Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τι είναι η υπέρβαση του ορίου τιμών στο Twitter; Μπορείτε να το παρακάμψετε

Πληροφορίες για το Rate Limit Exceeded στο Twitter, ένα σφάλμα που συμβαίνει όταν υπερβαίνεται το όριο αιτήσεων στο API του Twitter.

 Τι είναι η υπέρβαση του ορίου τιμών στο Twitter; Μπορείτε να το παρακάμψετε

Με τον Elon Musk ως ιδιοκτήτη του X και στη συνέχεια του Twitter, η εφαρμογή έχει πολλές αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές είναι τόσο συχνές που προκαλούν καθημερινά θυμωμένους πελάτες. Μια τέτοια πρόσφατη αλλαγή είναι ότι το όριο τιμών ξεπέρασε το Twitter!

Τι είναι το Rate Limit Exceeded Twitter;

Τι είναι το Rate Limit Exceeded Twitter

Όταν κάποιος κάνει πάρα πολλά αιτήματα στο API του Twitter σε μια δεδομένη περίοδο, αντιμετωπίζει το σφάλμα “Υπέρβαση του ορίου ποσοστού υπέρβασης του Twitter”. Το Twitter περιορίζει τις τιμές για να διασφαλίσει ότι οι χρήστες του συμπεριφέρονται δίκαια και δεν εκμεταλλεύονται τους πόρους τους. Αυτά τα όρια επιβάλλονται για να διασφαλιστεί η σταθερότητα του συστήματος, η ασφάλεια και η βέλτιστη απόδοση για όλους.

Αυτό το μήνυμα σφάλματος, “Υπέρβαση του ορίου ποσοστού στο Twitter” αποστέλλεται σε εσάς όταν ξεπεράσετε τον επιτρεπόμενο αριθμό αιτημάτων, εμποδίζοντας την πρόσβασή σας στο API τους. Αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί κάνοντας τους χρήστες να περιμένουν καθώς το όριο ρυθμού επαναφέρεται σε μια δεδομένη χρονική στιγμή και στη συνέχεια επιτρέποντάς τους να συνεχίσουν με τα αιτήματά τους API.

Ανάγνωση:  6 τρόποι για να εγγράψετε ένα TikTok σε οποιαδήποτε συσκευή το 2024

Λειτουργεί ως μηχανισμός που επιτρέπει τη ρύθμιση της πρόσβασης και της διανομής, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του Twitter για να προσφέρει μια εξίσου θετική εμπειρία για όλους.

Μπορείτε να παρακάμψετε το όριο χρέωσης του Twitter;

Μπορείτε να παρακάμψετε το όριο χρέωσης του Twitter

Όχι, δεν υπάρχουν τρόποι για να παρακάμψετε το όριο χρέωσης που έχει υπερβεί το Twitter με τον ολοκαίνουργιο λογαριασμό σας X. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διασφαλίσετε ότι δεν θα το πάρετε.

Εγκαταστήστε το Old Chomre Twitter Extension

 • Κάντε λήψη, εγκατάσταση και χρήση της επέκτασης Chrome “Old Twitter Layout” για να επιστρέψετε στην έκδοση 2015 για ομαλή περιήγηση.
 • Αυτό διαφέρει από άλλες επεκτάσεις που προσθέτουν δυνατότητες, αλλά χρησιμοποιούν ξεχωριστό πρόγραμμα-πελάτη για να επιταχύνουν.
 • Με τη σειρά του, η ύπαρξη ξεχωριστού πελάτη αποφεύγει την τοποθέτηση ορίων ρυθμού στις λειτουργίες των χρηστών, βελτιώνοντας την πλοήγηση.
 • Λειτουργεί με προγράμματα περιήγησης Chrome, Microsoft Edge, Brave και Opera, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όλο το λογισμικό που προτιμάτε.
 • Μινιμαλιστική προσέγγιση, απολαύστε οικεία διεπαφή χωρίς επιπλέον ακαταστασία.
 • Εκτός από την επιτάχυνση της πλατφόρμας Twitter σας, αυτό θα βελτιώσει τη συνολική εμπειρία σας.

