Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξελίσσονται συνεχώς και μπορείτε να βρείτε περισσότερες συμβουλές. Κάθε άτομο σε έναν χώρο κοινωνικής δικτύωσης έχει κορυφαίες συμβουλές για να μοιραστεί μαζί σας. Καθώς οι άνθρωποι γίνονται πιο έμπειροι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν διαφορετικές απόψεις για διάφορα πράγματα.

Ωστόσο, εξαρτάται από την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που χρησιμοποιείτε. Επομένως, όσο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζουν να εξελίσσονται, οι συμβουλές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα είναι επίσης διαφορετικές. Ποιες είναι οι νέες συμβουλές τώρα;

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές κοινωνικών μέσων που μπορείτε να εξετάσετε παρακάτω:

1. Καθώς κάνετε blog, αναζητήστε έναν τρόπο να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας

Το περιεχόμενο είναι χρήσιμο για την προώθηση του μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ελέγχετε πάντα την κατάσταση του ιστολογίου μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να γνωρίζετε τι νέο υπάρχει στους ιστότοπους ιστολογίων κοινωνικών μέσων. Και όταν επιλέγετε να κάνετε blog, βρείτε τρόπους να προωθήσετε το περιεχόμενο προς τα έξω.

Δημοσιεύστε τα ιστολόγιά σας και κάποιος μπορεί να τα βρει. Αλλά αυτό δεν θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε ως blogger. Επομένως, έχετε συνδέσμους κοινής χρήσης κοινωνικών δικτύων και κοινοποιήστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανάγνωση:  Το καλύτερο 15 λογισμικό φαρμακείων για το 2024

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλους τρόπους για να το διανείμετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να το μοιραστείτε με άλλους ιστότοπους ή να δραστηριοποιηθείτε σε ομαδικούς ιστότοπους και να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας εκεί.

Σχετικός πόρος: Πέντε τακτικές για να αυξήσετε την προσέγγιση χρηστών των οργανικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης

2. Διαχειριστείτε το χρόνο σας αποτελεσματικά

Διαχειριστείτε το χρόνο σας αποτελεσματικά

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να σας κάνουν να καταναλώσετε όλο τον χρόνο σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να χαθείτε στο Instagram για ώρες. Το δράμα στο Facebook και το Twitter μπορεί να σας κρατήσει κολλημένους στην οθόνη σας.

Η ιδέα είναι να διαχειρίζεστε τον χρόνο σας χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε για επαγγελματικές είτε για προσωπικές χρήσεις.

Βρείτε λοιπόν έναν τρόπο να φυλάξετε προσεκτικά τον χρόνο σας και ορίστε χρόνο για τα social media. Αφιερώστε χρόνο κάνοντας την επιχείρησή σας και μην ξοδεύετε όλο τον χρόνο σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ρυθμίστε ένα χρονόμετρο εάν χρειάζεται. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μοιράσετε τον χρόνο σας σε διάφορα πράγματα. Για να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τα social media, πρέπει να έχετε προσεκτική διαχείριση χρόνου.

3. Εκτιμήστε την ποιότητα έναντι της ποσότητας

Το περιεχόμενο που δημοσιεύετε πρέπει να είναι ποιοτικό, και επίσης η κοινότητα που έχετε πρέπει να είναι ποιοτική. Μπορεί να έχετε πάνω από 50.000 ακόλουθους στο Instagram, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, εκτός αν τουλάχιστον το 90% των ανθρώπων είναι ενεργοί και μοιράζονται συνεχώς το περιεχόμενό σας.

Το να έχεις λίγους αφοσιωμένους οπαδούς ή θαυμαστές μπορεί να κάνει περισσότερα από πολλούς θαυμαστές που δεν κάνουν πολλά. Τα μεγάλα νούμερα στη σελίδα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν σημαίνουν ποιότητα. Στα social media η ποιότητα των πάντων είναι πολύ μεγαλύτερη από την ποσότητα.

Ανάγνωση:  15 δημιουργικές ιδέες βίντεο TikTok για ενίσχυση της απήχησης (+ παραδείγματα)

Βάλτε πολλή ενέργεια και σκεφτείτε το περιεχόμενό σας και πώς μεγαλώνετε την κοινότητά σας, ο κόσμος παρακολουθεί.

4. Θυμηθείτε γιατί χρησιμοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Θυμηθείτε γιατί χρησιμοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μεταξύ των πολλών συμβουλών, μπορείτε να ακολουθήσετε ενώ χρησιμοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το να γνωρίζετε γιατί χρησιμοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ζωτικής σημασίας. Εάν δεν έχετε ιδέα γιατί χρησιμοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι καλύτερο να κάνετε ένα διάλειμμα και να μάθετε γιατί.

Είναι ζωτικής σημασίας να έχετε έναν σκοπό ή λόγο για τη χρήση οποιωνδήποτε σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μόλις έχετε μια ιδέα γιατί ή είστε σίγουροι για αυτό.

Τότε ό,τι κάνετε πρέπει να ξεκινά από αυτό το σημείο. Επιπλέον, αυτός είναι ο απώτερος στόχος για οποιονδήποτε χρησιμοποιεί πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για την επιχείρησή σας.

