδεύονται από μια σειρά από πραγματικά χρήσιμα προγράμματα αντιμετώπισης προβλημάτων που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση προβλημάτων όπως αυτό. Δείτε πώς μπορείτε να εκτελέσετε το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων ήχου.

Βήμα 1: Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του ήχου στη γραμμή εργασιών και κάντε κλικ Ανοίξτε τις ρυθμίσεις ήχου.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα

Βήμα 2: Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε το Αντιμετώπιση προβλημάτων κουμπί. Κάντε κλικ σε αυτό και περιμένετε να τελειώσει. Αυτό ελπίζουμε να επιλύσει το πρόβλημά σας.

Ανάγνωση:  Κουπόνια SuperShop και εκπτωτικούς κωδικούς
Πώς να διορθώσετε το σφάλμα

Επανεγκαταστήστε το Steelseries GG

Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει το Steelseries GG ή εάν η τρέχουσα εγκατάσταση δεν λειτουργεί, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά το Steelseries GG για να δείτε εάν αυτό επιλύει το πρόβλημά σας. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να επανεγκαταστήσετε το πρόγραμμα.

Βήμα 1: Πάτα το Πλήκτρο Windows + X για να ανοίξετε το μενού Γρήγορης πρόσβασης και κάντε κλικ στο Εφαρμογές και δυνατότητες.

Γιατί η επικάλυψη Discord μου δεν λειτουργεί;  |  Candid.Τεχνολογία

Βήμα 2: Βρείτε το Steelseries GG σε αυτήν τη λίστα και κάντε κλικ στο Απεγκατάσταση.

Γιατί η επικάλυψη Discord μου δεν λειτουργεί;  |  Candid.Τεχνολογία

Μόλις καταργηθεί το πρόγραμμα, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας, εγκαταστήστε ξανά το Steelseries GG από το επίσημη ιστοσελίδα και προσπαθήστε να το εκκινήσετε ξανά.

Απευθυνθείτε στην υποστήριξη πελατών της Steelseries

Εάν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να απευθυνθείτε Υποστήριξη πελατών Steelseries και ζητήστε τους να διορθώσουν το πρόβλημα για εσάς. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για αποτυχία υλικού ή λογισμικού, το προσωπικό υποστήριξης της Steelseries θα μπορεί να εντοπίσει το πρόβλημα και να το επιλύσει ανάλογα.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι ένα πληκτρολόγιο 80 τοις εκατό; Οφέλη και κορυφαίες 5 επιλογές