Μαζική Διαγραφή Tweets

Μαζική Διαγραφή Tweets
 • Για να αφαιρέσετε πολλά tweets ταυτόχρονα, εγκαταστήστε μια επέκταση προγράμματος περιήγησης, όπως “TweetDelete” ή “Twitter Archive Eraser”.
 • Παρακαλούμε χορηγήστε την επέκταση στον λογαριασμό σας στο Twitter μόνο αφού διαπιστώσετε ότι είναι ασφαλής όσον αφορά την ασφάλεια και τη φήμη.
 • Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, όπως η τυπική ηλικία ή ο αριθμός των tweet που θέλετε να καταργήσετε.
 • Συνεχίστε τη διαδικασία διαγραφής για να επιτρέψετε στην επέκταση να αφαιρέσει τα tweet με ελεγχόμενη μαζική μέθοδο.
 • Η μαζική διαγραφή αποφεύγει τα όρια ρυθμών Twitter, κάνοντας τη διαδικασία διαγραφής πιο εύκολη.
 • Μπορούν να προγραμματιστούν περιοδικές μαζικές διαγραφές για να διασφαλιστεί ένα καθαρό χρονοδιάγραμμα χωρίς να αντιμετωπίζουν προβλήματα υπέρβασης του ορίου ποσοστού στο Twitter.
 • Επιβεβαιώστε ότι τα διαγραμμένα tweets και το χρονοδιάγραμμα είναι άθικτα.
Ανάγνωση:  Εξερευνήστε γραφικά στοιχεία ιστότοπου: Ενισχύστε τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας

Χρησιμοποιήστε την έκδοση Android και iOS.

Ο ευκολότερος τρόπος για να ξεπεράσετε το όριο ρυθμών Twitter στο Android ή το iOS σας είναι μέσω του προγράμματος περιήγησης ιστού για κινητά.

Όταν φτάσετε στο ημερήσιο όριο αναρτήσεων στην εφαρμογή Twitter, μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε κύλιση στις ροές σας στο Twitter. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική προς το παρόν και μπορεί να αλλάξει αργότερα στο μέλλον. Δείτε πώς μπορείτε να το αποφύγετε.

 • Ενεργοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης του κινητού σας—θα μπορούσε να είναι Chrome, Opera GX, Safari ή οποιοδήποτε άλλο. Για παράδειγμα, θα εξετάσουμε το Google Chrome.
 • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitter χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά.

Χρήση του προγράμματος περιήγησης Opera GX

Χρήση του προγράμματος περιήγησης Opera GX

Μετά τις ειδήσεις για τα όρια τιμών, η χρήση του προγράμματος περιήγησης Opera GX αποδεικνύεται χρήσιμη για υπέρβαση του ορίου χρέωσης στο Twitter. Μία από τις καλύτερες επιλογές για τους τακτικούς χρήστες του Twitter είναι το Opera GX, ειδικά αν είστε gamer. Οι πιο πρόσφατες βελτιώσεις σάς δίνουν μια λειτουργία Twitter χωρίς άγχος χωρίς περιορισμούς.

Έτσι, μπορείτε να το κάνετε αυτό:

 • Μια αποτελεσματική λύση είναι ο προσανατολισμός στα παιχνίδια, που ονομάζεται Opera GX.
 • Μια νέα ενημέρωση Twitter διορθώνει προβλήματα με το όριο αναρτήσεων και τις προσφορές Tweet.
 • Αυτό παρέχει μια απρόσκοπτη και απρόσκοπτη εμπειρία περιήγησης για το Twitter.
Ανάγνωση:  Social Media Mindfulness: Δημιουργία Θετικής Διαδικτυακής Παρουσίας

Πάρα πολύ ενεργό στο Twitter;

Πάρα πολύ ενεργό στο Twitter

Αν και όλοι θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τις αγαπημένες μας εφαρμογές κοινωνικών μέσων, υπάρχει κάτι σαν υπερβολική χρήση του Twitter.

Εάν λαμβάνετε ένα μήνυμα Twitter που υπερβαίνεται το όριο χρέωσης πάρα πολλές φορές, ακόμη και για ένα επαγγελματικός λογαριασμόςο λόγος μπορεί να είναι η υπερβολική κατανάλωση.

Να γιατί είναι κακό!

 • Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει ακατάλληλα το Twitter με ποικίλες δυσμενείς επιπτώσεις στους ανθρώπους. Η ακόλουθη λίστα κριτηρίων υποδεικνύει ότι όταν η χρήση του Twitter είναι “υπερβολικά μακριά”:
 • Κατανάλωση χρόνου: Το Twitter μπορεί να αποσπά την προσοχή στις διαπροσωπικές αλληλεπιδράσεις και την παραγωγικότητα.
 • Ψυχική υγεία: Η συνεχής έκθεση στο Twitter, ιδιαίτερα για καταθλιπτικές αναρτήσεις, μπορεί επίσης να αυξήσει το άγχος, το άγχος και την κατάθλιψη.
 • Επίπτωση στην παραγωγικότητα: Το υπερβολικό tweet μπορεί να εμποδίσει την απομάκρυνση από τη δουλειά ή άλλες ευθύνες.
 • Εθισμός: Ο εθισμός θα μπορούσε να σημαίνει ένα ακατάλληλο tweet ή συνεχή έλεγχο.

Έτσι, ακόμα κι αν έχετε τα μέσα για να παρακάμψετε το όριο ρυθμού που υπερέβη το Twitter, δεν θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ελπίζω να μπορέσουμε να απαντήσουμε στην ερώτησή σας. Ενημερώστε μας αν έχουμε χάσει κάτι.