Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τηλεχειριστήριο Firestick που αναβοσβήνει πορτοκαλί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Τηλεχειριστήριο Firestick που αναβοσβήνει πορτοκαλί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Το Firestick είναι μια συσκευή ροής από την Amazon που μετατρέπει την τηλεόρασή σας σε έξυπνη συσκευή. Χρησιμοποιώντας το firestick, μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακό περιεχόμενο, να εγκαταστήσετε εφαρμογές και να παίξετε μουσική στην τηλεόρασή σας.

Σε αυτήν την ανάρτηση, εξηγούμε τι σημαίνει όταν βλέπετε ένα πορτοκαλί φως να αναβοσβήνει στο τηλεχειριστήριο Firestick και τις επιδιορθώσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Εάν βλέπετε ένα πορτοκαλί φως στο τηλεχειριστήριο Firestick, σημαίνει ότι το τηλεχειριστήριο δεν είναι συνδεδεμένο στο Fire TV και εξακολουθεί να είναι κολλημένο στη λειτουργία εντοπισμού.

Ακολουθούν μερικές από τις επιδιορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε για να διορθώσετε το πρόβλημα με το πορτοκαλί φως με το Firestick.

Πατώντας παρατεταμένα το κουμπί Home

Επανεκκινήστε τη συσκευή Fire TV και μετά από ένα λεπτό περίπου προσπαθήστε να αντιστοιχίσετε το τηλεχειριστήριο Fire TV πατώντας παρατεταμένα το Σπίτι κουμπί για περίπου δέκα δευτερόλεπτα.

Ανάγνωση:  5 παραδοσιακές μορφές μάρκετινγκ που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις

Αυτή πρέπει να είναι πάντα η πρώτη σας προσπάθεια. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, προχωρήστε σε άλλες μεθόδους που αναφέραμε παρακάτω.

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Τηλεχειριστήριο Firestick

Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι ένας σίγουρος τρόπος για να διορθώσετε σχεδόν όλα τα προβλήματα με το τηλεχειριστήριο Firestick.

  • Πάτα το Πίσω κουμπί, Μενού κουμπί και το Αριστερός κύκλος πλοήγησης κουμπί ταυτόχρονα και μετά περιμένετε για ένα λεπτό.
  • Αφαιρέστε τις μπαταρίες του τηλεχειριστηρίου και αποσυνδέστε τη συσκευή Fire TV από την τηλεόραση και την πηγή ρεύματος.
  • Στη συνέχεια, επανασυνδέστε τη συσκευή Fire TV στην τηλεόραση και στην πηγή τροφοδοσίας και περιμένετε να εμφανιστεί το μενού Fire TV. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τις μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο.
  • Στο μενού Fire TV, θα πρέπει να πατήσετε παρατεταμένα το Σπίτι κουμπί για περίπου σαράντα δευτερόλεπτα για να επανασυνδέσετε το τηλεχειριστήριο.

Ελέγξτε την απόσταση μεταξύ του τηλεχειριστηρίου Firestick και άλλων ηλεκτρικών συσκευών

Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετή απόσταση μεταξύ του τηλεχειριστηρίου Firestick και άλλων ηλεκτρικών συσκευών, ώστε να μην υπάρχουν παρεμβολές.

Γρήγορος έλεγχος μπαταρίας του τηλεχειριστηρίου Firestick

Ελέγξτε τις μπαταρίες ΑΑΑ του τηλεχειριστηρίου σας και εάν δεν λειτουργούν, αλλάξτε τις. Ενώ αλλάζετε τις μπαταρίες, βεβαιωθείτε ότι το θετικό άκρο της μπαταρίας βρίσκεται σε ανοδική θέση.

Απόσταση μεταξύ τηλεχειριστήριο και συσκευή Fire TV

Θα πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον τριών μέτρων ή δέκα ποδιών μεταξύ του τηλεχειριστηρίου και της συσκευής Fire TV.

Ανάγνωση:  Η ένταση του τηλεχειριστηρίου Firestick δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Το τηλεχειριστήριο είναι συνδεδεμένο σε πολλές συσκευές Fire TV

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το τηλεχειριστήριό σας δεν είναι συνδεδεμένο με κάποια άλλη συσκευή Fire TV. Εάν είναι συνδεδεμένο σε περισσότερες από μία συσκευές, δοκιμάστε πρώτα να αποσυνδέσετε το τηλεχειριστήριο.

Αριθμός συσκευών που έχουν συζευχθεί με το Fire TV

Ελέγξτε πόσες συσκευές έχουν αντιστοιχιστεί με το Fire TV. Εάν είναι πάνω από επτά, αποσυνδέστε μία από τις συσκευές και, στη συνέχεια, αντιστοιχίστε το τηλεχειριστήριο.

Απενεργοποιήστε το VPN ή το Τείχος προστασίας

Ένα VPN ή ένα τείχος προστασίας που είναι εγκατεστημένο στο δρομολογητή σας ενδέχεται να παρεμποδίζει τη συσκευή Firestick και να της απαγορεύει την πρόσβαση στο Wi-Fi. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το VPN ή το Τείχος προστασίας και στη συνέχεια να προσπαθήσετε να επανασυνδέσετε τη συσκευή Firestick στο δίκτυο.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Firestick Remote

Μπορείτε να κάνετε λήψη της εφαρμογής από το Android ή το Apple Store και, στη συνέχεια, να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να αντιστοιχίσετε το τηλεχειριστήριο με τη συσκευή.

Ελέγξτε για ενημερώσεις λογισμικού

Για να ελέγξετε για ενημερώσεις λογισμικού για τις συσκευές Firestick, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > My Fire TV > Πληροφορίες > Έλεγχος για ενημέρωση συστήματος.

Για να ενημερώσετε το τηλεχειριστήριο Fire TV, επιλέξτε Ελεγκτές και συσκευές Bluetooth > Τηλεχειριστήρια Amazon Fire TV > επιλέξτε τη συσκευή σας από τη λίστα και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε την ενημέρωση. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Σπίτι πατήστε για περίπου δέκα δευτερόλεπτα και θα δείτε το πορτοκαλί φως να αναβοσβήνει. Αυτό σημαίνει ότι το τηλεχειριστήριο βρίσκεται σε λειτουργία εντοπισμού. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το τηλεχειριστήριο και η συσκευή Fire TV βρίσκονται το ένα κοντά στο άλλο.

Ανάγνωση:  Κονσόλες Xbox σε σειρά: Ένα πλήρες χρονοδιάγραμμα και εξέλιξη

Εάν όλα τα παραπάνω αποτύχουν, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια για τη διόρθωση του τηλεχειριστηρίου Firestick που αναβοσβήνει με πορτοκαλί χρώμα.

Διαβάστε επίσης: Γιατί το τηλεχειριστήριο Firestick μου αναβοσβήνει κίτρινο;