Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τι είναι το Snapchat Marketing; Πώς να κάνετε μάρκετινγκ Snapchat;

 Τι είναι το Snapchat Marketing; Πώς να κάνετε μάρκετινγκ Snapchat;

Δεν θα με πιστέψετε καθώς χύνω τα φασόλια με αυτά τα τρελά στατιστικά του Snapchat. Αλλά, αφού τα διαβάσετε, είμαι σίγουρος ότι θα προσθέσετε το μάρκετινγκ Snapchat στις καμπάνιες μάρκετινγκ σας.

Το Snapchat, μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που βασίζεται σε φωτογραφίες και βίντεο και στοχεύει νεότερους πληθυσμούς, αύξησε την αξία της μετοχής της κατά 350 τοις εκατό από το 2020 έως το 2021. Επιπλέον, οι περισσότεροι χρήστες του Snapchat είναι εκπληκτικοί 38% για την ακρίβεια, εδρεύουν στις Η.Π.Α.

Έτσι, τυχαία, εάν η επιχείρησή σας στοχεύει ένα νεότερο κοινό με έδρα τις ΗΠΑ, το Snapchat είναι απλώς η πλατφόρμα για τον πολλαπλασιασμό σας και την αύξηση των πωλήσεων. Τι είναι λοιπόν το μάρκετινγκ Snapchat και ποιες είναι οι καλύτερες στρατηγικές μάρκετινγκ Snapchat; Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας ξεναγήσω ενώ κάθεστε αναπαυτικά και διαβάζετε.

Τι είναι το Snapchat Marketing;

Τι είναι το Snapchat Marketing

Το μάρκετινγκ Snapchat είναι καμπάνιες μάρκετινγκ που πραγματοποιούνται στο Snapchat.

Λοιπόν, δεν είναι τόσο απλό. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω τις ευκαιρίες μάρκετινγκ στο Snapchat.

Το Snapchat είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης με γύρω 400 εκατομμύρια μηνιαίως ενεργοί χρήστες. Οι χρήστες μπορούν δημοσιεύστε στιγμιότυπα εικόνων και βίντεο που εξαφανίζονται δευτερόλεπτα μετά την προβολή σε αυτή την πλατφόρμα.

Ανάγνωση:  Τεχνολογικές τάσεις: Υπηρεσίες που θα βοηθήσουν στη βελτίωση του περιεχομένου ηλεκτρονικού εμπορίου

Η πλατφόρμα είναι κερδοφόρα για τη στόχευση κοινού για κάθε επιχείρηση που στοχεύει κυρίως νεότερο κοινό.

Στο Snapchat, τέσσερις στους δέκα χρήστες ισχυρίζονται ότι έχουν βρει μια επιχείρηση υποστηρίζεται από μια διασημότητα ή μια επιρροή. Οι περισσότεροι από τους χρήστες είναι ηλικίας από δεκατριών έως είκοσι τεσσάρων ετών. Επιπλέον, το 61% των χρηστών του Snapchat είναι γυναίκες.

Οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ που στοχεύουν νεότερο κοινό με έδρα τις ΗΠΑ θα δημιουργήσουν καλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI) μόλις επενδύσουν στο μάρκετινγκ Snapchat. Επιπλέον, εάν τα επιχειρηματικά προϊόντα είναι με επίκεντρο τις γυναίκες, όπως τα καλλυντικά και τα είδη μόδας, οι έμποροι θα δουν καλύτερα αποτελέσματα από τις καμπάνιες μάρκετινγκ Snapchat.

Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε: Συμβουλές για την προώθηση μιας επιχείρησης μικρής κλίμακας

Πώς να κάνετε μάρκετινγκ Snapchat;

Πώς να κάνετε Snapchat Marketing

Διαφορετικές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν διαφορετικούς αλγόριθμους και διαφορετικές βάσεις μεγάλων χρηστών. Το Snapchat δεν διαφέρει από το να είσαι διαφορετικός. Ωστόσο, μέσω της διασκεδαστικής και διαδραστικής πλατφόρμας οπτικού περιεχομένου, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να βελτιωθούν και να αναδυθούν δυναμικά στο Snapchat. Έτσι, εάν αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε το Snapchat ως εργαλείο μάρκετινγκ, ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν.

