Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τι να δημοσιεύσετε ως μαθητής: Ιδέες και ατάκες ζωής

Τι να δημοσιεύσετε ως μαθητής: Ιδέες και ατάκες ζωής

Ανεξάρτητα από το αν είστε ήδη διάσημος blogger ή κάποιος που μόλις ξεκινάει, το πρόβλημα της επιλογής για το τι θα γράψετε είναι ακόμα εμφανές! Επομένως, το να διατηρείτε το περιεχόμενο εμπνευσμένο δεν είναι τόσο εύκολο, ειδικά αν θέλετε να προσφέρετε κάτι μοναδικό και να παρέχετε πρωτότυπο περιεχόμενο.

Το τελευταίο είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές, καθώς δεν αναδημοσιεύετε ή αντιγράφετε απλώς, αλλά παρέχετε στη φωνή ενός συγγραφέα μια ιδιαίτερη ανατροπή σαν ένας μεγάλος αφηγητής. Ωστόσο, αν ψάχνετε για υπέροχες ιδέες ιστολογίου και life hacks, διαβάστε παρακάτω!

Τι να δημοσιεύσετε ως μαθητής: Ιδέες και Life Hacks

blog για Ιδέες και Life Hacks

– Ιστολόγιο College Life.

Αν υπάρχει τουλάχιστον ένα θέμα που δεν καλύπτεται ποτέ πλήρως αυτές τις μέρες, αυτό είναι η κολεγιακή ζωή με όλους τους αγώνες της.

Φυσικά, μπορεί να έχουμε κάποιον από το Χάρβαρντ να δημοσιεύει σχετικά με το πώς είναι εκεί ή μια νεαρή κοπέλα να έχει εγγραφεί στο κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα ως διεθνής φοιτητής, ωστόσο η εμπειρία σας θα είναι πάντα διαφορετική! Είναι η ευκαιρία σας να σας μιλήσετε για την ακαδημαϊκή σας ζωή και ενδεχομένως να βοηθήσετε κάποιον να δει το φως στο τέλος του τούνελ και να τα αντιμετωπίσει όλα! Απλώς αφήστε τη δημιουργικότητά σας να κυλήσει και πείτε τη όπως είναι, καθώς θα διατηρείτε πάντα το περιεχόμενό σας πρωτότυπο!

Ανάγνωση:  Πώς να δημιουργήσετε Meta Leads δωρεάν

– Περιβαλλοντικά και Κοινωνικά Θέματα.

Εάν υπάρχει κάτι σημαντικό που συμβαίνει τοπικά ή ένα περιβαλλοντικό πρόβλημα που θα θέλατε να αντιμετωπίσετε, η προώθηση του μέσω του ιστολογίου σας είναι ο καλύτερος τρόπος. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να λειτουργήσει, καθώς πρέπει να ελέγξετε όλα τα γεγονότα και να παράσχετε επαληθευμένες πληροφορίες, ωστόσο μπορεί να είναι η αρχή της μελλοντικής σας καριέρας.

Εάν δεν είστε σίγουροι για τη δομή ή τη μορφοποίηση τέτοιων αναρτήσεων ιστολογίου, είναι πάντα δυνατό να συμβουλευτείτε Σύμπαν γραφής για μια πληθώρα εμπνευσμένων ιδεών και παραδειγμάτων για το πώς γίνονται τα πράγματα. Απλώς αφιερώστε χρόνο για να εξερευνήσετε και να γράψετε για αυτό που πραγματικά έχει σημασία για εσάς!

– Ένα ειδησεογραφικό ιστολόγιο στο Διαδίκτυο.

Μιλώντας για σημαντικά γεγονότα στην τοπική κοινωνία, πολλοί σύγχρονοι bloggers φαίνεται να μένουν μακριά από οτιδήποτε θυμίζει πολιτική με αυτόν ή τον άλλο τρόπο. Ωστόσο, όταν θέλετε να μιλήσετε για ένα ηρωικό άτομο στην περιοχή ή ένα παιδί που βοήθησε να σωθεί ένας άστεγος σκύλος, αξίζει να είναι στις ειδήσεις.

