Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τι είναι μια εφαρμογή για κινητά; – Βασικά στοιχεία ανάπτυξης εφαρμογών για επιχειρήσεις

 Τι είναι μια εφαρμογή για κινητά;  – Βασικά στοιχεία ανάπτυξης εφαρμογών για επιχειρήσεις

Στον σύγχρονο κόσμο, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια φορητή συσκευή που δεν έχει ούτε μία εφαρμογή. Τι είναι όμως μια εφαρμογή για κινητά και ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της;

Έχουν μπει σταθερά στη ζωή μας σχεδόν ταυτόχρονα με tablet και smartphone. Επομένως, η ανάπτυξη αυτής της κατεύθυνσης είναι ραγδαία. Στις μέρες μας έχει σχεδόν κατακτήσει την αγορά. Η ανάγκη ανάπτυξης μιας εφαρμογής για κινητά γίνεται όλο και πιο επίκαιρη. Και το ios εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά είναι έτοιμος να φέρει εις πέρας αυτό το έργο.

Μια εφαρμογή για κινητά είναι ένα πρόγραμμα που αναπτύχθηκε για tablet και smartphone κατόπιν αιτήματος. Είναι εγκατεστημένο σε μια συγκεκριμένη πλατφόρμα και έχει ορισμένες λειτουργίες. Είναι σε θέση να εκτελέσει ορισμένες ενέργειες. Επίσης, είναι σε θέση να λύσει μια δεδομένη σειρά ζητημάτων.

Τι είναι μια εφαρμογή για κινητά;

Πιο πρόσφατα, οι εφαρμογές για κινητά ήταν μόνο παιχνίδια. Αλλά πολύ γρήγορα, οι επιχειρηματίες συνειδητοποίησαν ότι μια εφαρμογή θα μπορούσε να βοηθήσει στη λειτουργία μιας επιχείρησης. Επίσης, γίνετε ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ με το οποίο μπορείτε να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα και την εμπιστοσύνη στην επωνυμία σας. Μπορείτε να διεξάγετε διαφημιστικές καμπάνιες και να απλοποιήσετε τα σχόλια των πελατών.

Ανάγνωση:  Γιατί οι υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών εκτοξεύονται στην Καλιφόρνια;

Για να αναπτύξετε μια εφαρμογή για κινητά, πρέπει πρώτα να καταλάβετε ποιοι τύποι υπάρχουν; Σε τι διαφέρουν μεταξύ τους; Και ποια είναι τα οφέλη;

Βασικές τεχνολογίες ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά

Εκατοντάδες εφαρμογές για φορητές συσκευές δημιουργούνται καθημερινά για να κάνουν την εργασία με μια φορητή συσκευή πιο άνετη. Υπάρχουν διάφοροι τύποι εφαρμογών. Ανάλογα με το σε τι στοχεύουν οι εφαρμογές, υπάρχουν:

Εγγενείς εφαρμογές

Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος ανάπτυξης εφαρμογών smartphone. Για τον χρήστη, οι εφαρμογές που απαιτούν εγκατάσταση είναι εγγενείς. Σε γενικές γραμμές, αυτό ισχύει, καθώς και το γεγονός ότι τέτοιες εφαρμογές αναπτύσσονται ειδικά για πλατφόρμες φορητών συσκευών (iOS, Android, Windows Phone). Ως εκ τούτου, ο προγραμματιστής πρέπει να έχει δεξιότητες προγραμματισμού σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον ανάπτυξης (xCode για iOS, eclipse για Android). Εάν αποφασίσετε να επιλέξετε μια εφαρμογή Android, φροντίστε να το κάνετε προσλάβετε προγραμματιστές android που θα αποδώσει τέλεια.

