Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Το επόμενο PlayStation της Sony θα είναι μια φορητή συσκευή

Το επόμενο PlayStation της Sony θα είναι μια φορητή συσκευή

Αν γίνουν πιστευτές οι νέες αναφορές, το νέο PlayStation της Sony θα είναι φορητό. Αν και η εταιρεία σιωπά για το θέμα, τα νέα έχουν προκαλέσει περιέργεια και ενθουσιασμό στους λάτρεις του gaming που περίμεναν με ανυπομονησία την επόμενη κυκλοφορία της Sony.

Insider Gaming ανέφερε ότι η Sony εργάζεται σε ένα νέο έργο με την κωδική ονομασία Q Lite, αυτό το επόμενο κομμάτι του υλικού της Sony απαιτεί το PlayStation 5 και δεν θα είναι συσκευή ροής cloud. Αντίθετα, θα χρησιμοποιεί το Remote Play με το PlayStation 5, το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό που ο γίγαντας της κονσόλας έχει προωθήσει αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Η συσκευή θα απαιτεί συνεχή σύνδεση στο διαδίκτυο και θα έχει προσαρμοστική ροή έως 1080p και 60 FPS.

Πηγή: Insider Gaming

Σύμφωνα με τα πρώτα πρωτότυπα, η συσκευή θα μοιάζει πολύ με χειριστήριο PlayStation 5, αλλά με οθόνη αφής LCD 8 ιντσών στο κέντρο. Η συσκευή θα περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες όπως προσαρμοστικές σκανδάλες για απτική ανάδραση. κουμπιά έντασης ήχου, ηχεία και υποδοχή εισόδου ήχου, μεταξύ άλλων.

Insider Gaming έχει δηλώσει ότι το Q Lite βρίσκεται στη φάση του QA και αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από το PlayStation 5 Pro και μετά το Detachable Disc Drice PS5. Αυτά τα νέα είναι σημαντικά καθώς η Sony σχεδιάζει να αυξήσει τις προσφορές υλικού παιχνιδιών τελευταία. Ο υπεύθυνος του κλάδου, Jeff Grubb, ανέφερε ότι η Sony σχεδιάζει να ανακοινώσει τη «δεύτερη φάση του PS5», η οποία αφορούσε το μελλοντικό της παιχνίδι.

Ανάγνωση:  Οι καλύτεροι Ιταλικοί ιστότοποι κουπονιών και εκπτώσεων για το 2024

Αυτή η δεύτερη φάση ισχύει επίσης για τις άλλες προσφορές υλικού της Sony, όπως μια νέα αποσπώμενη μονάδα δίσκου PlayStation 5, Project Nomad (ασύρματα ακουστικά), Project Voyager (ασύρματα ακουστικά) και Q Lite (χειρός) όλα προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με το PlayStation Pro να στοχεύει σε μια εορταστική κυκλοφορία το 2024.

Οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο PlayStation Showcase καθώς θα είναι μεγάλο.

Ο Καναδάς ερευνά το OpenAI για χρήση και αποκάλυψη δεδομένων

Κουμάρ Χέμαντ

Κουμάρ Χέμαντ

Αναπληρωτής Συντάκτης στο Candid.Technology. Ο Hemant γράφει στη διασταύρωση τεχνολογίας και πολιτισμού και έχει έντονο ενδιαφέρον για την επιστήμη, τα κοινωνικά ζητήματα και τις διεθνείς σχέσεις. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected]