Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τι είναι η συσκευή HonHaipr στο δίκτυο WiFi σας;

Τι είναι η συσκευή HonHaipr στο δίκτυο WiFi σας;

Οποιοσδήποτε έχει έναν τόνο έξυπνων οικιακών συσκευών στο σπίτι του θα σας πει ότι τα δίκτυα WiFi μπορεί να συμφορηθούν αρκετά εύκολα και μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε κάθε συσκευή στο δίκτυο απλώς με το όνομα κεντρικού υπολογιστή τους.

Ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό είναι ότι πολλές από αυτές τις έξυπνες οικιακές συσκευές έχουν το όνομά τους από τα τσιπ ή τους μικροεπεξεργαστές που χρησιμοποιούν. Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για μια συσκευή HonHaipr στο δίκτυο WiFi σας, τι κάνει και αν είναι ασφαλής ή όχι.

Διαβάστε επίσης: Τι καταλαμβάνει το DynamicLinkMediaServer;

Το HonHaiPr είναι απλώς συντομογραφία του Hon Hai Precision Industry Inc, πιο ευρέως γνωστό ως Foxconn Technology Group. Εάν βλέπετε αυτό το όνομα στη λίστα του δικτύου σας, πιθανότατα μια από τις συσκευές Foxconn στο δίκτυό σας έχει αναγνωριστεί εσφαλμένα ως HonHaiPr αντί για το πραγματικό όνομα κεντρικού υπολογιστή.

Αυτό μπορεί επίσης να συμβεί με ορισμένα φθηνότερα προϊόντα που δεν λαμβάνουν αρκετή προσοχή ή φροντίδα κατά τη διαδικασία κατασκευής ώστε να αλλάξουν τα ονόματα κεντρικών υπολογιστών τους από οτιδήποτε άλλο εκτός από το όνομα του κατασκευαστή.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των συχνοτήτων WiFi 2,4 GHz και 5 GHz;Φωτογραφία Misha Feshchak

Τέλος, ο δρομολογητής WiFi σας μπορεί επίσης να φταίει εδώ. Ορισμένοι δρομολογητές WiFi τείνουν να χρησιμοποιούν το αναγνωριστικό κατασκευαστή ως όνομα κεντρικού υπολογιστή αντί για το πραγματικό όνομα κεντρικού υπολογιστή της συσκευής.

Ανάγνωση:  Η AMD ανακοινώνει τη σειρά Ryzen 7000. πρώτοι επεξεργαστές 5nm για υπολογιστή

Διαβάστε επίσης? Τι είναι η Huizhou Gaoshengda Technology Co Ltd;

Δεδομένου ότι το σφάλμα επηρεάζει μόνο συσκευές της Foxconn, δεν διατρέχετε πραγματικά κίνδυνο εδώ. Μπορεί να είναι ενοχλητικό να μην μπορείτε να πείτε ποια συσκευή είναι στην πραγματικότητα, ειδικά εάν έχετε πολλές συσκευές στο δίκτυό σας, αλλά δεν αποτελεί ακριβώς κίνδυνο ασφάλειας.

Η Foxconn κατασκευάζει ηλεκτρονικά εξαρτήματα και πλακέτες για πολλές συσκευές, όπως iPhone, κονσόλες παιχνιδιών και επεξεργαστές, μεταξύ άλλων. Αυτό περιλαμβάνει επίσης πολλές κάρτες δικτύου ή WiFi, όπου είναι πιθανό να συμβεί το πρόβλημα.

Τι είναι οι μικροελεγκτές;  Ένας απλός οδηγός Arduino, Raspberry και πολλά άλλαΕάν η Foxconn κάνει τη μονάδα WiFi μιας συσκευής, μπορεί να εμφανίζεται ως HonHaiPr στο δίκτυό σας.

Αν και η συσκευή σας μπορεί να είναι άλλης μάρκας εάν η Foxconn κάνει την κάρτα WiFi, το πιθανότερο είναι ότι ο δρομολογητής σας θα τη διαβάσει με το αναγνωριστικό κατασκευαστή της κάρτας WiFi και όχι ολόκληρη τη συσκευή.

Επομένως, εάν βλέπετε συσκευές HonHaiPr στο δίκτυό σας, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αυτό είναι ένα απλό ζήτημα αναγνώρισης και όχι κίνδυνος ασφάλειας. Αν και εξακολουθεί να είναι καλή ιδέα να παρακολουθείτε τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυό σας ως ενεργό μέτρο ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι η ακύρωση θορύβου;