Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τι σημαίνει “Λυπούμαστε που δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με τον συνδρομητή κινητής τηλεφωνίας”;

Τι σημαίνει

Εάν αναρωτιέστε γιατί ο φίλος σας δεν είναι προσβάσιμος, μην ανησυχείτε. Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Ας αποκωδικοποιήσουμε μαζί γιατί ακούμε ότι ένα άτομο δεν είναι προσβάσιμο σε στιγμές που το καλούμε — μπορεί να υπάρχουν πολλοί λόγοι πίσω από τη μη προσβασιμότητά του.

Σε αυτό το άρθρο, προσπαθούμε να παραθέσουμε τους λόγους πίσω από το ηχογραφημένο μήνυμα σφάλματος “λυπούμαστε ότι δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με τον συνδρομητή κινητής τηλεφωνίας” για να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε το 0ne που ταιριάζει απόλυτα στο σενάριο σας.

Διαβάστε επίσης: Γιατί είναι απενεργοποιημένες οι κλήσεις μου LTE; 10 Διορθώσεις

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να μην είναι προσβάσιμος. Ας συζητήσουμε μερικά από αυτά:

Λόγος 1: Εκτός πλέγματος

Το άτομο με το οποίο προσπαθείτε να έχει μάλλον απενεργοποιήσει το τηλέφωνό του. Αυτό σημαίνει ότι είτε είναι απασχολημένοι είτε τελείωσε η μπαταρία της συσκευής τους. Το τηλέφωνό τους θα μπορούσε επίσης να είναι σε λειτουργία αεροπλάνου/πτήσης. Μπορεί επίσης να ακούσετε ένα προηχογραφημένο μήνυμα ότι ο αριθμός είναι απενεργοποιημένος σε αυτήν την περίπτωση.

Ανάγνωση:  Τι κάνει ένας σύμβουλος CRM; – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Λόγος 2: Εκτός περιοχής

Υπάρχει επίσης πιθανότητα το άτομο που καλείτε να είναι εκτός περιοχής κάλυψης δικτύου. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκονται σε μια περιοχή όπου το τηλέφωνό τους δεν μπορεί να βρει σήμα που να μπορεί να τους συνδέσει μαζί σας. Δοκιμάστε να τους καλέσετε ξανά μετά από λίγο, αν συμβεί αυτό.

Λόγος 3: Μη επισκευή/Απενεργοποίηση

Ο αριθμός που καλείτε ενδέχεται να μην είναι επισκευασμένος. δηλαδή δεν είναι πλέον σε χρήση. Εάν συμβαίνει αυτό, ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε να προσεγγίσετε το άτομο με άλλα μέσα. Το άτομο με το οποίο προσπαθείτε να επικοινωνήσετε μπορεί να έχει διακόψει τον αριθμό του και να έχει αλλάξει σε έναν νέο αριθμό.

Λόγος 4: Έχετε αποκλειστεί

Ίσως έχετε αποκλειστεί? φαίνεται σκληρό αλλά είναι πιθανό. Ένας άλλος τρόπος επιβεβαίωσης αυτής της επιλογής είναι όταν ακούτε ήχους κλήσης που μοιάζουν με μπιπ ή ο αριθμός τους φαίνεται απασχολημένος κάθε φορά που τους καλείτε.

  • Εάν δεν μπορείτε να προσεγγίσετε το άτομο, μπορείτε να δοκιμάσετε έναν εναλλακτικό αριθμό.
  • Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να αλλάξετε τη θέση σας για να δείτε εάν το τηλέφωνό σας δεν έχει την κατάλληλη ισχύ σήματος.
  • Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης σας μία φορά για να ελέγξετε αν βρίσκεστε σε περιοχή με καλή συνδεσιμότητα.
Ανάγνωση:  Ξεκλειδώστε τα μυστικά για να ενισχύσετε τις λέξεις που ενισχύουν τις μετατροπές

Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να έχετε αποκλειστεί, τότε δεν έχει νόημα να επικοινωνήσετε μαζί τους. Ωστόσο, για να επιβεβαιώσετε το ένστικτό σας, δοκιμάστε να τους καλέσετε από διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου. Εάν το ένστικτό σας είναι αληθινό, προχωρήστε.

Διαβάστε επίσης: Γιατί το τηλέφωνό μου Verizon σταματά τις κλήσεις; 9 Διορθώσεις