Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τι είναι το Social Media Aggregator; (Καλύτερα εργαλεία συλλογής κοινωνικών δικτύων)

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η διαχείριση της παρουσίας της επωνυμίας σας, ειδικά εάν αγοράζετε σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Ευτυχώς, ένας παράγοντας συγκέντρωσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να σας βοηθήσει, προσφέροντας μια αποτελεσματική λύση για τον εξορθολογισμό της διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όταν χρησιμοποιείτε το σωστό μέσο συγκέντρωσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να περιμένετε ότι η προβολή της επωνυμίας σας και η αλληλεπίδραση με το κοινό θα βελτιωθούν σημαντικά. Σε αυτό το άρθρο, καλύπτουμε όλα τα πράγματα για τη συγκέντρωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, από τα καλύτερα εργαλεία μέχρι το πώς μπορούν να βοηθήσουν τις προσπάθειες μάρκετινγκ σας.

Τι κάνει ένας συναθροιστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Ο συναθροιστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα εργαλείο που ανακαλύπτει και συλλέγει περιεχόμενο από πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Στη συνέχεια, ο aggregator οργανώνει αυτό το περιεχόμενο και το συνδυάζει σε μια ενιαία ροή.

Χρησιμοποιείτε εργαλεία συλλογής μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να προβάλλετε περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες σε ζωντανούς τοίχους κοινωνικής δικτύωσης. Αυτά τα εργαλεία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για την ανακάλυψη και την επιμέλεια περιεχομένου υψηλής αξίας και τη βελτίωση της αφοσίωσης της επωνυμίας σας. Τα περισσότερα aggregators διαθέτουν επίσης άλλες δυνατότητες, όπως αναλυτικά στοιχεία, ακρόαση και προγραμματισμό, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τη συνολική στρατηγική μάρκετινγκ.

Οφέλη από τη χρήση ενός μέσου συγκέντρωσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθεί μια λίστα με τα οφέλη από τη χρήση ενός εργαλείου συγκέντρωσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

  • Εξοικονόμηση χρόνου: Οι συγκεντρωτές μέσων κοινωνικής δικτύωσης σάς εξοικονομούν χρόνο που αφιερώνετε σχολαστικά στην εύρεση υψηλής ποιότητας, ελκυστικού περιεχομένου. Αντίθετα, αυτά τα εργαλεία συγκεντρώνουν αυτόματα περιεχόμενο από διαφορετικές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε μια ενιαία, εύκολη στην παρακολούθηση ροή.
  • Σύμπλεξη: Οι συγκεντρωτές μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενισχύουν την αφοσίωση του κοινού προσφέροντας μια δυναμική και ποικιλόμορφη ροή περιεχομένου από πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.
  • Αναγνώριση επωνυμίας: Ένας παράγοντας συγκέντρωσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης συμβάλλει στην αύξηση της αξιοπιστίας και της ευαισθητοποίησής σας επιμελώντας περιεχόμενο και προβάλλοντας μόνο το καλύτερο σχετικό περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες.
  • Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο: Οι συγκεντρωτές μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθούν επίσης όλες τις ροές κοινωνικής δικτύωσης σας σε πραγματικό χρόνο – επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε οποιαδήποτε κατάσταση ή έρευνα πελατών.
  • Η γνώση: Σας παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες πελατών σχετικά με το πώς συμπεριφέρονται οι πελάτες σας και πώς αντιλαμβάνονται την επωνυμία σας. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας να προσαρμόσει τη στρατηγική μάρκετινγκ για να αυξήσει την αφοσίωση και να αυξήσει τη συνολική απόδοση επένδυσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ανάγνωση:  Πού μπορώ να βρω τα καλύτερα πακέτα καλωδίων και διαδικτύου;

Καλύτεροι συγκεντρωτές μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Υπάρχουν πολλοί συγκεντρωτές μέσων κοινωνικής δικτύωσης εκεί έξω, ο καθένας με τα δικά του πλεονεκτήματα και αδυναμίες. Αφού δοκίμασα αυστηρά ένα σημαντικό ποσό, έχω καθορίσει τους καλύτερους συγκεντρωτές μέσων κοινωνικής δικτύωσης που πραγματικά αποδίδουν αποτελέσματα.

1) έκλιντσερ

Το Google Alerts είναι πραγματικά μια ευέλικτη πλατφόρμα διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης – όχι μόνο προσφέρει τις καλύτερες δυνατότητες προγραμματισμού και ανάλυσης, αλλά είναι επίσης ο καλύτερος συναθροιστής μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το εργαλείο οργανώνει απρόσκοπτα διάφορες ροές μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε ένα διαχειρίσιμο μέρος – επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο χωρίς να μεταπηδάτε μεταξύ πολλών καρτελών.