5. Η υπερβολική χρήση των social media έχει τα μειονεκτήματά της

Τα πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να οδηγήσουν σε εθισμό, απομόνωση και κατάθλιψη. Φροντίστε να κάνετε διαλείμματα από καιρό σε καιρό και περιορίστε τη χρήση σας σε μια υγιεινή ποσότητα.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι πάντα ακριβή: Αυτά που βλέπετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συχνά φιλτράρονται και επιμελούνται για να δείχνουν μόνο τα καλύτερα μέρη της ζωής των ανθρώπων.

Μην πιστεύετε όλα όσα βλέπετε και πάρτε τα πάντα με λίγο αλάτι. Επιπλέον, προσέξτε το φαινόμενο του θαλάμου ηχούς, όπου βλέπετε μόνο πληροφορίες που συμφωνούν με τις υπάρχουσες πεποιθήσεις σας.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια προκατειλημμένη και ανακριβή άποψη του κόσμου. Φροντίστε να αναζητήσετε διάφορες πηγές πληροφοριών και μην φοβάστε να αμφισβητήσετε τις δικές σας πεποιθήσεις.

Ανάγνωση:  70:20:10 Μάρκετινγκ

6. Μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι

Είναι επικίνδυνο να βασίζεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για όλες τις ειδήσεις, την ψυχαγωγία και τις απαιτήσεις επικοινωνίας σας. Τι θα συνέβαινε εάν η πλατφόρμα έβγαινε εκτός σύνδεσης ή άλλαζε την πολιτική της απροσδόκητα;

Δεν θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε με άλλους ή να λάβετε πληροφορίες. Ως αποτέλεσμα, η ύπαρξη εναλλακτικών μέσων για να παραμείνετε συνδεδεμένοι και ενημερωμένοι είναι ζωτικής σημασίας.

Μπορείτε, για παράδειγμα, να εγγραφείτε σε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αξιόπιστους ιστότοπους ή να ακολουθήσετε bloggers που γράφουν για θέματα που σας ενδιαφέρουν.

7. Σκεφτείτε πριν μοιραστείτε

Είναι πολύ εύκολο να εμπλακείτε στη στιγμή και να μοιραστείτε κάτι χωρίς να λάβετε υπόψη τις συνέπειες. Δεν μπορείς να πάρεις κάτι πίσω όταν είναι εκεί έξω.

Επομένως, προτού πατήσετε το “δημοσίευση”, αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε πώς θα μπορούσαν να γίνουν αντιληπτές οι λέξεις σας και εάν μπορεί να σας στοιχειώσουν ξανά αργότερα.

Επιπλέον, να έχετε κατά νου ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι δημόσιος χώρος. ακόμα κι αν μοιράζεστε περιεχόμενο μόνο με μια μικρή ομάδα φίλων, ό,τι δημοσιεύετε μπορεί να προβληθεί από οποιονδήποτε.

8. Σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή των άλλων

Σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή των άλλων

Το ότι κάτι είναι ανοιχτό στο κοινό δεν σημαίνει ότι είναι δίκαιο παιχνίδι. Εάν δεν θέλετε να μοιραστείτε τίποτα για τον εαυτό σας, μην το μοιραστείτε με κάποιον άλλο.

Επίσης, ακόμα κι αν είναι φίλοι σας, σκεφτείτε δύο φορές πριν ανεβάσετε εικόνες τους χωρίς τη συγκατάθεσή τους. Επίσης, αν παρατηρήσετε κάτι που σας κάνει να νιώθετε άβολα, μιλήστε!

Ανάγνωση:  Οδηγός αγοράς τομέα για ιστολόγια: Επιλέγοντας το τέλειο όνομα

Σκεφτείτε έξω από το κουτί

Σήμερα, πολλές επιχειρήσεις παλεύουν για την προσοχή των πελατών τους σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες. Για αυτόν τον λόγο, πρέπει να κάνετε τον εαυτό σας να ξεχωρίζει. Για να τραβήξει την προσοχή του κόσμουπρέπει να σκεφτείτε έξω από το κουτί, αλλά φυσικά, με καλό τρόπο.

Συγκεκριμένα, αποφύγετε τη δημοσίευση ακατάλληλων βίντεο για να τραβήξετε την προσοχή. Επίσης, μην βασίζεστε σε μία μόνο πλατφόρμα, ειδικά αν χρησιμοποιείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για επαγγελματικούς λόγους. Εγγραφείτε σε άλλες πλατφόρμες για να συνδεθείτε με όλα τα μέλη της κοινότητάς σας στο διαδίκτυο.

Συμπερασματικά, τα παραπάνω είναι μερικές συμβουλές κατά τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το πιο σημαντικό, θυμηθείτε να γίνετε δημιουργικοί και να χρησιμοποιείτε τα πολλά διαθέσιμα γραφικά.

Επιπλέον, μπορείτε να μάθετε περισσότερα από άλλους και να βρείτε καλύτερους τρόπους για να γίνετε δημιουργικοί και να κάνετε το περιεχόμενό σας pop.

Ελέγξτε την πιο πρόσφατη πλατφόρμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργικότητά σας για διάφορα πράγματα στο περιεχόμενό σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ανταποκρίνεστε για να διασφαλίσετε ότι συμμετέχετε και όχι μόνο μεταδίδετε το περιεχόμενό σας.

Και για να αναπτυχθείτε περισσότερο, μάθετε από τους άλλους. Ρωτήστε την διαδικτυακή σας κοινότητα και άλλους και μάθετε διάφορα πράγματα για το τι χρειάζονται και τι θέλουν.