Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τηλεδιάσκεψη για επαγγελματικούς στόχους – Γιατί το iMind είναι η καλύτερη επιλογή

Τηλεδιάσκεψη για επαγγελματικούς στόχους – Γιατί το iMind είναι η καλύτερη επιλογή

Σκεπτόμενος ποια πλατφόρμα για τηλεδιάσκεψη να επιλέξω, συχνά γίνεται περίεργο πώς δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας αλλά μόνο εν μέρει. Σκέφτεστε: «Αυτό έχει ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό, αλλά αυτό παρέχει περισσότερη άνεση. Μακάρι να υπήρχε ένα εργαλείο όπου θα ήταν διαθέσιμες και οι δύο αυτές λειτουργίες…» Λοιπόν, συγχαρητήρια! Βρήκες αυτό το ένα εργαλείο. Το iMind είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης στις μέρες μας και παρακάτω θα μάθετε γιατί.

Η πλατφόρμα iMind – Γιατί είναι τόσο δημοφιλής;

Το iMind εφαρμογή για βιντεοδιασκέψεις είναι ένα από τα πιο συζητημένα εργαλεία σήμερα. Αυτή η πλατφόρμα αρέσει στους χρήστες παγκοσμίως και ορισμένοι παράγοντες εξηγούν αυτό το φαινόμενο:

 • Πρώτον, το εργαλείο iMind είναι άνετο στη χρηστικότητα. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα για εργασία και απρόσκοπτη επικοινωνία και προσφέρει πλούσια λειτουργικότητα σε λογικές τιμές.
 • Δεύτερον, το εργαλείο αναπτύσσεται γρήγορα (και συνεχώς). Το κάνει να ταιριάζει με τη ζήτηση της αγοράς διαχρονικά – και προσελκύει την προσοχή.
 • Τρίτον, την άνοιξη του 2023 η πλατφόρμα iMind αναγνωρίστηκε ως ένα από τα καλύτερα εργαλεία σε μία γραμμή με το Skype και το Zoom. Σε αντίθεση με αυτούς τους παλιούς γίγαντες, το iMind είναι σχετικά νέο που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Ανάγνωση:  Πώς να ακυρώσετε μια συνδρομή στο Crunch

Οι διαδικτυακές συναντήσεις δεν είναι μεγάλη υπόθεση σήμερα, αλλά όσον αφορά τον ρυθμό του σύγχρονου τρόπου ζωής, μπορεί να είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των χρηστών. Αλλά το iMind χειρίστηκε αυτό το έργο και συνεχίζει να διατηρεί τη θέση του.

Χαρακτηριστικά του iMind

Οι λειτουργίες του iMind.com παρέχουν σημαντικό περιθώριο για απομακρυσμένη αλληλεπίδραση σε κορυφαίο επίπεδο. Είναι δυνατό λόγω των ακόλουθων χαρακτηριστικών:

 • δωρεάν σχέδιο – είναι διαθέσιμο χωρίς χρονικά όρια και, παρόλο που έχει κάποιους περιορισμούς για πολλές λειτουργίες, δεν παραβιάζουν την ομαλότητα της διαδικασίας εργασίας.
 • ευκολία στη χρήση – δεν θα χρειαστείτε πολύ χρόνο ή προσπάθεια για να ασχοληθείτε με τη διεπαφή και τη βασική λειτουργικότητα.
 • πλεονεκτήματα ήχου και βίντεο – εξάλειψη του θορύβου, ποιότητα βίντεο SD σε HD, ρύθμιση της έντασης των άλλων συμμετεχόντων κ.λπ.
 • ροή πληροφοριών – χρησιμοποιήστε την κοινή χρήση οθόνης με πολλούς συναδέλφους ταυτόχρονα και επωφεληθείτε από την εγγραφή κλήσεων για την ανταλλαγή και την καλύτερη αντίληψη των πληροφοριών.
 • χρησιμοποιήστε τις πιο προηγμένες επιλογές – δώστε προσοχή σε μια συνομιλία για επιχειρήσεις για να βελτιώσετε την επικοινωνία σας ακόμη περισσότερο.

Η λίστα δεν είναι εξαντλητική, όπως μπορείτε να δείτε, και υποδηλώνει την ιδέα ότι το iMind έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει. Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία να γίνετε μέλος της κοινότητας και να επιταχύνετε τη διαδικασία εργασίας σας σε ένα νέο επίπεδο.

Ανάγνωση:  Δέκα συμβουλές για το πώς να γράψετε την τέλεια συνοδευτική επιστολή

Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο iMind;

Για να μιλήσετε εξ αποστάσεως μέσω του iMind, πρέπει:

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο.
 2. Σύνδεση.
 3. Επιλέξτε τον τρόπο για να εισέλθετε στην πλατφόρμα.
 4. Επιλέξτε μια συνδρομή ή δωρεάν χρήση.
 5. Δημιουργήστε ένα νέο δωμάτιο.
 6. Μοιραστείτε τον σύνδεσμο για να προσκαλέσετε άτομα.

Μπορείτε να ξεκινήσετε μια κλήση και να περιμένετε μέχρι να συμμετάσχουν οι συμμετέχοντες. Θυμηθείτε ότι επιβεβαιώνετε τη συμμετοχή τους μέσω ελέγχου ταυτότητας βίντεο.

Έτσι, μπορείτε να δείτε ότι το iMind συνδυάζει όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά των εργαλείων τηλεδιάσκεψης που ήταν δημοφιλή τον τελευταίο καιρό. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πιο απαραίτητες δυνατότητες χωρίς χρέωση και να επιλέξετε μια βολική επιλογή για κάθε περίπτωση. Δείτε το τώρα και νιώστε τη διαφορά.