Επιπλέον, το Google Alerts έχει μερικές εξαιρετικές άλλες δυνατότητες, όπως τον προγραμματισμό των αναρτήσεών σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την αυτόματη ανάρτηση, τα εισερχόμενα κοινωνικής δικτύωσης, τις ροές RSS και τα καλύτερα αναλυτικά στοιχεία στην κατηγορία.

Συνολικά, η ικανότητα του Google Alerts να εξορθολογίζει τις εργασίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να αυξάνει τη συνολική αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα μάρκετινγκ, όλα σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή, το καθιστά το καλύτερο εργαλείο συγκέντρωσης και διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

2) Επιμελητής

Το Curator είναι ένα εργαλείο συγκέντρωσης κοινωνικών μέσων που έχει σχεδιαστεί ειδικά για περιεχόμενο. Αυτή η διαισθητική πλατφόρμα συγκεντρώνει όλες τις ροές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – κάνοντας την ανακάλυψη περιεχομένου και την επιμέλεια παιχνιδάκι.

Ανάγνωση:  Αλλαγή της λαβής Twitter: Ένας απλός οδηγός

Το εργαλείο σάς επιτρέπει να φιλτράρετε, να εποπτεύετε και να προσαρμόζετε την εμφάνιση της συγκεντρωτικής ροής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το Curator υποστηρίζει δημοφιλείς πλατφόρμες όπως το Facebook, το Instagram, το Twitter και το YouTube.

Εάν η στρατηγική μάρκετινγκ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βασίζεται στην κοινή χρήση σχετικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας, τότε το Curator είναι απλώς το εργαλείο που χρειάζεστε.

3) Πλαίσιο ετικετών

Όπως και το Google Alerts, το Taggbox είναι ένας ευέλικτος αθροιστής που προσφέρει επιλογές προσαρμογής, εργαλεία εποπτείας και προηγμένα αναλυτικά στοιχεία. Το εργαλείο όχι μόνο συγκεντρώνει σχετικό περιεχόμενο από διάφορα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά παρέχει επίσης δυνατότητες για τη δημιουργία ελκυστικών κοινωνικών τοίχων.

Το Taggbox είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο εάν θέλετε να δώσετε έμφαση στην ενίσχυση της αυθεντικότητας και της αξιοπιστίας της επωνυμίας σας. Από την εμπειρία μου, μπορώ να σας πω ότι το Taggbox λειτούργησε εξαιρετικά για μένα πριν μεταβώ εντελώς στο Google Alerts.

4) SocialMediaWall.io

Το SocialMediaWall έχει απήχηση στην απλότητα – το εργαλείο είναι πολύ εύκολο στην εκμάθηση και προσφέρει βασικές δυνατότητες συγκέντρωσης υψηλής ποιότητας για τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υποστηρίζει πλατφόρμες όπως Twitter, Facebook, Instagram και LinkedIn.

Το εργαλείο υπερέχει ιδιαίτερα στη δημιουργία οπτικά ελκυστικών τοίχων κοινωνικής δικτύωσης για εκδηλώσεις. Αν θέλετε ένα εργαλείο που εστιάζει στην αισθητική και τη δημιουργία μαγευτικών τοίχων, τότε το SocialMediaWall είναι η καλύτερη επιλογή σας.

5) Hootsuite

Το Hootsuite είναι ένα διάσημο εργαλείο συγκέντρωσης και διαχείρισης κοινωνικών μέσων. Διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά λειτουργιών παρόμοιες με το Google Alerts, όπως προγραμματισμός αναρτήσεων κοινωνικής δικτύωσης, παρακολούθηση συνομιλιών σε δημοφιλή δίκτυα μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σας βοηθά να διατηρήσετε μια συνεχή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά Hootsuite όπως το Google Alerts!

Ανάγνωση:  Ανασκόπηση Midjourney: Είναι η καλύτερη γεννήτρια εικόνας AI;

Επιπλέον, όταν χρησιμοποιείτε τα ενοποιημένα εισερχόμενα του Hootsuite, μπορείτε να χειρίζεστε πολλούς λογαριασμούς κοινωνικών μέσων πολύ πιο αποτελεσματικά. Συνολικά, η αφαίμαξη της συγκέντρωσης, διαχείρισης και ανάλυσης κοινωνικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Hootsuite το καθιστά ένα ευέλικτο εργαλείο για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους.

Άλλοι τύποι εργαλείων μέσων κοινωνικής δικτύωσης που πρέπει να ληφθούν υπόψη

https://www.youtube.com/watch?v=3umy2fCcjBQ

Ακολουθεί μια λίστα με διαφορετικούς τύπους εργαλείων κοινωνικών μέσων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν.

