Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Τα AirPods συνδέονται αλλά ο ήχος προέρχεται από το τηλέφωνο: Γρήγορη επιδιόρθωση

Τα AirPods συνδέονται αλλά ο ήχος προέρχεται από το τηλέφωνο: Γρήγορη επιδιόρθωση

Από την κυκλοφορία τους το 2016, τα AirPods προκαλούν διάφορα προβλήματα στους χρήστες τους, είτε πρόκειται για γρήγορη αποφόρτιση μπαταρίας είτε για παύση μουσικής σε τυχαίες στιγμές. Το μικρό 93 mW που περιέχει δύο ωτοασπίδες συνήθως αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω παρεμπόδισης ή σύνδεσης σήματος Bluetooth, καθώς και λόγω ορισμένων χαρακτηριστικών που το καθιστούν μοναδικό στην αγορά.

Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψουμε γιατί ο ήχος της μουσικής ή των ταινιών προέρχεται από το τηλέφωνό σας αντί από τα AirPods σας. Παρακάτω δίνονται οκτώ διορθώσεις που θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε γρήγορα αυτό το πρόβλημα με τα AirPods σας.

Τα AirPods μπορούν να ανιχνεύσουν πότε τα τοποθετείτε στα αυτιά σας, καθώς έχουν ενεργοποιημένη μια λειτουργία αυτόματης ανίχνευσης αυτιού. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν επίσης να ανιχνεύουν πότε τα βγάζετε, κάτι που τους επιτρέπει να θέσουν σε παύση οποιοδήποτε βίντεο ή μουσική που ακούτε ή παρακολουθείτε. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τα AirPods σας να αποφύγουν την ξαφνική παύση ή αποσύνδεση.

Πώς να προσαρμόσετε τα AirPods σας; | Candid.Τεχνολογία

Επειδή αυτό μπορεί επίσης να προκαλέσει εξάντληση της μπαταρίας των AirPods σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 • Κατευθύνομαι προς Ρυθμίσεις στη συσκευή σας Apple και πατήστε Bluetooth.
 • Πατήστε το κουμπί «i» μπροστά από το όνομα του AirPod σας.
 • Τώρα απενεργοποιήστε το Αυτόματη ανίχνευση αυτιού μεταβάλλω.
Ανάγνωση:  Πώς να κάνετε μια ρύθμιση τριπλής οθόνης;

Γιατί τα AirPods μου συνεχίζουν να σταματούν; Γρήγορο φτιάξιμο

Θα πρέπει να ελέγξετε ότι η μπαταρία των AirPods σας είναι χαμηλή, καθώς μπορεί να προκαλεί παρεμβολές στη συσκευή σας και να την εμποδίζει να συνδεθεί. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να ελέγξετε την μπαταρία των AirPods στη συνδεδεμένη συσκευή σας:

Πώς να ελέγξετε την μπαταρία των AirPods μέσω iPhone, iPad και Macbook;
 • Σύρετε προς τα πάνω στην οθόνη της συσκευής σας για να πατήσετε και να ενεργοποιήσετε το Bluetooth εικόνισμα.
 • Όταν φέρετε τη θήκη AirPods σας κοντά στην αντιστοιχισμένη συσκευή και την ανοίξετε, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κάθε AirPod και τη θήκη του.

Μπορείτε να ελέγξετε τον οδηγό μας για να μάθετε περισσότερους τρόπους ελέγχου της μπαταρίας των AirPods σας.

Μπορείτε να αποσυνδέσετε τα AirPods σας από τη συσκευή σας Apple και να τα τοποθετήσετε ξανά στη θήκη φόρτισής τους και να περιμένετε για ένα λεπτό. Τοποθετήστε τα AirPods πίσω στα αυτιά σας και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα στη συσκευή σας για να επαναφέρετε τα AirPods σας:

Γιατί δεν συνδέονται τα AirPods μου; 4 τρόποι για να διορθώσετε το σφάλμα
 • Κατευθύνομαι προς Ρυθμίσεις και πατήστε στο Bluetooth επιλογή.
 • Πατήστε το κουμπί «i» μπροστά από το όνομα του AirPod σας.
 • Πατήστε Ξεχάστε αυτή τη συσκευή και επιβεβαιώστε την αφαίρεση.

