Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το πρώτο αναδιπλούμενο της Google ενδέχεται να κυκλοφορήσει το 2023. Διέρρευσαν οι προδιαγραφές της οθόνης

 Το πρώτο αναδιπλούμενο της Google ενδέχεται να κυκλοφορήσει το 2023.  Διέρρευσαν οι προδιαγραφές της οθόνης

Με το λανσάρισμα smartphone της Google για το έτος ήδη πίσω μας και χωρίς επίσημη ενημέρωση για μια πτυσσόμενη συσκευή από την εταιρεία, οι φήμες είναι σκληρές. Μόλις διέρρευσε προδιαγραφές οθόνης για ένα επερχόμενο αναδιπλούμενο Google, που φέρεται να ονομάζεται Pixel Fold, το οποίο πιθανολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2023.

Το 91Mobiles αναφέρει ότι το Pixel Fold. με την κωδική ονομασία Felix θα διαθέτει πτυσσόμενες οθόνες από τη Samsung τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Το τηλέφωνο θεωρείται ότι έχει παρόμοια μορφή με το Galaxy Z Fold και χαμηλότερη τιμή, επομένως θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς λειτουργεί αυτή η συνεργασία Google-Samsung.

Η εσωτερική αναδιπλούμενη οθόνη φημολογείται ότι τρέχει σε ανάλυση 2208 x 1840, με διαστάσεις 123 mm x 148 mm, κάτι που δείχνει μια οθόνη 7,5 ιντσών μετρημένη διαγώνια. Η οθόνη είναι ελαφρώς μικρότερη σε μέγεθος σε σύγκριση με την οθόνη 7,6 ιντσών του παλαιότερου Galaxy Z Fold 2 με ανάλυση 2208 x 1768. Όπως μπορείτε να πείτε, η ανάλυση είναι επίσης ελαφρώς υψηλότερη, υποδηλώνοντας μεγαλύτερη πυκνότητα pixel και πιθανότατα καλύτερη οπτική ποιότητα και ευκρίνεια στο Pixel Fold.

Θεωρείται επίσης υψηλός ρυθμός ανανέωσης και, ενώ δεν έχουμε ακόμη επιβεβαιωμένο αριθμό, ο προγραμματιστής Kuba Wojciechowski, πηγή της 91Mobiles για τη διαρροή οθόνης, προτείνει ότι θα μπορούσε να φτάσει τα 120 Hz. Η οθόνη θα έχει μέση φωτεινότητα 800 nits, με την αιχμή να φτάνει τα 1200 nits.

Ανάγνωση:  Squid Game Season 2: Επίσημο τρέιλερ κυκλοφόρησε. Δεν υπάρχει ημερομηνία ακόμα

Δεν υπάρχει καμία λέξη για την εξωτερική οθόνη αυτή τη στιγμή, αλλά μπορείτε να περιμένετε να είναι περίπου το ίδιο όσον αφορά τις προδιαγραφές σε σύγκριση με την εξωτερική οθόνη του Z Fold 4.

Το τηλέφωνο μοιράζεται τον επεξεργαστή του με τα Pixel 7 και 7 Pro — το Tensor G2 και ένα σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Η κύρια κάμερα αναμένεται να είναι ένας αισθητήρας 50MP Sony IMX787 σε συνδυασμό με έναν τηλεφακό IMX386 ultrawide και S5K3J1. Όσο για την selfie κάμερα, περιμένουμε να δούμε μια IMX355.

Στις Ειδήσεις: Η κρυπτογράφηση email του Office 365 μπορεί ενδεχομένως να αποκαλύψει το περιεχόμενο του μηνύματος