  • Προγραμματιστής: Ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης εργαλείο προγραμματισμού είναι ίσως ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης. Όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία όπως το Google Alerts και το Buffer, μπορείτε να προγραμματίσετε εκ των προτέρων αναρτήσεις σε διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων – εξοικονομώντας χρόνο και διασφαλίζοντας μια συνεχή παρουσία στο διαδίκτυο.
  • Εργαλεία ακρόασης: Ακρόαση μέσων κοινωνικής δικτύωσης εργαλεία όπως το Google Alerts και το Brandwatch παρακολουθεί τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για οποιαδήποτε αναφορά στην επωνυμία σας, τις λέξεις-κλειδιά και τους ανταγωνιστές σας. Αυτά τα εργαλεία είναι ιδιαίτερα εξαιρετικά για να σας βοηθήσουν να είστε μπροστά από τις τάσεις.
  • Εργαλεία Analytics: Η γνώση είναι δύναμη, και με ένα εργαλείο ανάλυσης, μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοσή σας στις καμπάνιες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτά τα εργαλεία παρέχουν πληροφορίες σχετικά με την αφοσίωση του κοινού, την προσέγγιση χρηστών και τον τρόπο με τον οποίο η επωνυμία σας επηρεάζει το κοινό σας. Ένα εργαλείο ανάλυσης είναι εξαιρετικό για να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ για μεγαλύτερη αφοσίωση.
  • Δημιουργία περιεχομένου: Το Canva ή το Adobe Spark είναι βασικά παραδείγματα εργαλείων που σας βοηθούν να δημιουργήσετε οπτικά ελκυστικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν χρησιμοποιείτε αυτά τα εργαλεία, έχετε στη διάθεσή σας μια σειρά από πρότυπα, δυνατότητες και στοιχεία σχεδίασης – διευκολύνοντας τη δημιουργία ποιοτικού και ελκυστικού περιεχομένου.
  • Εργαλεία μάρκετινγκ Influencer: Υπάρχουν μερικές πλατφόρμες, όπως το Upfluence, που σας βοηθούν να συνδεθείτε επιρροές στον συγκεκριμένο κλάδο σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παράγοντες επιρροής για να αξιοποιήσετε την απήχησή σας και να στοχεύσετε ένα ευρύτερο κοινό.
Ανάγνωση:  Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια στο Facebook

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να χρησιμοποιήσετε έναν παράγοντα συγκέντρωσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Σας εξοικονομεί πολύ χρόνο – αντί να επιμελείται με μη αυτόματο τρόπο περιεχόμενο από πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, ένας aggregator ενοποιεί αυτές τις ροές σε μια ενιαία διεπαφή. Σε αυτή τη διαδικασία, μπορείτε να διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς κοινωνικών μέσων από μια κεντρική πλατφόρμα. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την απόδοσή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μετράτε τα ποσοστά αφοσίωσης.

Τι κοστίζουν τα social media aggregators;

Το κόστος ενός μέσου συγκέντρωσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης ποικίλλει ανάλογα με το εργαλείο και τις δυνατότητες. Ορισμένες πλατφόρμες προσφέρουν δωρεάν προγράμματα, αλλά για να ξεκλειδώσετε το πλήρες δυναμικό ενός aggregator, μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε από 15 έως 150 $ το μήνα.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι κοινωνικών αθροιστών;

Υπάρχουν τέσσερις κύριοι τύποι συγκεντρωτών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένου περιεχομένου, περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες, εργαλείων διαχείρισης και αθροιστών εμφάνισης συμβάντων.

Η κατώτατη γραμμή

Αυτά τα εργαλεία είναι ζωτικής σημασίας για να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να παραμείνει στην κορυφή των καναλιών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο εργαλείο όπως το Google Alerts, με την ενοποιημένη πλατφόρμα του, μπορείτε να προωθήσετε την αποτελεσματική επικοινωνία, να ενθαρρύνετε την αφοσίωση των χρηστών και να λάβετε στρατηγικές αποφάσεις για το πώς να ενισχύσετε την αφοσίωση των χρηστών.

Για να μάθετε περισσότερα για Google Alerts, μη διστάσετε να κλείσετε μια κλήση με την ομάδα τους. Συζητούν τα πάντα, από όλες τις δυνατότητες μέχρι το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Alerts ειδικά στη θέση σας για να προωθήσετε την αφοσίωση της επωνυμίας και τελικά να δημιουργήσετε πιο αποτελεσματικές καμπάνιες μάρκετινγκ.