Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τα AirPods 3ης γενιάς της Apple αποκαλύφθηκαν για 179 $

Τα AirPods 3ης γενιάς της Apple αποκαλύφθηκαν για 179 $

Η Apple παρουσίασε τα Airpods τρίτης γενιάς στην εκδήλωση «Unleashed» τη Δευτέρα, τα οποία διαθέτουν χωρική υποστήριξη ήχου χωρίς απώλειες, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και καλύτερο σχεδιασμό.

Τα Airpods 3ης γενιάς θα είναι διαθέσιμα για 179 $, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν σήμερα και να παραδίδονται στις 26 Οκτωβρίου — επίσης την ημέρα που θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα λιανικής.

Τα νέα Airpods διαθέτουν έξι ώρες ακρόασης με μία μόνο φόρτιση, με συνολικό χρόνο ακρόασης 30 ωρών με τη θήκη φόρτισης, η οποία τώρα διαθέτει και ασύρματη φόρτιση Magsafe.

Η νέα προσθήκη στη σειρά Airpods διαθέτει βαθμολογία IPX4 για τα ακουστικά και τη θήκη φόρτισης, προσφέροντας αντοχή στον ιδρώτα και στο νερό. Ο νέος σχεδιασμός παρέχει πιο εργονομική εφαρμογή και κατευθύνει τη μουσική στο αυτί με μεγαλύτερη ακρίβεια. Σε συνδυασμό με την προσαρμοστική τεχνολογία EQ που προσαρμόζει τη συχνότητα ήχου — που προσφέρεται στα Airpods Pro και Max — και τον χωρικό ήχο, τα νέα Airpods προσφέρουν ισχυρά μπάσα και καθαρές υψηλές νότες.

Τα Airpods 3ης γενιάς διαθέτουν επίσης τον κωδικοποιητή ομιλίας AAC-ELD για να προσφέρουν μια πιο φυσική φωνή κατά τις κλήσεις Facetime.

Τα άτομα που χρησιμοποιούν Airpods με iOS 15 και iPadOS 15 θα βιώσουν επίσης δυναμική παρακολούθηση κεφαλιού, μαζί με χωρικό ήχο, κατά τη διάρκεια ομαδικών κλήσεων Facetime.

Τώρα με την προσθήκη των Airpods 3ης γενιάς για 179 $, η σειρά Airpods ξεκινά τώρα με τα Airpods 2ης γενιάς στα 129 $. Το Airpods Pro έρχεται τώρα και με θήκη φόρτισης Magsafe για 249 $. Το Airpods Max πωλείται στα 549 $.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε την επόμενη γενιά AirPods, με ασυναγώνιστο ήχο μέσω Adaptive EQ και χωρικό ήχο με δυναμική παρακολούθηση κεφαλιού, σε συνδυασμό με απρόσκοπτη αλληλεπίδραση μεταξύ των συσκευών Apple – κάνοντας τα ακουστικά με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο ακόμα καλύτερα», δήλωσε ο Greg Joswiak, της Apple. ανώτερος αντιπρόεδρος του Worldwide Marketing.

Ανάγνωση:  Πώς οι δημιουργοί δημιουργούν έσοδα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το μάρκετινγκ συνεργατών

Η Apple παρουσίασε επίσης ένα νέο πρόγραμμα Voice $4,99 ανά μήνα για το Apple Music, το οποίο φέρνει έναν κατάλογο 90 εκατομμυρίων τραγουδιών και δεκάδες χιλιάδες λίστες αναπαραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των νέων προσαρμοσμένων λιστών αναπαραγωγής για διαθέσεις και δραστηριότητες, εξατομικευμένες μίξεις από τη Siri και το Apple Music Radio.

Στα Νέα: Το HomePod mini έρχεται σε 3 νέα χρώματα για 99 $