Γνωρίστε το κοινό σας

Όχι μόνο το Snapchat, για οποιαδήποτε καμπάνια μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πρέπει να εξετάσετε τον πιθανό στόχο που μπορείτε να βρείτε σε αυτήν την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Πρέπει επίσης να κατανοήσετε την επιχείρησή σας. Η εταιρεία σας πουλάει το προϊόν για το οποίο μπορείτε να βρείτε κοινό στο Snapchat; Ή, μάλλον, το Snapchat έχει το κοινό στο οποίο θέλετε να πουλήσετε προϊόντα; Εάν ναι, μπορείτε να προχωρήσετε. Πρέπει να ξέρεις-

 • Πόσο χρονών είναι το στοχευμένο κοινό σας;
 • Οι τοποθεσίες τους.
 • Τρόποι αλληλεπίδρασης του κοινού.
 • Ποια προϊόντα αναζητούν στο διαδίκτυο και πώς αγοράζουν;
Ανάγνωση:  Πώς μπορεί η επιχείρησή σας να επωφεληθεί από το βίντεο χωρίς να κάνετε τον εαυτό σας;

Τμηματοποίηση του κοινού

Μόλις αποκτήσετε την ιδέα των στοχευμένων πελατών σας, η τμηματοποίησή τους θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερα αποτελέσματα για εσάς διαφημιστικές καμπάνιες. Για παράδειγμα, η γλώσσα, τα ενδιαφέροντα, η γεωγραφία ή η τμηματοποίηση του στοχευμένου κοινού βάσει συμπεριφοράς θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες και μετατροπές.

Προσέλκυση με περιεχόμενο

Το Snapchat είναι μια διασκεδαστική και διασκεδαστική πλατφόρμα για την προσέλκυση χρηστών μέσω ελκυστικού περιεχομένου. Εάν δημοσιεύετε ελκυστικό και σχετικό περιεχόμενο εικόνας και βίντεο στο Snapchat, το στοχευμένο κοινό σας θα προσελκύσει τα στιγμιότυπά σας.

Είτε πρόκειται για εικόνες είτε για βίντεο, βεβαιωθείτε ότι οι αναρτήσεις σας διατυπώνουν μια γραμμική ιστορία προϊόντος και επιχείρησης. Οι επωνυμίες με κορυφαία απόδοση χρησιμοποιούν ιστορίες για καλύτερη αφοσίωση πελατών και υψηλότερα ποσοστά μετατροπών. Στο Snapchat, πρέπει να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνάμεις του περιεχομένου για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις διαφημιστικές σας καμπάνιες.

Να είστε καινοτόμοι και αστείοι

Το Snapchat είναι μια αστεία πλατφόρμα. Σε αντίθεση με το Facebook ή το LinkedIn. Η κυκλοθυμική και επίσημη προσέγγισή σας δεν θα λειτουργήσει στο Snapchat. Είναι μια πολύχρωμη πλατφόρμα και όλοι εδώ διασκεδάζουν. Έτσι, εάν είστε πρόθυμοι να προωθήσετε σε αυξήστε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σαςπρέπει να το κάνετε ανεπίσημα.

Πρέπει να είστε πιο αστείοι και να δημοσιεύετε δημιουργικό περιεχόμενο που μιλά για την επιχείρησή σας με πιο χιουμοριστικό τρόπο.

