Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τι είναι ο συγχρονισμός προσκηνίου;

Τι είναι ο συγχρονισμός προσκηνίου;

Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συγχρονίζονται με έναν διακομιστή κάθε τόσο στο τηλέφωνό σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι ο συγχρονισμός της εφαρμογής φωτογραφιών σας με το cloud για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας νέων φωτογραφιών που τραβήξατε ή η εφαρμογή μηνυμάτων σας που συγχρονίζεται με τους διακομιστές της τηλεμεταφοράς σας για συγχρονισμό τυχόν νέων μηνυμάτων.

Τα περισσότερα από αυτά γίνονται στο παρασκήνιο χωρίς απαραίτητα να το λένε στον χρήστη. Θα ήταν ενοχλητικό να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε λίγα λεπτά ότι οι εφαρμογές σας συγχρονίζονται χωρίς νέες ενημερώσεις.

Τούτου λεχθέντος, πολλές φορές, οι εφαρμογές θα συγχρονίζονται όταν τις χρησιμοποιείτε ενεργά. Αυτό το άρθρο εξετάζει τον συγχρονισμό στο προσκήνιο, τι είναι και αν θα πρέπει να σας ενδιαφέρει να ειδοποιηθείτε.

Διαβάστε επίσης: Τι καταλαμβάνει το DynamicLinkMediaServer;

Όπως αναφέρθηκε, ο συγχρονισμός προσκηνίου είναι όταν η εφαρμογή που χρησιμοποιείτε συγχρονίζεται με τους διακομιστές πηγής στο προσκήνιο. Λάβετε υπόψη ότι συνήθως θα το βρείτε ως επιλογή ρύθμισης στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων του τηλεφώνου σας αντί για λειτουργικές, επειδή εξετάζει εάν θέλετε ή όχι να ενημερώνεστε για τυχόν ενεργούς συγχρονισμούς.

Κορυφαίες 7 συμβουλές και κόλπα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το έξυπνο ρολόι SamsungΔεν είναι όλες οι ειδοποιήσεις σημαντικές.

Τα τηλέφωνα με ενεργοποιημένη αυτήν τη ρύθμιση ειδοποιήσεων θα βλέπουν μια γραμμή κατάστασης στη σκιά ειδοποιήσεων που θα τους ενημερώνει ότι μια συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ενεργή και χρησιμοποιεί πόρους συστήματος και δεδομένα προσκηνίου. Η ειδοποίηση δεν μπορεί να παραβλεφθεί έως ότου η εφαρμογή σταματήσει ή σκοτωθεί στο παρασκήνιο.

Ανάγνωση:  Πλατφόρμες ροής βίντεο: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αν δεν θέλετε να ειδοποιείστε κάθε φορά που μια ενεργή εφαρμογή συγχρονίζει ή χρησιμοποιεί πόρους συστήματος – κάτι που δεν είναι πολύ χρήσιμο στην καθημερινή χρήση, θα πρέπει να αφήσετε αυτήν τη ρύθμιση απενεργοποιημένη.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι ρυθμίσεις ειδοποιήσεων όπως αυτή είναι συχνά απενεργοποιημένες από προεπιλογή, καθώς μπορούν εύκολα να ενοχλήσουν τους χρήστες με περιττές ειδοποιήσεις, ειδικά εάν έχουν εγκατασταθεί πολλές εφαρμογές στο τηλέφωνο του χρήστη.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι το Instagram Plus;

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Ο Yadullah είναι πτυχιούχος Επιστήμης Υπολογιστών που γράφει/επεξεργάζεται/φωτογραφίζει/κωδικοποιεί όλα τα πράγματα που αφορούν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα παιχνίδια και το τεχνολογικό υλικό. Όταν δεν είναι, μεταδίδει τον εαυτό του σε αγώνες εικονικών αυτοκινήτων. Γράφει και κάνει αναφορές για την τεχνολογία και την κυβερνοασφάλεια με ιστότοπους όπως οι Candid.Technology και MakeUseOf από το 2018. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected].