Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τι είναι ένα πληκτρολόγιο 65; Top 5 65 πληκτρολόγια

 Τι είναι ένα πληκτρολόγιο 65;  Top 5 65 πληκτρολόγια

Τα πληκτρολόγια διατίθενται σε όλα τα είδη διαφορετικών σχημάτων, μεγεθών και τύπων. Από όλα τα διαφορετικά πληκτρολόγια που πωλούνται σε όλο τον κόσμο, τα μηχανικά πληκτρολόγια αποτελούν το ανώτερο στρώμα με τα καλύτερα χαρακτηριστικά και τις περισσότερες διαθέσιμες επιλογές.

Σε αυτό το άρθρο, ρίχνουμε μια ματιά στο τι είναι ένα πληκτρολόγιο 65 και σας δίνουμε πέντε από τις καλύτερες επιλογές.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι τα προφίλ Keycap; Επεξηγήθηκαν 10 διαφορετικοί τύποι

Πολλά πληκτρολόγια, ειδικά τα gaming, συνοδεύονται από ένα σωρό επιπλέον κουμπιά, πλήκτρα λειτουργιών και Numpad. Αν ψάχνετε για ένα πιο κοντό, πιο συμπαγές πληκτρολόγιο, ένα πληκτρολόγιο χωρίς πλήκτρα είναι μια καλή επιλογή, καθώς αφαιρεί το Numpad για να κάνει το πληκτρολόγιο πιο συμπαγές.

Ωστόσο, εάν θέλετε να πάτε μικρότερα, ένα πληκτρολόγιο 65 είναι ο καλύτερος τρόπος. Το πληκτρολόγιο αφαιρεί κάθε μη απαραίτητο πλήκτρο. Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι περίπου το 65% του μεγέθους ενός κανονικού πληκτρολογίου πλήρους μεγέθους 104 πλήκτρων και καταργεί το Numpad καθώς και τη σειρά πλήκτρων λειτουργίας.

Τι είναι ένα πληκτρολόγιο 65;  Top 5 65 πληκτρολόγιαΤα 65 πληκτρολόγια είναι αρκετά συμπαγή, αλλά εξακολουθούν να έχουν όλα τα απαιτούμενα πλήκτρα. | Πηγή: KBDFans.com

Σε ένα κανονικό πληκτρολόγιο 65, συνήθως βλέπετε όλα τα κανονικά πλήκτρα, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους διάταξης QWERTY και των αποκλειστικών πλήκτρων βέλους. Εκτός από αυτό, λαμβάνετε μερικά πλήκτρα στα δεξιά των πλήκτρων βέλους, τα οποία συνήθως περιέχουν τα πλήκτρα αρχικής οθόνης, διαγραφής, σελίδας επάνω και σελίδας προς τα κάτω. Τα 65 πληκτρολόγια έχουν συνήθως περίπου 67 ή 68 πλήκτρα, ανάλογα με τη διάταξη.

Ανάγνωση:  Top 9 Best Tracker αριθμών κινητού με τους Χάρτες Google

Μπορείτε να πάτε ακόμη και μικρότερο από ένα πληκτρολόγιο 65 αν θέλετε. Αυτά τα πληκτρολόγια ονομάζονται πληκτρολόγια 60 και καταργούν επίσης τα πλήκτρα αρχικής, διαγραφής, σελίδας επάνω και κάτω σελίδας.

Τα 65 πληκτρολόγια είναι πιο δημοφιλή από τα 60 πληκτρολόγια απλώς και μόνο επειδή, ενώ έχουν περίπου το ίδιο μέγεθος και εξακολουθούν να είναι αρκετά συμπαγή, περιέχουν περισσότερα πλήκτρα που χρησιμοποιούνται συχνά για περισσότερη λειτουργικότητα.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι ένα πληκτρολόγιο 80 τοις εκατό; Οφέλη και κορυφαίες 5 επιλογές

Αν ψάχνετε για ένα νέο πληκτρολόγιο 65, εδώ είναι οι πέντε κορυφαίες επιλογές που μπορείτε να ελέγξετε.

Μάρκα: Πτώση | Τιμή: 210,00 $

Τι είναι ένα πληκτρολόγιο 65;  Top 5 65 πληκτρολόγια

Το Drop ALT είναι ένα συμπαγές πληκτρολόγιο 65 με οπίσθιο φωτισμό RGB, προγραμματιζόμενες μακροεντολές και πολλές επιλογές διακόπτη. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια έκδοση με δυνατότητα εναλλαγής, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένους διακόπτες στο δρόμο.

Μπορείτε να πάρετε το Drop ALT εδώ.

Μάρκα: Τόφου | Τιμή: 175,00 $

Τι είναι ένα πληκτρολόγιο 65;  Top 5 65 πληκτρολόγια

Μια άλλη αξιοπρεπής επιλογή με δυνατότητα εναλλαγής είναι το μαύρο πληκτρολόγιο Tofu65. Μπορείτε να επιστρώσετε το πληκτρολόγιο με την επιλογή σας από καλύμματα πλήκτρων, διακόπτες, λιπαντικά, ανταλλακτικά ελατηρίων, σταθεροποιητές αφρού και ακόμη και ανταλλακτικά ελατηρίων. Το πληκτρολόγιο προσφέρει μεγάλη δυνατότητα προσαρμογής για τα χρήματά σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε το Tofu65 Black εδώ.

Μάρκα: Keychron | Τιμή: 65,20 $

Ανάγνωση:  Μηχανή αναζήτησης Dogpile: Είναι η Google σε πρόβλημα τώρα;
Τι είναι ένα πληκτρολόγιο 65;  Top 5 65 πληκτρολόγια

Αν ψάχνετε για ένα πληκτρολόγιο 65 με χαμηλό προϋπολογισμό, αυτή είναι μακράν μια από τις καλύτερες επιλογές που έχετε. Το K6 του Keychron μπορεί να ρυθμιστεί με διακόπτες Gateron G Pro Mechanical ή LK Optical στην επιλογή Κόκκινο, Μπλε ή Καφέ και για περίπου 10 $ επιπλέον, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε μια έκδοση με δυνατότητα εναλλαγής. Υπάρχουν επίσης επιλογές για λευκό ή οπίσθιο φωτισμό RGB.

Μπορείτε να αποκτήσετε το Keychron K6 εδώ.

Μάρκα: Ντάκι | Τιμή: 109,00 $

Τι είναι ένα πληκτρολόγιο 65;  Top 5 65 πληκτρολόγια

Το Ducky One 2 SF είναι μια από τις καλύτερες επιλογές αν ψάχνετε για ένα πληκτρολόγιο παιχνιδιών. Υποστηρίζει προγραμματιζόμενες μακροεντολές και λειτουργίες ελέγχου ποντικιού και διαθέτει RGB ανά κλειδί. Το πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί μόνο διακόπτες Cherry MX, αλλά έχετε την επιλογή να επιλέξετε ανάμεσα σε Μπλε, Φρύδι, Κόκκινο. Ροζ και Ασημί διακόπτες.

Μπορείτε να το Duck One 2 SF εδώ.

Μάρκα: HyperX | Τιμή: 148,97 $

Τι είναι ένα πληκτρολόγιο 65;  Top 5 65 πληκτρολόγια

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, έχουμε το πληκτρολόγιο HyperX Alloy Origins 65 με πλήκτρα διπλής λήψης PBT, πλήρη υποστήριξη οπίσθιου φωτισμού RGB και προσαρμογή λογισμικού με το λογισμικό NGENUITY της HyperX. Το πληκτρολόγιο διατίθεται σε επιλογές διακόπτη HyperX Aqua, Κόκκινο ή Μπλε και μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε λευκό ή μαύρο χρώμα.

Μπορείτε να αποκτήσετε το HyperX Alloy Origins 65 εδώ.

Διαβάστε επίσης: Τα κορυφαία 7 ασύρματα μηχανικά πληκτρολόγια