Ανάγνωση:  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Pottermore – Διαγραφή λογαριασμού WizardingWorld

Προετοιμάστε μια στρατηγική μάρκετινγκ Snapchat

Τώρα που έχετε όλα τα απαραίτητα στο χέρι και γνωρίζετε τι είναι το μάρκετινγκ Snapchat, μπορείτε να ξεκινήσετε το μάρκετινγκ στο Snapchat. Ακολουθούν μερικές από τις συμβουλές για την προετοιμασία μιας στρατηγικής μάρκετινγκ Snapchat-

 • Κάντε μια ανάλυση ανταγωνιστών Snapchat και κατανοήστε τους ανταγωνιστές σας. Μπορείτε να ρωτήσετε για τις καμπάνιες μάρκετινγκ και τις πρακτικές προσπάθειές τους στο Snapchat.
 • Θέστε έναν στόχο για το τι θέλετε να επιτύχετε από το Snapchat. Μπορείτε επίσης να ορίσετε ορόσημα για να μετρήσετε την επιτυχία σας στο μάρκετινγκ.
 • Μπορείτε να σχεδιάσετε τη στρατηγική τι να δημοσιεύσετε και πότε να δημοσιεύσετε με ένα κατάλληλο χρονοδιάγραμμα περιεχομένου.
 • Θα βοηθούσε αν ήσασταν παιχνιδιάρηδες και αστείοι στο Snapchat. Ωστόσο, πρέπει επίσης να αποφασίσετε για τον τύπο προοπτικής που θα έχει η επωνυμία σας στο Snapchat. Ανεξάρτητα από το πώς κάνετε την επωνυμία και την προώθηση της επιχείρησής σας, πρέπει να έχετε μια στρατηγική.

Θα πρέπει να ελέγξετε: 6 Συμβουλές για να βελτιώσετε το ψηφιακό σας περιεχόμενο

Συχνές Ερωτήσεις (FAQS):

Εδώ είναι μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το μάρκετινγκ Snapchat-

1. Πώς χρησιμοποιείτε το Snapchat για μάρκετινγκ;

Μερικοί από τους βασικούς τρόπους μάρκετινγκ Snapchat-

 • Δημοσιεύετε συχνά ιστορίες Snapchat.
 • Προωθήστε τη σελίδα Snapchat σε διαφορετικές πλατφόρμες.
 • Δημιουργήστε έναν χορηγούμενο φακό.
 • Αφήστε τους influencers να αναλάβουν τον λογαριασμό σας.
 • Προσφέρετε κωδικούς προσφοράς και εκπτώσεις.
Ανάγνωση:  Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία Reddit; Πλήρης Οδηγός

2. Είναι το Snapchat καλό για μάρκετινγκ;

Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έχουν τις καλύτερες ευκαιρίες στο Snapchat για να πουν την ιστορία της επωνυμίας τους. Οι τοπικές καμπάνιες μάρκετινγκ για επωνυμίες που στοχεύουν νεότερα δημογραφικά στοιχεία έχουν μια υγιή ευκαιρία μάρκετινγκ στο Snapchat. Επιπλέον, η πλατφόρμα προσφέρει επιλογές επικοινωνίας επωνυμίας με κοινό, συμβάλλοντας στην αύξηση των πωλήσεων.

3. Μπορεί το Snapchat να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις;

Το Snapchat είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας, ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις. Οι χρήστες του Snapchat δεν παραλείπουν τις ιστορίες των επωνυμιών. τους παρακολουθούν στενά. Από τους δέκα χρήστες του Snapchat, τέσσερις ανακαλύπτουν τις μάρκες που τους αρέσουν στο Snapchat. Έτσι, εάν έχετε μια μικρή επιχείρηση, μπορείτε πράγματι να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας μέσω του μάρκετινγκ Snapchat.

συμπέρασμα

Οι μικρές επιχειρήσεις που αναζητούν νεότερο κοινό έχουν την καλύτερη ευκαιρία σε αυτήν την πλατφόρμα. Με μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική μάρκετινγκ Snapchat, έχετε τις καλύτερες πιθανότητες να πετύχετε περισσότερες πωλήσεις. Φυσικά, είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε τις στρατηγικές που ανέφερα σε αυτό το άρθρο. Εάν αισθάνεστε βοήθεια, θα χαρώ να μάθω για την εμπειρία σας στο Snapchat.