Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τι είναι τα 40 πληκτρολόγια; Οι 3 κορυφαίες επιλογές

 Τι είναι τα 40 πληκτρολόγια;  Οι 3 κορυφαίες επιλογές

Το πληκτρολόγιό σας είναι μακράν η πιο σημαντική μέθοδος εισαγωγής για τον υπολογιστή σας. Τα ποντίκια λειτουργούν μόνο όταν ο υπολογιστής εκκινείται πλήρως στο λειτουργικό σύστημα, το ίδιο και όταν το λειτουργικό σύστημα υποστηρίζει μια γραφική διεπαφή χρήστη (GUI) εάν εργάζεστε με λειτουργικό σύστημα που βασίζεται σε CLI ή ο υπολογιστής σας δεν διαθέτει, ή ανακατεύοντας στο BIOS, το πληκτρολόγιο είναι ο καλύτερός σου φίλος.

Πολλά διαφορετικά πληκτρολόγια είναι διαθέσιμα στην αγορά και διατίθενται σε διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και τύπους. Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε 40 πληκτρολόγια και προτείνουμε τις τρεις κορυφαίες επιλογές που μπορείτε να αγοράσετε.

Διαβάστε επίσης: Πληκτρολόγηση με πληκτρολόγιο προς τα πίσω: 5 Διορθώσεις

Όπως υποδηλώνει το όνομα, τα 40 πληκτρολόγια είναι μικρότερα, συμπαγή πληκτρολόγια με μόνο το 40% των πλήκτρων ενός πληκτρολογίου πλήρους μεγέθους. Παρόμοια με τα 65 ή 80 πληκτρολόγια, αυτά τα πληκτρολόγια καταργούν τα πλήκτρα που δεν απαιτούνται ακριβώς για να πληκτρολογήσετε και συνοδεύονται μόνο από τα πλήκτρα αλφαβήτου συν κάποια άλλα απαραίτητα για συνολικά περίπου 47 έως 48 πλήκτρα, ανάλογα με το πληκτρολόγιο διάταξη.

Τα περισσότερα 40 πληκτρολόγια συνήθως καταργούν την αριθμητική σειρά, το σύμπλεγμα βέλους και συχνά τα πλήκτρα στίξης. Αυτά τα πληκτρολόγια είναι λίγο δύσκολο να τα συνηθίσετε, δεδομένου του εξαιρετικά συμπαγούς τους μεγέθους και του μικρότερου χώρου μεταξύ των πλήκτρων, αλλά μόλις το κάνετε, μπορείτε να πληκτρολογήσετε εξαιρετικά γρήγορα σε αυτά, καθώς δεν χρειάζεται πραγματικά να κινείτε πολύ τα χέρια σας.

Ανάγνωση:  Ανακοινώθηκαν τα Pixel 7 και 7 Pro: Τιμές, προδιαγραφές και ημερομηνία κυκλοφορίας

Τούτου λεχθέντος, η έλλειψη λιγότερων πλήκτρων γίνεται συχνά με την προσφορά πολλαπλών επιπέδων προγραμματιζόμενων πλήκτρων στον ίδιο τον πίνακα. Για παράδειγμα, η σειρά QWERTY λειτουργεί κανονικά όπως θα έπρεπε. μπορείτε να το προγραμματίσετε ώστε να γίνεται το αριθμητικό πλήκτρο όταν πατάτε ένα συγκεκριμένο κουμπί.

Διαβάστε επίσης: Διάταξη πληκτρολογίου ANSI έναντι ISO: 5 διαφορές πλήκτρων

Εδώ είναι τα τρία κορυφαία 40 πληκτρολόγια που μπορείτε να αγοράσετε.

ZSA Planck EZ

Μάρκα: ZSA | Τιμή: Ξεκινά από 245 $

Τι είναι τα 40 πληκτρολόγια;  Οι 3 κορυφαίες επιλογές

Το Planck EZ είναι ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο πληκτρολόγιο 40 με 47 πλήκτρα και τρία επίπεδα προσαρμογής για να αντισταθμίσει τα λιγότερα πλήκτρα στο πραγματικό πληκτρολόγιο. Μπορεί να φαίνεται πολύ μικρό και παράξενο με την πρώτη ματιά, αλλά το πληκτρολόγιο είναι εξαιρετικά διαισθητικό και μπορείτε να το συνηθίσετε αρκετά εύκολα.

Μπορείτε να αποκτήσετε το ZSA Planck EZ εδώ.

Πληκτρολόγιο Vortex Core 40

Μάρκα: Vortex Core | Τιμή: Ξεκινά από 89,00 $

Τι είναι τα 40 πληκτρολόγια;  Οι 3 κορυφαίες επιλογές

Τα πληκτρολόγια 4o της Vortex Core είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στην αγορά σε μορφή πληκτρολογίου 40. Έχετε την επιλογή των μηχανικών διακοπτών από τη σειρά Cherry MX, συμπεριλαμβανομένων των Μαύρο, Μπλε, Καφέ, Ασημί, Κόκκινο και Αθόρυβο Κόκκινο και μια επιλογή RGB.

Μπορείτε να αποκτήσετε το πληκτρολόγιο Vortex Core 40 εδώ.

Qisan MagicForce 40%

Μάρκα: Qisan | Τιμή: $54

Ανάγνωση:  Οι καλύτεροι τρόποι συλλογής και χρήσης πληροφοριών πελατών
Τι είναι τα 40 πληκτρολόγια;  Οι 3 κορυφαίες επιλογές

Αν ψάχνετε για ένα φτηνό και αξιόπιστο πληκτρολόγιο 40 για να δοκιμάσετε τα νερά, αυτό θα σας δώσει μια απόλυτη έκρηξη για το χρήμα σας. Όχι μόνο λαμβάνετε πληκτρολόγια ABS με διακόπτες Gateron Brown, αλλά και το ίδιο το πληκτρολόγιο είναι διαμορφωμένο σε μια μορφή που είναι εξαιρετικά εύκολο να το συνηθίσετε για τους νεοφερμένους.

Μπορείτε να αποκτήσετε το Qisan MagicForce 40% εδώ.

Διαβάστε επίσης: QLED vs Crystal UHD: Βασικές διαφορές