Ως αποτέλεσμα, δίνει μια ευχάριστη εμφάνιση και ομαλή αλληλεπίδραση της εφαρμογής με το κινητό λειτουργικό σύστημα. Η εγγενής εφαρμογή είναι επίσης πολύ μπροστά τόσο από την υβριδική όσο και από την εφαρμογή Ιστού όσον αφορά την ασφάλεια. Αυτές οι εφαρμογές με τη μικρότερη κατανάλωση πόρων χρησιμοποιούν κάμερα, μικρόφωνο, επιταχυνσιόμετρο, συσκευή αναπαραγωγής και άλλες λειτουργίες. Συμβατικά, μια εγγενής εφαρμογή μπορεί να χωριστεί σε δύο ομάδες: εφαρμογές που απαιτούν σύνδεση στο Διαδίκτυο και εφαρμογές εκτός σύνδεσης.

Ανάγνωση:  Γίνεστε ιογενείς: 5 κόλπα για να γίνετε προσηλωμένοι στο TikTok

Οι εφαρμογές Ιστού διαφέρουν από τις εγγενείς εφαρμογές

Η χρήση ενός κανονικού ιστότοπου σε ένα smartphone είναι στην καλύτερη περίπτωση άβολη, στη χειρότερη – η διάταξη του ιστότοπου καταρρέει και μετά από αυτό είναι εντελώς αδύνατο να εργαστείτε μαζί του. Για το σκοπό αυτό δημιουργούνται διαδικτυακές εφαρμογές για χρήση του ιστότοπου από το τηλέφωνο. Οπότε, στην ουσία, πρόκειται για τον ίδιο ιστότοπο βελτιστοποιημένο για κινητές συσκευές. Σε αντίθεση με μια εγγενή εφαρμογή, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε εφαρμογές Ιστού – εκτελούνται στο πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου σας.

Επομένως, απολύτως τίποτα δεν εξαρτάται από το μοντέλο του τηλεφώνου (για την κινητή πλατφόρμα, για να είμαστε πιο ακριβείς). Επίσης, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα, οι εφαρμογές web δεν μπορούν να λειτουργήσουν με τις εγγενείς λειτουργίες του τηλεφώνου.

Υβριδικές Εφαρμογές

Μια υβριδική εφαρμογή ονομάζεται υβριδική επειδή συνδυάζει ορισμένες από τις λειτουργίες που έχουν μια εγγενής εφαρμογή και μια εφαρμογή Ιστού. Αυτή είναι μια εφαρμογή πολλαπλών πλατφορμών που έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί με το λογισμικό του τηλεφώνου. Αυτές οι εφαρμογές, όπως και οι εγγενείς, πραγματοποιούνται λήψη από το κατάστημα εφαρμογών, αλλά τα δεδομένα ενημερώνονται αυτόνομα. Επομένως, χρειάζονται πάντα σύνδεση στο Διαδίκτυο – χωρίς αυτήν, οι λειτουργίες web δεν λειτουργούν. Ο προγραμματισμός Android από τη https://www.dataxdev.com/services/android/ απλά δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς mashup.

Ανάγνωση:  Ο πλήρης οδηγός για την αγορά θηκών iPhone: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

συμπέρασμα

Εδώ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των εφαρμογών. Ποιο να επιλέξετε εξαρτάται από τα αποτελέσματα στα οποία στοχεύετε. Η ανάπτυξη μιας υβριδικής εφαρμογής είναι φθηνότερη και ταχύτερη από την κατασκευή μιας εγγενούς εφαρμογής. Και οι χρήστες δεν θα παρατηρήσουν τη διαφορά ούτως ή άλλως. Ως εκ τούτου, οι υβριδικές τεχνολογίες είναι οι πιο δημοφιλείς. Παρά όλη αυτή την πολυπλοκότητα, είναι πολύ εύκολο να καθοριστεί η επιλογή της τεχνολογίας για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής.

Εάν η εφαρμογή σας δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς τις εγγενείς λειτουργίες των κινητών συσκευών, εάν η υψηλή ταχύτητα επεξεργασίας είναι πολύ σημαντική (παιχνίδια, κοινωνικά δίκτυα, γεωγραφική τοποθεσία), τότε τίποτα δεν είναι καλύτερο από μια εγγενή εφαρμογή.