Σκεφτείτε να δημιουργήσετε ένα κανάλι ειδήσεων ιστολογίου όπου δημοσιεύετε ειδήσεις καθημερινά και μιλάτε για τα θετικά πράγματα που συχνά παραβλέπονται. Είναι εγγυημένο ότι θα νιώσετε πολύ καλύτερα και πιο χαρούμενοι μαζί με τους επισκέπτες σας.

Ανάγνωση:  Μετατροπές Macro & Micro: Τι σημαίνουν και πώς να τις παρακολουθείτε

– Ακολουθώντας το αληθινό σας πάθος.

Αν σας έχουν ξεμείνει από ιδέες, σκεφτείτε τι σας φαίνεται και τι σας εμπνέει και στραφείτε σε πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε πραγματικά παθιασμένοι. Μπορεί να είναι μουσική, τέχνες, αθλήματα, ταινίες ή προσωπικότητες που σας εμπνέουν. Σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια ανάρτηση ιστολογίου αυτοβοήθειας που θα σας τραβήξει πίσω από την καταστροφή και θα σας υπενθυμίσει όλα τα όμορφα και σημαντικά πράγματα. Μόλις αφιερώσετε χρόνο για να το δουλέψετε, θα εμπνεύσει και άλλους να κάνουν το ίδιο και να σας ακολουθήσουν!

– Ιστορικά και Θεματικά Ιστολόγιο.

Αν και θα βρείτε σε αφθονία δημοσιεύσεις σχετικά με τις τρέχουσες τάσεις και διασημότητες, γιατί να μην αφιερώσετε χρόνο για να ερευνήσετε ιστορικές πτυχές της ζωής; Κάντε το δημιουργικό, δυναμικό και θεματικό μέχρι ένα σημείο! Τώρα, δεν χρειάζεται να γράψετε για την Αρχαία Ρώμη, καθώς μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να εξερευνήσετε τη δεκαετία του ’80 ή να μιλήσετε για το πόσο διαφορετικά ήταν τα πράγματα στη δεκαετία του 1950. Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες από τα εθνικά αρχεία και να ζητήσετε από τους ηλικιωμένους να το κάνουν πιο ζωντανό και εμπνευσμένο!

Παραμένοντας ενήμερος για τα Trending Things

Χωρίς αμφιβολία, μπορείτε να επιλέξετε ουσιαστικά οποιοδήποτε θέμα για να προωθήσετε το blog σας γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί εφόσον δεν παραβιάζετε το νόμο! Εάν θέλετε να κερδίσετε δημοτικότητα και να διευρύνετε το κοινό-στόχο σας, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να το ελέγξετε τρέχουσες τάσεις στο blogging και να καθορίσουν πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσελκύσουν και να παρακινήσουν τους ανθρώπους. Μπορεί να είναι ένα σύντομο βίντεο πρόκλησης που προσθέτετε στις αναρτήσεις σας, μια έρευνα που εμπνέει τους ανθρώπους να συμμετέχουν ή κάποια κοινωνική καμπάνια στην οποία συμμετέχετε.

Ανάγνωση:  Λειτουργείτε σε μια δύσκολη ή βαρετή θέση; Δείτε πώς να δημιουργήσετε περιεχόμενο που λειτουργεί

Αν κάτι είναι trend, μην το απορρίπτετε αυτόματα, ακόμα κι αν σας φαίνεται περίεργο, αλλά κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να σκεφτείτε δύο φορές και να πάτε τα πράγματα σε άλλο επίπεδο. Σε τελική ανάλυση, γιατί να μην δημιουργήσετε εσείς κάποια τάση και να είστε αυτός που θα ξεκινήσει ένα εντελώς νέο κίνημα στα social media; Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις και απλά προχώρα!