Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τι είναι ένα πληκτρολόγιο 80 τοις εκατό; Οφέλη και κορυφαίες 5 επιλογές

 Τι είναι ένα πληκτρολόγιο 80 τοις εκατό;  Οφέλη και κορυφαίες 5 επιλογές

Τα πληκτρολόγια διατίθενται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Τα πληκτρολόγια συνήθως διατίθενται σε πλήρες μέγεθος (100 τοις εκατό), χωρίς κλειδί (TKL) και 60 τοις εκατό συμπαγές. Είναι απλά κοινά μεγέθη, όμως. επίσης διαθέσιμο σε 75 τοις εκατό, 65 τοις εκατό και 40 τοις εκατό. Τα συμπαγή πληκτρολόγια δεν έχουν num pads και επομένως κάνουν τη δουλειά αρκετά απλή για εσάς.

Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τα 80 τοις εκατό συμπαγή πληκτρολόγια, τα πλεονεκτήματά τους και τα καλύτερα που θα πρέπει να σκεφτείτε να αποκτήσετε.

Διαβάστε επίσης: Διάταξη πληκτρολογίου ANSI έναντι ISO: 5 διαφορές πλήκτρων

Το πληκτρολόγιο 80 τοις εκατό ονομάζεται επίσης πληκτρολόγιο χωρίς κλειδί (TKL). Έχουν την ίδια λειτουργία με ένα πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους αλλά χωρίς το αριθμητικό πληκτρολόγιο. Τα πλήκτρα λειτουργιών, τα βέλη, τα αριθμητικά πλήκτρα και τα αλφάβητα, μεταξύ άλλων, εξακολουθούν να υπάρχουν.

Ο κύριος στόχος αυτών των πληκτρολογίων είναι να επιτρέπουν στους χρήστες περιορισμένη κίνηση των χεριών και την κίνηση του καρπού. Αυτά τα πληκτρολόγια χρησιμοποιούνται συνήθως από χρήστες που θέλουν ένα μικρό πληκτρολόγιο με μινιμαλιστικές λειτουργίες.

Οι παίκτες το προτιμούν καθώς μειώνει την κίνηση των χεριών και τους επιτρέπει να εστιάσουν. Εάν σας αρέσει να γράφετε ή έχετε πολλές εργασίες γραφείου, οτιδήποτε απαιτεί μεγάλη χρήση του πληκτρολογίου σας, τότε μπορείτε να σκεφτείτε να αποκτήσετε αυτόν τον τύπο πληκτρολογίου. Είναι κατάλληλα για χρήστες που τους αρέσει να διατηρούν τα γραφεία τους καθαρά και να ταξιδεύουν.

Ανάγνωση:  Η Verizon ανακαλεί 2,5 εκατομμύρια hotspot επιρρεπή σε υπερθέρμανση και πυρκαγιά

Διαβάστε επίσης: Πληκτρολόγιο και στήριγμα καρπού: Ένας οδηγός συγγραφέα για άνετη πληκτρολόγηση

Το 80 τοις εκατό των πληκτρολογίων έχουν πολλαπλά οφέλη και δεν εμποδίζουν την ικανότητα εργασίας σας ούτε στο ελάχιστο. Μερικά οφέλη από τη χρήση πληκτρολογίων 80 τοις εκατό είναι τα εξής:

Πολύς χώρος ανακτάται μόλις απαλλαγείτε από το 100 τοις εκατό πληκτρολόγιό σας. Ο εξοικονομημένος χώρος στο γραφείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί παραγωγικά για άλλα σημαντικά υλικά. Ένας λιγότερο ακατάστατος χώρος γραφείου λειτουργεί επίσης για να δημιουργήσει έναν υγιή και προηγμένο διανοητικό χώρο.

Τα πληκτρολόγια Tenkey είναι πολύ ελαφριά και εύκολα στη μεταφορά. Ταιριάζουν σε τσάντες λόγω του μεγέθους τους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε.

Το καλύτερο πληκτρολόγιο για παίκτες ή συγγραφείς, καθώς δεν χρειάζεται να μετακινείτε τα χέρια σας. Βοηθά τους παίκτες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να χρησιμοποιούν τα πλήκτρα WASD μαζί με τα πλήκτρα βέλους για ευελιξία.

Το ποντίκι έχει επίσης πολύ χώρο για να κινηθεί, καθώς οι παίκτες μετά βίας χρησιμοποιούν το num pad. Ένα πληκτρολόγιο χωρίς πλήκτρα βοηθά τους συγγραφείς να εστιάζουν πλήρως, αφαιρώντας τους περισπασμούς και παρέχοντας μόνο χρήσιμα πλήκτρα.

Με το num pad αφαιρεμένο από τη δεξιά πλευρά του πληκτρολογίου, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να προσαρμοστεί αρχικά στο συμπαγές πληκτρολόγιο. Μετά από λίγο, θα διαπιστώσετε ότι η δράση του καρπού σας μειώνεται και γίνεται πιο εστιασμένη. Όχι άλλες περίεργες γωνίες για τους καρπούς σας με ελάχιστη πίεση. Η παραγωγικότητα και η απόδοση αυξάνονται με μικρότερη απόσταση από το ποντίκι.

Ανάγνωση:  Elden Ring Patches: Ενημερώσεις και βελτιώσεις που εξηγούνται

Διαβάστε επίσης: Οθόνες 24 έναντι 27 έναντι 32 ιντσών: 5 σημεία ομιλίας

Επί του παρόντος, τα πέντε κορυφαία πληκτρολόγια 80 τοις εκατό που μπορείτε να δείτε είναι τα εξής:

Διαβάστε επίσης: Τα κορυφαία 7 ασύρματα πληκτρολόγια κάτω των 1000 στην Ινδία