Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το κουδούνι της πόρτας αναβοσβήνει μπλε: Γρήγορη επιδιόρθωση

Το κουδούνι της πόρτας αναβοσβήνει μπλε: Γρήγορη επιδιόρθωση

Οι έξυπνες οικιακές συσκευές γίνονται γρήγορα ο κανόνας καθώς γίνονται πιο αξιόπιστες, συμπαγείς και φθηνότερες. Τούτου λεχθέντος, αυτές οι συσκευές μπορούν ακόμα να αντιμετωπίσουν τυχαία προβλήματα κατά καιρούς που μπορεί πραγματικά να παρεμποδίσουν την εμπειρία του χρήστη.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για τα κουδούνια που αναβοσβήνουν μπλε, τους λόγους πίσω από αυτό και τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Δεδομένου ότι ένας μπλε δακτύλιος LED είναι η μόνη φωτεινή ένδειξη στη συσκευή, υποδεικνύει την κατάστασή της αναβοσβήνοντας μπλε σε διαφορετικά μοτίβα. Με βάση το μοτίβο στο οποίο αναβοσβήνει το κουδούνι της πόρτας σας, μπορεί απλώς να σημαίνει ότι λαμβάνετε μια κλήση, ότι το κουδούνι της πόρτας φορτίζει ή αντιμετωπίζει προβλήματα συνδεσιμότητας.

Ακολουθεί ένας πίνακας που συνοψίζει όλες τις διαφορετικές λειτουργίες αναλαμπής που μπορεί να χρησιμοποιήσει το Κουδούνι της πόρτας σας.

Μοτίβο αναβοσβήνει LED Υποδεικνύεται μήνυμα
Μπλε φως που αναβοσβήνει σε διαστήματα ενός δευτερολέπτου Το κουδούνι της πόρτας εκκινεί ή επανεκκινεί.
Μπλε φως που αναβοσβήνει και κινείται προς τα πάνω Το κουδούνι της πόρτας επιχειρεί να συνδεθεί στο WiFi για τη διαδικασία εγκατάστασης.
Το μπλε φως αναβοσβήνει τέσσερις φορές ακολουθούμενο από μια σταθερή λευκή λάμψη Η διαδικασία εγκατάστασης έχει ολοκληρωθεί και το κουδούνι της πόρτας είναι έτοιμο για χρήση.
Μόνο το πάνω μισό αναβοσβήνει μπλε Ο κωδικός πρόσβασης WiFi είναι λανθασμένος ή το Ring Doorbell Pro έχει ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο φόρτισης.
Γρήγορα μπλε αναβοσβήνει ακολουθούμενο από λευκό κύκλο Το κουδούνι της πόρτας επαναφέρθηκε με επιτυχία στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Περιστρεφόμενο μπλε φως Πατήθηκε το κουδούνι της πόρτας
Συμπαγές μπλε φως Μια κλήση (αμφίδρομη επικοινωνία) βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τις περισσότερες φορές, ένα μπλε κουδούνι που αναβοσβήνει υποδεικνύει προβλήματα συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο. Άλλες κοινές αιτίες περιλαμβάνουν:

  • Κακή συνδεσιμότητα δικτύου.
  • Αποτυχία υλικού.
  • Το κουδούνι της πόρτας μπορεί να έχει κολλήσει σε θηλιά για μπότες.
Ανάγνωση:  Πώς να αυξήσετε τη διαφορετικότητα της σκέψης στον οργανισμό σας

Διαβάστε επίσης: Γιατί το κουδούνι μου Ring δεν συνδέεται στο WiFi;

Ακολουθούν πέντε διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Κάντε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας

Όπως πάντα, το πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση προβλημάτων είναι η επανεκκίνηση της συσκευής που μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα.

Φαίνεται σχεδόν σαν αστείο τώρα, αλλά η επανεκκίνηση της συσκευής σας έχει αρκετά εκπληκτικά αποτελέσματα και ίσως μπορέσετε να επιλύσετε πολλά φαινομενικά τυχαία ζητήματα.

Ελέγξτε την ισχύ του σήματος WiFi

Τα κακά σήματα WiFi είναι μία από τις κύριες αιτίες για τους οποίους η έξυπνη οικιακή συσκευή σας ενδέχεται να μην μπορεί να συνδεθεί στο WiFi. Βεβαιωθείτε ότι ο δρομολογητής σας είναι ρυθμισμένος ψηλότερα για να αποτρέπονται παρεμβολές από άλλες συσκευές στο σπίτι και ότι το κουδούνι της πόρτας σας είναι πολύ εντός της εμβέλειας του δρομολογητή WiFi.

Ελέγξτε την κατάσταση της μπαταρίας του κουδουνιού πόρτας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Ring στο τηλέφωνό σας για να ελέγξετε τα τρέχοντα επίπεδα μπαταρίας στο κουδούνι της πόρτας σας. Εάν η μπαταρία είναι πολύ χαμηλή, αυτό μπορεί επίσης να προκαλεί προβλήματα σύνδεσης. Δοκιμάστε να αλλάξετε την μπαταρία ή να φορτίσετε το κουδούνι της πόρτας με βάση το μοντέλο σας και να συνδεθείτε ξανά στο δίκτυο.

Διαβάστε επίσης: Το τηλεχειριστήριο Fios δεν λειτουργεί: 6 Διορθώσεις

Ανάγνωση:  10 λόγοι για τους οποίους το Ethernet σας είναι πιο αργό από το WiFi

Επαναφέρετε τη συσκευή

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να επαναφέρετε το κουδούνι της πόρτας σας και να προσπαθήσετε να συνδεθείτε ξανά στο δίκτυο WiFi. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε και κρατήστε πατημένο το πορτοκαλί κουμπί στο πίσω μέρος του κουδουνιού σας Ring μέχρι να επανεκκινηθεί και δοκιμάστε να συνδεθείτε ξανά στο δίκτυο WiFi.

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη Ring

Εάν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να απευθυνθείτε Υποστήριξη δαχτυλιδιούort και ζητήστε τους να επιλύσουν το πρόβλημα για εσάς. Ένας εκπρόσωπος υποστήριξης πελατών της Ring θα μπορεί να εντοπίσει το ακριβές πρόβλημα με το κουδούνι της πόρτας σας και να το διορθώσει είτε εξ αποστάσεως είτε να παρέχει μια επιλογή επισκευής ή αντικατάστασης σε περίπτωση που το πρόβλημα προκαλείται από βλάβη υλικού.

Διαβάστε επίσης: Google Fi εναντίον Verizon: 5 σημεία συζήτησης