Τοποθετήστε ξανά τα AirPods σας στη θήκη τους και μετά από λίγα λεπτά, πατήστε το κουμπί ρύθμισης στο πίσω μέρος. Ένα πορτοκαλί φως και μετά ένα λευκό φως θα είναι ορατό που υποδεικνύει ότι τα AirPods έχουν γίνει επαναφορά. Τώρα μπορείτε να τα αντιστοιχίσετε ξανά με τη συσκευή σας.

Ανάγνωση:  Πώς να αλλάξετε την ανάλυση στην τηλεόραση Samsung;

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα συγχρονισμού iCloud είναι κολλημένο;

Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε και να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τυχόν εσωτερικές δυσλειτουργίες ή σφάλματα, καθώς και να διατηρήσετε τις συσκευές σας ενημερωμένες με το πιο πρόσφατο iOS. Μετά την επανεκκίνηση, μπορείτε να συνδέσετε ξανά τα AirPods σας για να ελέγξετε αν τελικά ο ήχος προέρχεται από αυτά.

Θα πρέπει να δοκιμάσετε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το Bluetooth, για να δείτε αν υπάρχει κάποια αλλαγή. Αυτό αφαιρεί τυχόν παρατεταμένες δυσλειτουργίες που μπορεί να προέκυψαν όταν τα AirPods σας προσπαθούσαν να συνδεθούν στη συσκευή σας. Τα AirPods σας δεν θα λειτουργήσουν εάν δεν είναι συνδεδεμένα επαρκώς.

Γιατί δεν συνδέονται τα AirPods μου; 4 τρόποι για να διορθώσετε το σφάλμα
 • Κατευθύνομαι προς Ρυθμίσεις και πατήστε στο Bluetooth επιλογή.
 • Κουνήστε το Bluetooth ενεργοποίηση και απενεργοποίηση. Στη συνέχεια, επανασυνδέστε τα AirPods σας.
 • Μπορείτε επίσης να σύρετε προς τα επάνω την οθόνη της συσκευής σας για να πατήσετε και να ενεργοποιήσετε το Bluetooth εικόνισμα.

Γιατί τα AirPods μου συνεχίζουν να σταματούν; Γρήγορο φτιάξιμο

Εάν το Bluetooth σας λειτουργεί σωστά, τότε θα πρέπει να ελέγξετε εάν η εγγύτητά σας στη συσκευή σας βρίσκεται εντός του εύρους Bluetooth, η οποία μπορεί να είναι οπουδήποτε από 30 έως 60 πόδια. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε εάν υπάρχει κάποιο φυσικό εμπόδιο, όπως ένα πυκνό αντικείμενο μεταξύ των AirPods σας και την πηγή τους. Αυτό το εμπόδιο ισχύει επίσης για Σήματα Wi-Fi που μπορούν να εκτελούν παρεμβολές στο σήμα Bluetooth που συνδέει τα AirPods σας και την πηγή τους.

Ανάγνωση:  Poppy Playtime Kissy Missy: the Mystery of the Beloved Character

Μπορείτε να δοκιμάσετε να καταργήσετε τη σύζευξη όλων των κοντινών συσκευών που χρησιμοποιούν το Bluetooth σας, το οποίο περιλαμβάνει οποιεσδήποτε συνδεδεμένες συσκευές Apple όπως Mac, Apple Watch ή iPad. Οι συσκευές Bluetooth που είναι συνδεδεμένες σε κοντινή απόσταση ενδέχεται να μην επιτρέπουν στα AirPods σας να παραμένουν συνδεδεμένα στη συσκευή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να διαβάσετε και να ακολουθήσετε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο κατάργησης της ζεύξης του Apple Watch σας.

Εάν καμία από τις παραπάνω επιδιορθώσεις δεν λειτουργεί ή δεν σας βοηθά να συνδέσετε επιτυχώς τα AirPods στη συσκευή προέλευσης, μπορείτε πάντα να τα ελέγξετε ή να τα αντικαταστήσετε σε ένα Apple Store. Μπορείτε να αλλάξετε την μπαταρία ενός μόνο μπουμπουκιού AirPod καθώς και την μπαταρία της θήκης φόρτισής σας με χρέωση σέρβις που είναι συνήθως το 70% του αρχικού κόστους της συσκευής. Επισκευή και υπηρεσίες Apple φροντίζει επίσης για χαμένα αντικείμενα ή οποιαδήποτε άλλη ζημιά. Χρεώνουν επιπλέον εάν η συσκευή σας δεν καλύπτεται πλέον από εγγύηση.

Γιατί τα AirPods μου πεθαίνουν τόσο γρήγορα;